Şimdi Ara

plazma alıyorum dort urunden bırını secmeme yardımcı olurmusunuz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bende uzun suren lcd mi yoksa plazmamı sorusunun cevabını plazma olarak buldum. yaklasık 2-3 mt izleme mesafesi ile agırlıklı olarak dt veya kablolu ayrıca bol mıktarda dvd dıvx izleyecegımı dusunerek verdım bu kararı. umarım dogru karar vermısımdır. bunun için bütçem 3000 ytl kadar one cıkan 4 adet urun var kendı kafamda
    1-philips 42pfp5332/10 yaklasık 2500 ytl
    2-panasonic th42pv70f yaklasık 3300 ytl
    3-samsung ps42q91h yaklasık 3200 ytl
    4-samsung ps42c91h yaklasık 2750 ytl

bunlar içinde goruntu performansı benı encok tatmın edeck urunu arıyorum bu urunlerı kullanmus yada incelemiş arkadasların yardımına ıhtıyacım var. kendı adıma agır basan ürün philips hem fıyatı uygun gorunuyor hemde suan kampanyası var. tabı bu secımı ben fıyata bakarak yapıyorum teknık kısmı sızlere bırakıyorum :)

birde ekstradan sorma ıstedıgım sey bu urunlerın tamamı ıle ileriye donuk hd yayınları izleyebılırmıyım??

sımdıden sonsuz tesekkurler.....

hangı modelı almam gerektıgı konusunda lutfen bana yol gosterın(+ ve eksılerıyle)

• Aralarında özellik ve seri bazında en üst olanı Samsung PS 42Q91H modeli forumda da bu televizyonla ilgili alan arkadaşların yorumlarına bakarsan ne kadar iyi olduğunu görürsün.
  • 2-panasonic th42pv70f yaklasık 3300 ytl

saydıklarından kesin alacam dersen bu iki model hemen hemen aynı kafana yatanı al yanlız kablo-uydu-bağlantı... meselelerine dikkat et. LG 42PC51 kullanıyorum çok memnunum bu alternatifide değerlendir istersen 12ay taksitli 2700ytl civarında...
  • 2 ve 3. seçimlerinden istediğini alabilirsin bence..bende panasonic var çok memnunum..
  • panasonic 42pv70f tavsiye ederim kendimde yeni aldım kullanıyorum.
    bende senin gibi çok araştırdım ve sonunda 42pv70f de kararkıldım.
    çok memnunum.
  • bende seninle aynı modda iken araştırmalarıma başladım ve son olarak pana pv70 ve pio 427XA arasinda kaldim. hangisini biraz daha ucuza bulursam alacagim. forumdaki arkadaslarin tecrübeleri ve defalarca showroom larda incelemem sonunda bu iki model çok öne çıkıyor..dersenki fiyat pahalı samsung q91 al derim.
    kolay gelsin
  • forumdan edindiğim bilgilere göre bunlar arasında en iyi pana pv70.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar sunu merak edıyorum neden philips degıl veya diğer iki modeli one cıkaran ozellik ne? kusura bakmayın teknık olarak anlamadıgım için soruyorum....
  • pioneer 4280xa
    daha iyisi yok
    ne burada ne başka bir yerde
  • arkadaşa cevap veriyim Q91

quote:

Orjinalden alıntı: dimağ

pioneer 4280xa
    daha iyisi yok

size cevap vereyim 428x var ,hatta parada sınır yoksa PDP-LX508D var(bu tabi biraz kasabilir,hem 50 inch,hem full hd )
  • quote:

Orjinalden alıntı: raifkokten

arkadaşa cevap veriyim Q91

quote:

Orjinalden alıntı: dimağ

pioneer 4280xa
    daha iyisi yok

size cevap vereyim 428x var ,hatta parada sınır yoksa PDP-LX508D var(bu tabi biraz kasabilir,hem 50 inch,hem full hd )

