Şimdi Ara

::.. PLESK Kontrol Panel Sorunları-Çözümleri ..:: (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
38.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: daffodil

Herkes kendi firmasının reklamını yapıp host firması tavsiye edioda bir sorun yazdığımız zaman cevap veren yada ilgilenen biri çıkmıyor ne iş ya

elbette var domaininizi transfer edersiniz. bunun için EPP kodunu bilmeiz gerekiyor satın aldığınız yerden öğrenin.
    sonra da başka bir hosting firmasına domain transferi ile kayıt olun sorununuz çözülecektir. EPP kodunu kayıtta sizden istemesi gerekir bu hosting firmasının çoğunda olan bir özelliktir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafabsars

yapmayın sakın ne yapıyorsunuz

hostavrupa yı domaintools.com dan inceledim

http://www.domaintools.com/reverse-ip/?hostname=85.153.24.5

300 tane domain tek ip de barındırıyor yazık ya o kadar müşterisine yazık

alcaksanız hosting biraz araştırın derim

Komik duruma düşüyorsunuz.

300 küsür siteyi tek ip adresinde barındırınca ne gibi sorunlar oluyor ? da yapmayın ya diyorsunuz daha 15 günlük sitenizle.

Açıklama bekliyoruz sizden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emil.halilov -- 2 Aralık 2008; 11:04:07 >

• arkadaşlar bende pleks8.1 kullanıyorum fakat forum bölümü açmak istedim forum işlerinden fazla anlamam my sql veri tabanı nı neşekilde oluşturacağım bir kaç kere oluşturdum fakat install.php dosyasını bulamıyorum kurmak istediğim zaman yardımcı olursanız sevinirim ilginize şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar Win plesk 8.6x kurulu serverimde fakat sunucumda barınan domainlerin kotalları hep sıfır 10 mblik site yuklu ama 0 gösterıyor havuz ayarlarındanmı nedendir çözemedim??
  • statistic servisiniz çalışmıyordur. Hata loglarından plesk in sayfasında ki exe ile değiştiriniz.
  • VPS SUNUCUM VAR. PLESK ÜZERİNDE ASP TABANLI BİR SİTEM VE ONUN ALTINDA PHP MYSQL TABANLI ALTSITEM SUBDOMAIN im var.. Aşağıdaki hatayı alıyorum.

Sorun toplu mail gönderirken oluyor. Bazı mailler gidiyor diğerleri ise hata maili olarak bana geri dönüyor.

Php ini dosyasından timeout süresini 30 sn den 600 sonra da 1800 sn ye aldım. Ancak halen aynı hatayı veriyor. Biraz araştırdım Php versiyonu yeni FastCGI versiyonu eski olabilir diye bişeyler okudum. Ancak kontrol ettim sürüm 6.1.36.1 yeni gibi geldi bana. Sizce sorun ne olabilir. Ayrıca plesk tek domainlik free versiyon.

FastCGI Error
    The FastCGI Handler was unable to process the request.
    --------------------------------------------------------------------------------

Error Details:

•The FastCGI process exceeded configured activity timeout
    •Error Number: 258 (0x80070102).
    •Error Description: The wait operation timed out.
    HTTP Error 500 - Server Error.
    Internet Information Services (IIS)

http://www.guzelarsiv.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ralfi07 -- 21 Haziran 2010; 0:54:25 >

• Merhabalar bir problemim var almış olduğum domaine unix tabanlı birde server aldım plesk panel var bilgisayarda yaptığım basit tabanlı flash sitenin dosyalarını attım HTTPDOCS dosyasının içine işte site.js,index.html.sitetop,sitebutton vs... buraya kadar herşey güzel önizleme yapıyorum site full olarak çıkıyor herşey yerli yerinde fakat ne zaman kapatım site adını yazıyorum ekran altta bir kaç çizgi olan beyaz bir sayfayla karşıma geliyor nasıl çözebilirim ?
    daha öncedende önizlemede site tam çıkmasına rağmen siteyi plesk harici açtığımda plesk default sayfası geliyordu :( bilen biri yardımcı olursa çok sevineceğim teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoMeO-TR

Merhabalar bir problemim var almış olduğum domaine unix tabanlı birde server aldım plesk panel var bilgisayarda yaptığım basit tabanlı flash sitenin dosyalarını attım HTTPDOCS dosyasının içine işte site.js,index.html.sitetop,sitebutton vs... buraya kadar herşey güzel önizleme yapıyorum site full olarak çıkıyor herşey yerli yerinde fakat ne zaman kapatım site adını yazıyorum ekran altta bir kaç çizgi olan beyaz bir sayfayla karşıma geliyor nasıl çözebilirim ?
    daha öncedende önizlemede site tam çıkmasına rağmen siteyi plesk harici açtığımda plesk default sayfası geliyordu :( bilen biri yardımcı olursa çok sevineceğim teşekkürler

Öncelikle site adresinizi iletebilirseniz yardımcı olabilirim.
  • Merhaba arkadaşlar;

PLESK kontrol panelim nedensiz bir şekilde çalışmamaya başladı, uzak masaüstünden sunucuya bağlanıp localhost'a plesk kontrol panele girebiliiyorum ama sunucu harici bir pc den giriş yapmaya çalıştığımda plesk panele giremiyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim yardımcı olursanız sevinirim saygılarımla
  • plesk panele .bak uzantılı veritabanı yedeğini yüklemeye çalışıyorum ama hep aynı hatayı alıyorum. sql 2008, 2012, 2016, 2017 hepsini denedim ama hep aynı hatayı veriyor:

Error: The backup you are trying to upload is invalid or was created in a deprecated Plesk version. For Plesk versions less than 9.0, you need to upgrade it up to 9.0 version and then retry migration. For Odin Small Business Panel, you need to migrate it to Plesk 11.5 first, and then migrate or upgrade to your current version.

yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.