Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir - 9 Masaüstü
5 sn
138.502
Cevap
318
Favori
5.000.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
178 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı sağılmalar arkadaşlar 😂 Sony’e ait bütün ürünleri evimden çıkarmakla ne güzel bir iş yaptığımı sağolsun kendileri tekrar tekrar hatırlatıyorlar.

Tv de vereceğiz dedikleri güncellemeyi vermez, PlayStation’da milleti düdüklemek için yeni yeni yöntemler uygular… Yıllardır sevdiğimiz kullandığımız marka nerelere geldi.

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 50 kişi bir oyunu kardeşlik ile dönene kadar 50 kişi gamepass üye olsa daha fazla para kazandırıyor .Şimdi aydınlandın gidip kardeşlik bölümünde insanlara hain falan de xd yoksa sızlanma

• __NoMercy__ kullanıcısına yanıt

Bu gece de gamepass'e üye olarak sektöre ihanet ettiğimizi öğrendik lol.

• Ne alaka? Samsungun çok satmasının sebebi çok bariz. Sadece amiral gemisi telefon yapmıyorlar. 900 liradan 20 bin liraya kadar dev bir fiyat skalasıjda telefon üretiyor adamlar. A serisi s serisi not serisi bilmem ne serisi. Apple sadece 1000 dolarlık telefon ürettiği için hitap ettiği kesim daha dar olduğu için az satıyor olabilir mi? Ama xboxun da psnin de hitap ettiği kesim aynı ve fiyatı da aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Bu mesaj silindi.

Hangi nextgen oyun varmış xboxta. Tek bir oyun bile yok, yakın gelecektede görünen bir oyun yok. En azından ps5'te, daha bir senesini doldurmadan demon's souls ve ratchet clank ile nextgen oyunları oynadık.

• Bazı arkadaşlar bizi sadece Gamepass’ten oyun oynuyoruz sanıyor. Gamepass alıyoruz oyunların sadece sisteme gelmesini bekliyoruz. Bunun dışında hiç oyun almıyoruz diye düşünüyorlar. Kafayı yemişler gerçekten. Yani Gamepass sisteminin gömülecek hiç bir yanı yok bunu biliyorlar ama gömmek için diretiyorlar. Fakir muamelesi yapıyorlar. Olay şu kalın kafalı arkadaşım, birisi geliyor ve sana diyor ki; bak benim iki restoranım var, aynı yemeği birinde bedava birinde parası ile yediriyorum. Bedava olanı tercih etmek mantıklı olan değil mi? Tamam diğer restoranda ( Ps5 ) exclusive menüler de var ve gayet güzel. Ama bu tamamen tercih meselesi. Adam o yemeği ( oyunu ) beğenmek zorunda değil. Gamepass gömülecek bir sistem değil. Bunu kesinlikle kabul etmemiz lazım. Harika bir sistem. Millete fakir fukara muamelesi yapmayın. Biz de oyun alabiliyoruz. Ama almamıza gerek kalmıyor çoğu zaman. Paralı oyunlar da genellikle daha ucuz oluyor ve Xbox One’a çıkan Series X|S yükseltmesi direk alıyor. Siz yükseltmeye de para veriyorsunuz. Bunu savunuyorsanız bu enayiliktir maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oezturkk -- 5 Eylül 2021; 2:26:11 >

• [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]blog.playstation.com
    UPDATE: Pre-order Horizon Forbidden West now: Collector’s and Digital Deluxe Editions detailed – PlayStation.Blog
    https://blog.playstation.com/2021/09/04/pre-order-horizon-forbidden-west-now-collectors-and-digital-deluxe-editions-detailed/amp/?__twitter_impression=true

Horizon Forbidden West için Sony geri adım atmış. PS4 upgrade free olacakmış. Bundan sonraki exclusive oyunlar PS4 versiyonundan PS5'e 10 dolar yükseltme seçeneği ile sunulacakmış.

