Şimdi Ara

PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (6720. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: emrahblk1010 , Castle Bravo Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 51 Misafir (19 Mobil) - 32 Masaüstü21 Mobil1 iOS
5 sn
134.460
Cevap
316
Favori
4.834.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
177 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 67186719672067216722
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Hmm benden farklı düşünüyor kesin fake. Bir tek ben konsol kullanıyorum. Benden başka kimse kullanmıyor. Ps eleştiriyorsa demek Nintendo seviyor da olamazlar. Benim ve benim ekip dışında herkes fake. Ps eleştirmenin tek gerekçesi fake olmaktır. Ps eleştiren zaten diğerlerini seviyor olamaz. Tanımadığım insanlara iftira atmaya, ithamda bulunmaya bayılırım."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JePinkman -- 5 Mart 2025; 17:3:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dictattor

Bu mesaj silindi.

İnandırıcılık seviyesi alttaki kadar. Puhahaha [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Silent Hill 2 Xbox Series: Hayri Abi "Black Screen" Edition

-

[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 5 Mart 2025; 17:12:24 >

• ShinQda kullanıcısına yanıt
    Sanki 60 fps de kurtarmaz gibi, PS4 pro da farkına varmamışız, ama geçen dedim giriyim biraz bakıyım girmemle çıkmam bir oldu.Görüntü de çamur gibi oynanacak durumu yok şu haliyle.ps5 deki yeni nesil güncellenmiş oyunları oynadıktan sonra insan farkına varıyor.

• brnbry kullanıcısına yanıt

hanım paralar beni monitör getirirsem fifa UT den dolayı zaten mimliyiz  

• AMD çok büyük atılım yapmış 9000 serisi kartlarda. FSR 4 muazzam olmuş.

pssr gibi kendine güldüren rezillikler yerine bir sonraki nesil FSR 4 performans modunun yarısı kadar bir iyileştirme gelse bile yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShinQda

hanım paralar beni monitör getirirsem fifa UT den dolayı zaten mimliyiz  

Ut sıkıntı hocam bende konsolu kurduktan sonra bu sene ilk fc25 indirip ut başladım ilk maç anında salonun kapısını açıp attığı bakışı unutamam 

Df videosunu gördüm yeni paylaşmış. Bakıcam müsait olunca. Excellent yazmışlar. Nvidia'ya rakip lazım kafasına göre takılıyor çünkü.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    2.update'de düzelttiler o hatunun yüzünü bu arada, tabii meme olmaktan kaçamadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Atatürk_1881 kullanıcısına yanıt

Yeni Rainbow Six de geliyor artık kurarız bi takım sen-ben-alamancılar  

Yeni değilmiş ya normal oyuna görsel update falan geliyor deniyor çok üzüldüm ben yeni oyun sanmıştım[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer]  Bizim takımı geç rakipte illaki denk gelir cronus bağlamış nargile içerek oyun oynayan tipler üstüne para ver sende cronus kullan bu hile değil diye boş yapıp cinnet geçirtirler bize[sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Dictattor kullanıcısına yanıt

Ben Fox Mulder'lı halini seviyorum. Dana Scully-Fox Mulder [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

Öbür tarafta da Ediyle-Büdü var.

Bu Edi.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Nintendo kırmızısı gözlerden kaçmadı

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Çok ciddi aşama kaydetmişler. FSR 4 olmuş kesinlikle cam gibi netlik sunuyor

Ayrıca AMD Gpu'lar Ray Tracing performansı açısından çok sıkıntılıydı RT'de hele şükür Nvidia'nın yeni nesil kartları ile rekabet edebilir seviyeye getirebilmeyi başarmışlar RDNA 4 mimarili 9070 kartlar ile.

FSR 4 haliyle yeni nesil konsollar için de büyük bir potansiyel taşıyor. Oyunlarda gördüğümüz FSR 3 imzası olan göz kanatıcı shimmering rezillikleri ile karşılaşmayacağız.

Daha da önemlisi yeni nesil AMD APU'lar hem işlem gücü hem de grafik performansı anlamında manyak olacak.

Şimdiden teknik açıdan yeni nesil konsollar için epey ümitliyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 5 Mart 2025; 17:59:16 >
  • MisterX06 kullanıcısına yanıt
    Bu iş konsol oyuncusuna da yarar Pc oyuncusuna da. Gördüğüm kadarıyla Dlss 3 ve Dlss 4 arasında kalite olarak.

• Dictattor kullanıcısına yanıt

oturur ağlar şimdi üstüne gitmeyin [sizer]PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU[/sizer] 

• Şu sonradan pc görüp fanı olanlara ayrı bir Ps5 pro vs pc zorttur race konusu açılsa keşke admin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FSR uçuşa geçse ne yazar millet yine Nvidia kart alır artık öyle bir alışmışlar ki listede tek amd kart yok

• 
Sayfa: önceki 67186719672067216722
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.