Her oyunu da danaya girer gibi hint/mozambik/papua yeni gine PSN'den alıp sonra oyunlar niye Türkçe gelmiyor diye ağlarlar. 1 aydır Death Stranding 2 Türkçe gelecek mi gelmeyecek mi diye hop oturup hop kalkıyorlar. ee al TR PSN'den de gelsin madem.. |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6934. sayfa)

-
-
İlk 3 Gow'un esamesi yok zaten. Az önce kalktım başından ve oyun esnasında düşündüğüm şeydi ilk 3 GOW'daki bosslar. Tanrıların içinden geçiyorduk. Şimdi odini falan bekle dur.
Ama işte nereye kadar. Her güzel şeyin bir sonu olmalı. O deli dolu psikopat Kratos'tan sonra bu yaşlanmış her tarafı buruş buruş ama heybetli Kratos'u hikayesini takio etmek de ilginç ve zevkli bir deneyim. Hayatın sillesini yemiş, gençliğinin bir benzeri olan oğluna öğütler veren yaşlı bir adam.
Sony Exc.'lerini arşa çıkarabilen şeylerden biri de işte Sony'nin bu cesur tercihleri. Hikayeye köklü değişikliklere onay verebiliyor. Ama diğerleri öyle değil aman oyuncular kızmasın diye diye cılkını çıkarıyorlar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
sony bile bunlara sırt çevirip ülkeyi terk etti hala savunuyorlar
-
TR psn'in Türkçe yamalı UK Psn olduğu gerçeğini öğrenince kriz geçiren tuvalette Ps parçalayanlar olmuştu, bu müritler ne çektiyse oyuncu 'dostu' Sony'imden çekti
-
-
Bu Xbox yüzünden konsol başından kalkamıyorum gamepasste oyun bitmiyor, bitse bile diğer oyunları 50-100tlye alıp oynuyorum. Acaba bazen Ps5 mi alsam diyordum oyunlar çok pahalı diye konsol başında çok kalmazdım. Ayda yılda plusa güzel gelen oyunları oynar kapatırdım. Gözlerim yoruluyor yemin ediyorum ekrana bakmaktan.
-
Bazı yayıncılar ds2 oynamaya başlamış. Türkçe var mı diye sormuşlar cevap vermemişler. Dilin ambargosu mu olur arkadaş😅
Bu arada Türkçe olsaydı reklamı yapılırdı. Tr dili gizli tutarak ellerine ne geçecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 22MARTLI -- 3 Haziran 2025; 1:46:35 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ds2 çıktı mı leyn
state of pilav yok mu yav sony'im çalıntı marathon çöpünü göstersin
-
PS5'te oyun yok leyn
2020: Demon's Souls, SM Miles & Morales
2021: Ratchet Rift Apart, Returnal
2022: Horizon FW, Gow Ragnarok, Gran Turismo 7
2023: Spider Man 2
2024: Stellar Blade, Astro Bot
2025: Death Stranding 2, Ghost of Yotei
Microsoft da, PS'e 3. parti yayıncı olunca kendisini buldu. Geçmişte beleşpass'le dağıttığı oyunları artık satmak istiyor. PS5'te, oyun satın alan kitleyle tanışınca, Pro'yu bile özel biçimde desteklemeye başladı:
PlayStationyoutube
https://www.playstation.com/games/forza-horizon-5/ Elevate your Forza Horizon 5 experience with updated features on the PlayStation®5 Pro, including advanced ray tracing while driving and so much more. Explore the vibrant and ever-evolving open world landscapes of Mexico with limitless, fun driving action in over 700 of the world’s greatest cars. Play with friends across multiple platforms with cross-play. Buy Forza Horizon 5 Premium Edition for two incredible expansions, VIP content, and more. #ps5 #ps5games #ps5proenhanced #forzahorizon5https://www.youtube.com/watch?si=ukYD7fduL2cs4w7D&v=po-_SpbonH4&feature=youtu.beGamepass'in ne kadar kötü olduğunu şuradan anlıyoruz: PS'e daha 1 ay önce getirdikleri oyunlara %25 indirim yaptılar. Üstelik ödemenin %30'u Sony'ye gitmesine rağmen. Yani adamlar siz yeter ki oyun satın alın, biz fiyatı hallederiz diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi False King -- 3 Haziran 2025; 9:16:18 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oyunu komple çal, birde bu çöp için 40 dolar iste türün birçok oyunu F2P olmasına rağmen. Concord da ücretliydi hatırlatırım. Plus'a bu çöpler bile day1 gelmiyor seviyeyi sen düşün birde gamepass ile karşılaştırıp komik duruma düşüyorlar
Adamlar Destiny 2'nin ana hikaye modunu da komple çalmışlar. Ben de zannediyorum oyuna çok içerik geldi o yüzden oyundan çıkardılar diye ama mahkemeliklermiş o yüzden komple ana hikaye modunu oyundan silmişler
-
Fanları ne ki firması ne olsun, al birini vur ötekine
-
PS'ın tadını alan MS:
Ps5 oyunlarıda gow ve Spiderman hariç satmıyor bence horizonun bütçesi 300'e yakın 7-8 milyon anca sattı.
Ratchet gibi kaliteli bir başyapıt bir milyon anca returnal milyon bile görmedi Sony boş yere online oyunlara yatırım yapmıyor bir iki baba seri dışında parasını çıkartan seri yok.
Bu arada yok harbi hocam geçen nesil araya neler sıkıştırılmıştı hatırlayın gravity rush çıktı tearaway oyunu çıktı yeni colossus baştan yapıldı dreams vs gibi türlü türlü oyun çıktı şimdiyse koca nesilde insan bari killzone veya infamouslari falan remasted yapar tamamen uyuyor adamlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bati-Wan_Kenobi -- 3 Haziran 2025; 9:41:57 >
-
State of play yatirimcilari mutlu etmek icin yapilir genelde o yuzden ps showcase adi altinda yapiyosa kendi ve anlasmali oyunlarini goruruz
Bunucok yanlis yere yazmissin anlamayacak cok adam var takim tutar gibi insanlarin keyif almamalarini istiyolar o yuzden asagalayn insan dolu 😅
GOW satıl rakamları çok düşük. 15 milyon satmış. Gider gelir kar yıl oranlaması yapıldığında Gow'dan yılbaşı 20 30 milyon dolar kar ediyorlar sadece.150 milyar dolarlık şirket için bu kabul edilebilir bir şey değil. Şuan Ragnarok'un animasyon nitelik ve niceliği RDR 2'nin yanından geçemiyorsa sebebi bu satış rakamlarıdır. Sizin yüksek sandığınız rakamlar bu firmaların dişinin kovuğuna yetmez.
Kesinlikle sırtlarına yük bir iş. Onların gözünde karsız bir iş. Konsolu satsın diye yapıyor sadece. Maliyetini çıkarsın öper başıma koyatım mantığı. Ama iş gücü kaybına uğruyor.
Öyle bir fan kitlesi var ki adamlar oyun yapmadığı için Sony'i savunmaya basladı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Adam acı tabloyu gururla paylaşmış. 5 sene için 12 oyun yazmış. Ve bununla gurur duyuyor. Cidden bambaşka bir kafa. Sony olsam ben de oyun yapmam. Çok bile.
12 oyun + 8 saniyede bir hissedilmeyen kronik stutter + İptal edilen live service projeleri + TLOU Complete Edition.
İşte müthiş Ps 5 dönemi. Pro Enhanced neyse ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 3 Haziran 2025; 12:43:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X