< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Eylül 2026; 16:55:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

4 Mobil
Popüler Konular listesinde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Eylül 2026; 16:55:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yok hocam Vs konusuna girmek için önce bağımsızlığını ilan etmen gerekir. Onun bunun yancisi olmanın ötesine gidemeyen bir konsol ile neyin tartışmasını yapayım ben ? Adam diyor ki illa tek platform mu olmak zorunda , madem tek platform değil hepimiz Xbox ve Ps alalım bitsin gitsin neyi tartışıyoruz ? Vs tartismasi olması için platformun kendi ayakları üstünde durabiliyor olması gerek. Ben sadece Xbox üzerinden oyun dünyasını takip edebiliyor olmam gerekir. Bu konuda sadece Switch üzerinden oyunculuğunu devam ettirecek kaç kişi çıkar. Belki numunelik 1 tane adam başka bulamazsiniz. Dolayısıyla Pc'nin belki bu konuda yeri var ama Switch'in yok . Ana akım değil. Bir ana platformun yancisi olduğunda anlam kazanan bir cihaz , kendi başına değil , < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Periah -- 25 Eylül 2026; 17:19:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Zaten böyle. Kimse de aksini iddia etmiyor. Arkadaş bunu anlamıyor. Sanki biz Nintendo alın yeter diyoruz. Ben kaç defa demişimdir burada. Oyunları ilgi çekiyorsa Pc / Ps / Xbox + Switch 2 müthiş ikili diye. İnatla sanki millet Switch 2 alın tüm oyunculuğu yaparsınız demiş gibi tespitler yapıyor. Tüm oyunlara erişebileceğiniz bir ürün yok. Buna en yakın olan Pc. Ama o da bitti Ps çekilince. Laufey ve Intergalactic oynamak istiyorsan alacaksın. Yani kütüphanenizin en geniş olması için merakınız varsa 2 cihaz sahibi olmanız gerekiyor. Birini alıp her şeyi oynayamıyorsunuz hiçbiri ile. He ilgini çekmiyorsa zaten alma. Ps exc. oyunları da çekiyor beni Nintendo da. O yüzden ikisi de var. Burada kaybeden bu açıdan yine Xbox oluyor exc. oyunu olmadığı için. Tek cihaz ile her şeye erişebilsek hepsi bir çeşit Pc'ye dönüşmüş olur zaten. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 25 Eylül 2026; 17:55:16 > |
|
![]() ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 25 Eylül 2026; 17:52:59 > |
|
|
Hocam kimsenin Switch2 yi donanımsal olarak övdüğü yok ki zaten.Alet donanım olarak bence gayet vasat/yeterli bir alet Nintendo ekosisteminin olayı kendi özel oyunları zaten.Mario serileri başka yerde yok.Zeldalar başka yerde yok.Pokemonlar başka yerde yok.Mario-Kart serileri başka yerde bulunmuyor bunlar gayet keyifli bir deneyim sunan oyunlar.Ha oyunlar herkese hitap eder mi?Bence evet oyunlar tüm yaş gruplarına hitap eden oyunlar.Nintendo zaten risk alan bir firma değil tüm oyunları tüm yaş gruplarına hitap ediyor. "Nintendo oyun çıkarmasa 1 yıl sonra cihaz Android tablete döner , 80 dolara mobil oyun oynarsın" Bu yazdığınıza kesinlikle katılıyorum.Switch donanımsal olarak Switch2 de dahil ana akım konsol olamaz zaten.Yine çoğu oyun bu sene Switch2 ye geldi ama PS6-Helix donanımsal olarak arada uçurum açınca çoğu oyun Switch2 ye gelmeyecek zaten. Oyun fiyatları konusunda da.3. parti oyun asla almıyorum Switch2den o yüzden o tarafta yorum yapamayacağım.Ancak Switch1-2 exclusive oyunları kutulu olarak çok ciddi pazara sahip.Kartuş dediğiniz şey zaten küçük bir şey çok rahat takaslayabiliyorsunuz-satabiliyorsunuz. Örnek vereyim geçenlerde bir oyunu 1500'e aldım-1650'e geri sattım.Oyunu oynayarak para bile kazandım yani |
|
|
Exc. oyunu olmasa bir sürü modeli bulunan handheld pc'lerden farkı kalmaz. DLSS olur artısı onlara kıyasla. Niye onlar satmıyor böyle? En popüler Steam Deck bile 6 milyon falan satmıştı sanırım kaç senede. Xbox Rog ne kadar sattı? Hem güçlü hem her oyun var neredeyse multiplatform olan? Yani insanların derdi demek ki multiplatform değil Switch alırken. Yoksa bir sürü seçenekleri var ellerinde olay buysa. Oyun sattırıyor bu konsolu. Niye alıyorsun bu konsolu sorusunun cevabı çok basit. "Oyunları için.". Ama bir konsolu "exc.'i olmasa kötü olurdu ya" düşünmek mantıksız zaten. İnsanlar exc. oyunsuz konsollara o kadar alışmış ki böyle şeyleri ortaya atıyorlar. Bizi bırak Switch zaten dünyada rekorlar kırmış bir konsol. Konsol satışı da oyun satışı da. Tarihin en hızlı satan konsolu olmuş konsol için öyle bir yazıyorlar ki burada kimsenin kullanmadığı ve ufak bir kitlede bulunan konsollar sanki. Sen sev sevme. Gerçek veriler bunlar. Kim GTA 6 da oynarım diye Switch 2 alır ki zaten. Ben oynamam mesela böyle oyunları burada gelse bile. Çünkü olayı bu değil ve benim beklentim o değil. Ben bunu Ocarina oynamak için, Fire Emblem oynamak için, Metroid oynamak için aldım. Bunları da bana veriyor zaten. İşini yapıyor yani. Diğerleri de yapsa keşke. Biri daha çok yapsa öbürü de yapsa. Multiplatform işini Ps, exc. işini Nintendo yapıyor konsol tarafında. Ps 6 ve Helix çok güçlü olsa ne yazar exc. oyun çıkarmadıkça bol bol? Yine konfor sunan bir Pc alternatifi konumunda olanlar. Eğer güç çok öncelikse o kişi multiplatform için Pc'yi değerlendirir zaten. Çünkü konsol bugün güçlü olsa zamanla o gücü yine azalacak ve beklemeye devam edeceksin. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarknessSeeker -- 25 Eylül 2026; 18:48:41 > |
|
25-30 saatlik hikaye modu varmış. Bu oyunda yahudi propagandası yapıldığı yazılıyordu o nedenle oynamayı düşünmüyorum. 1-2 diyalog için oyunu genellemek yanlış olsada yahudi övücü, sevici, acındırıcı vs.hiçbir yapım bana inandırıcı ve ilgi çekici gelmiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Pc-Switch 2 en kapsayıcı kombinasyon oluyor.(Bende 5 farklı oyun cihazı var.Ona dayanarak söyluyorum) Xbox zaten tüm oyunları pcde.Hatta Xbox markasının kimi oyunu Steamde Xboxdan bile ucuza çıkıyor yerel fiyatlandırma ile. Ps'nin exlusivesileri artık çöp olarak çıkıyor.3. parti oyunlarda da Pcnin pazar fiyatları çok daha uygun. |
|
|