22CM lik fan ok. Ama diger fanlari (ondeki onemli degil de) Disariya hava ufleyenleri surekli 7V da calistirmani oneririrm.. Cunku giren havanin biyerlerden cikmasi lazim...
Hatta mumkunde EGSOZ fanlarini daha buyukleriyle degistir.
yok şimdilik toz filtresi düşünmüyorum. yaklaşık bir haftadır böyle çalışıyo. içinde nerdeyse hiç toz yok. bakalım belki ilerki zamanlarda gerekirse bişeyler düşünürüz o zaman.
22CM lik fan ok. Ama diger fanlari (ondeki onemli degil de) Disariya hava ufleyenleri surekli 7V da calistirmani oneririrm.. Cunku giren havanin biyerlerden cikmasi lazim...
Hatta mumkunde EGSOZ fanlarini daha buyukleriyle degistir.
egsoz fanlarının biri devamlı 5v de ötekide 12v de çalışıyo.sadece sessiz bi ortam gerektiginde opsiyonel olan fanları kapatıyorum. yani normalde hepsi açık. egsoz fan yuvalrıne 8 likten başkası olmuyor. üstteki deligi kendim açtım ama psu ile optik sürücünün arasına daha büyük bi fan sıgmadı malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih-1806 -- 3 Mart 2008; 18:40:27 >
Bu 22 lik fandan bende düşünüyordum, sessiz olduğunu öğrenmem iyi oldu. Ben yan paneldeki plexiyi söküp yerine hani camlara içeri sinek böcek girmesin diye takılan teller varya onun aliminyumdan olanı taktım. İçeri tarafta kalacak şekilde 14 cm lik te bir fan taktım. Bölece filtre takmaktanda kurtuldum. Şimdi onu söküp bu fandan takıyım diyorum.
Bu 22 lik fandan bende düşünüyordum, sessiz olduğunu öğrenmem iyi oldu. Ben yan paneldeki plexiyi söküp yerine hani camlara içeri sinek böcek girmesin diye takılan teller varya onun aliminyumdan olanı taktım. İçeri tarafta kalacak şekilde 14 cm lik te bir fan taktım. Bölece filtre takmaktanda kurtuldum. Şimdi onu söküp bu fandan takıyım diyorum.
çok hoş durmuş valla. hele bide 22 lik olunca dahada güzel olur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih-1806 -- 4 Mart 2008; 0:20:34 >