Yüzbaşı
02 Temmuz 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 22 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Sıfır jelatini açılmamış 2 adet 3 kullanıcılı Norton 360 2013 vardır. Tek kutusu 50 TL.

http://www.vatanbilgisayar.com/symantec-n360-norton-360-turkce---3-kullanici/productdetails.aspx?I_ID=62789

Bi dc motorun sadece belli bi miktar dönmesini nasıl sağlayabiliriz. Mesela 1 tur atmasını ve sonradan eski haline dönebilmesini veya diğer yönde bir tur atmasını. Bunu mekanik bi sistemle kontrol etmem lazım. Mesela şöyle düşünün bi direksiyonu ne kadar ve ne yönde çevirirsem motorda öyle dönecek.
www.benidekapatin.com adresindeki gibi bi sitenin kurulum dosyaları lazım. yardımcı olabilirmisiniz.
2048 sınırsız adsl baglantımız var. Bu baglantı 3 pc tarafından devamlı olarak sorunsuz kullanılması için hangi modemi tavsiye edersiniz. Özellikle aynı anda nete girildiginde sorun çıkarmıycak bi modem istiyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
arkadaşlar http://www.sakarcaoren.com/forum/portal.php sayfanın üstündeki bi gif yapabilmek için tavsiye edeceginiz bi program varmı.
e6750, kingston 800 mhz ram, asus 2600xt ddr4, 320gb sata2 samsung
arkadaşlar bu sisteme tavsiye edecebileceginiz orta seviyeli anakartlar?

yardımlarınız için teşekkürler
e6750, kingston 800 mhz ram, asus 2600xt ddr4, 320gb sata2 samsung
arkadaşlar bu sisteme tavsiye edecebileceginiz orta seviyeli anakartlar?

yardımlarınız için teşekkürler
arkadaşlar hdd min f bölümü bilgisayarım altında 125 bg kullanımda gözüküyor ama içine girip bütün dosyaları (gizli ve korununan dosyalar dahil) seçip baktıgımda 118 gb olarak görünüyor.
yardım eden arkadaşlara çok teşekkürler.
not: diske virüs taramasıda yaptım. bişey çıkmadı.

Hakkında
Meslek: Bilgisayar
İlgi Alanları: mekatronik, web tasarım
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 394
İkinci El Bölümü Mesajları: 56
Konularının görüntülenme sayısı: 30.008 (Bu ay: 39)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.