42" panel kalitesi olarak aynılar ama.Fark ayrıntılarda.
  • bende cevap yaziim

panodan şaşma
    paynırı aşma
  • üstad sana tavsiyem panasonic 42pv70f şuan vatanda fiyatıda düştü 2,798 card finans varsa %8 inidirim alıyorsunu şuaz zaten plazma da panasonic in tek rakibi pioneer
  • 1 numaradaki Philips'i Karfur'dan alirsan yildiz kampanyasi cercevesinde bayagi bir alisveris ceki kazaniyorsun. Hatta Maksimum karta 2 kati veriliyor (750 lira filan tutabilir cek!). Bir de trinkart gunu oluyor haftada 1 gun. O da % 5 puan veriyor. Kafadan 125 lira eder.
    Ama bunlari para olarak degil puan olarak veriyorlar. Belirli surede harcamazsan geri aliyorlar.
    Internet sitesinden bakabilirsin.Bence paran cebinde kalmis olur. Nasil olsa 2 sene sonra hepsi 500 liraya satilacak. Bari cok para vermemis olursun. Bence boyle de bir dusun.
  • philips pfp5332 ile pana pv70'i sakın yanyana getirme. ilgi ve alakası yok özellikle gündüzde.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibocan1978

merhaba arkadaslar

bende uzun suren lcd mi yoksa plazmamı sorusunun cevabını plazma olarak buldum. yaklasık 2-3 mt izleme mesafesi ile agırlıklı olarak dt veya kablolu ayrıca bol mıktarda dvd dıvx izleyecegımı dusunerek verdım bu kararı. umarım dogru karar vermısımdır. bunun için bütçem 3000 ytl kadar one cıkan 4 adet urun var kendı kafamda
    1-philips 42pfp5332/10 yaklasık 2500 ytl
    2-panasonic th42pv70f yaklasık 3300 ytl
    4-samsung ps42c91h yaklasık 2750 ytl

bunlar içinde goruntu performansı benı encok tatmın edeck urunu arıyorum bu urunlerı kullanmus yada incelemiş arkadasların yardımına ıhtıyacım var. kendı adıma agır basan ürün philips hem fıyatı uygun gorunuyor hemde suan kampanyası var. tabı bu secımı ben fıyata bakarak yapıyorum teknık kısmı sızlere bırakıyorum :)

birde ekstradan sorma ıstedıgım sey bu urunlerın tamamı ıle ileriye donuk hd yayınları izleyebılırmıyım??

sımdıden sonsuz tesekkurler.....

hangı modelı almam gerektıgı konusunda lutfen bana yol gosterın(+ ve eksılerıyle)

Bu 4 modelden Panasonic 42PV70 ile Samsung 42Q91 hemen ön plana çıkar. 100 Hz ve 1080p işlemcisi ile de PV70 tercih edilmelidir.
    Ancak SD yayın ağırlıklı kullanımda 1080p görüntülerin gösterilmesi ve 100 Hz önemli değilse(bazıları fark yok diyor) o zaman boşuna para vermeyip Samsung 42C91 alın. Ne de olsa Q91 ile arasında movie plus ve önde 3. HDMI girişi farklılığı var. Samsung topiğinde çoğu Q91 kullanıcısı movie plus'ı kapatıp kullanıyor. O zaman ne gerek var fazla vermeye? C91 alın 600 YTL cebinizde kalsın. Hatta peşinde 2.500 YTL'ye bulursunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: erenraj_khan

üstad sana tavsiyem panasonic 42pv70f şuan vatanda fiyatıda düştü 2,798 card finans varsa %8 inidirim alıyorsunu şuaz zaten plazma da panasonic in tek rakibi pioneer

merhabalar vatanda gercekten fiyat asagıya dusmus gorunuyor. ancak urun kodu th 42pv7f olarak gorunuyor bu aynı urunmu? oyle ıse sanırım kacırmadan bu urunu bu fıyata almak lazım haksızmıyım arkadaslar????
  • Yanlışlık yapmayın. Vatan'daki 2.800 YTL olan 42PV7 modelidir. 42PV70 modelinin Cardfinans'a indirimli fiyatı 3.400 YTL. Fiyat düşme durumu söz konusu değil yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 14 Kasım 2007; 13:51:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: aLper_iLeri

philips pfp5332 ile pana pv70'i sakın yanyana getirme. ilgi ve alakası yok özellikle gündüzde.

1 milyar fark var fiyatta fark olsun yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

Yanlışlık yapmayın. Vatan'daki 2.800 YTL olan 42PV7 modelidir. 42PV70 modelinin Cardfinans'a indirimli fiyatı 3.400 YTL. Fiyat düşme durumu söz konusu değil yani.

peki 42pv7 ile 42pv70 arasında kullanıcının farkedebılecegı ne gıbı farklar var????????
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.