Sony'nin ilk başta aldığı saçma kararı düzeltmesi güzel olmuş. Tüm PS kullanıcıları tepki göstermişti ben dahil. 10 dolar upgrade ise resmi olarak 60 dolardan 70 dolara çıktığını varsayarsak normal. Ancak onun da Xbox'taki gibi Smart Delivery olarak yapılması gerekirdi.

• Sony anlık

Şaka bir yana geri adım atmaları yerinde bir karar olmuş. Zararın neresinden dönülse kar.

• quote:

Orijinalden alıntı: GT_55

Hangi nextgen oyun varmış xboxta. Tek bir oyun bile yok, yakın gelecektede görünen bir oyun yok. En azından ps5'te, daha bir senesini doldurmadan demon's souls ve ratchet clank ile nextgen oyunları oynadık.

Alıntıları Göster

Öyle deme craig reisin kemikleri sızlar[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• quote:

Orijinalden alıntı: brnbry

Sony anlık

Şaka bir yana geri adım atmaları yerinde bir karar olmuş. Zararın neresinden dönülse kar.

Allah'tan dünyadaki kitle bizim forum gibi değil. Tepki sonuç doğurmuş. Çok güzel gelişme , hayırlı olsun. Diğer gelecek Sony oyunlarına da etki edecektir bu gelişme.

• Kesinlikle. Bizim sığırlara kalsa savunurlardı bu durumu. Allah'tan yabancı kitle yeri gelince tepkisini koyabiliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • __NoMercy__ kullanıcısına yanıt
    Ya senin uykun gelmiş belli, yazdıklarımdan hiç bir şey anlamamışsın. Direk beyinsiz diye başlamışsın söze ve xçöp falan diye devam etmişsin. Çünkü öfkelendin. Yediremiyorsun. Yazdıklarımı anlamak istemeyi bırak anlayamıyorsun bile. Ben aynı ürünü bedavaya veren varken neden param ile alayım diyorum. Sen hayatta kalmaya çalışıyormuşum gibi düşünüyorsun. Algıların kapalı şuan. Ben Playstationda kaliteli oyun olduğunu da söyledim ve kesinlikle gömmedim. Sen direk Xbox gömmek için elinden geleni yapmışsın. Seninle konuşmaya bile değmez. Sen yazılanları anlamadan etmeden boş boş kusmaya devam et.

• quote:

Orijinalden alıntı: Oezturkk

Ya senin uykun gelmiş belli, yazdıklarımdan hiç bir şey anlamamışsın. Direk beyinsiz diye başlamışsın söze ve xçöp falan diye devam etmişsin. Çünkü öfkelendin. Yediremiyorsun. Yazdıklarımı anlamak istemeyi bırak anlayamıyorsun bile. Ben aynı ürünü bedavaya veren varken neden param ile alayım diyorum. Sen hayatta kalmaya çalışıyormuşum gibi düşünüyorsun. Algıların kapalı şuan. Ben Playstationda kaliteli oyun olduğunu da söyledim ve kesinlikle gömmedim. Sen direk Xbox gömmek için elinden geleni yapmışsın. Seninle konuşmaya bile değmez. Sen yazılanları anlamadan etmeden boş boş kusmaya devam et.

cevap vermeyin şu kamile banlanıp banlanıp değişik hesaplarla konuya gelen trolun teki, hayattaki tek başarısı konsol ile sidik yarışına girmek, düşün ne kadar low profil biri. ölü taklidi yapın belki gider

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkie -- 5 Eylül 2021; 3:53:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: __NoMercy__

Bu mesaj silindi.

20% dusuk performansla mi teknik bilgiyle paspas etti [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] Yahu aldigin cihaz cok daha performanssiz ve gucsuz bir cihaz bunu neden kabullenmiyorsun daha teknik bilgi konusmanin ne anlami var. Muktedir olmayan karisindan muddet ister. Sony nin de durumu o [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 5 Eylül 2021; 8:27:37 >
  • 
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.