Kesinlikle iki oyunda benim için kazanandır. Elden Ring sayesinde bütün souls külliyatını baştan bitirdim. God of War Ragnarok ayrı bir keyifti. İki oyunda başyapıt benim için. God of War Ragnarok u daha çok sevdim harika bir hikayesi olduğu için. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PLAYSTATION VS XBOX TARTIŞMA KONUSU (3034. sayfa)

-
-
Bana souls oyunlarını sevdiren oyun bloodborne oldu kesinlikle en iyi souls oyunudur gow ragnarok bu yılın en iyi oyunu ve en iyi hikayesidir benim için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dünyanın en iyi oyunu diye bir şey yoktur herkesin kendine göre en iyi oyun vardır benim için en iyi oyun rdr 2 kimisine göre half life 2 dir kimisine göre gow dur
Bloodborne bence de Elden Ring den daha iyi , karanlık atmosferi olsun , victoria dönemi mimarisi olsun harikaydı.
Benim sıralamam bu şekilde.
Bloodborne > Elden Ring > Dark Souls > Dark Souls 3 > Demon's Souls > Dark Souls 2 > Sekiro
Sekiro hariç hepsini bitirdim o yüzden sekiro sonda. Kötü olduğundan değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 23 Kasım 2022; 0:19:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Bugün Dark Souls Remastered aldım Xbox Store'dan. Üç platformda da fiyatlara şöyle bir göz atayım dedim. Xbox Store'da indirimli fiyatı 71 lira iken PS Store'da 299 lira. Steam'de ise en son 60 liraya düşmüş.
Xbox vs Steam'de kabul edilebilir bir fiyat farkı var ama PS'de gerçekten hiç anlam veremedim bu uçuk fiyatlandırmalara.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MisterX06 -- 23 Kasım 2022; 0:49:43 > -
PS store bağımsız veya yıllanmış oyunlar için pahalı hocam malesef.Ben bu tip alımları Xbox'ta yapıyorum o yüzden
-
-
Dark souls serisi xboxda ciddi daha uygun.
Sekiro indirimde ps de daha ucuz gördüğüm sadece souls oyunları arasında.
Bazı önemli oyunlar arasında aşırı fark var.
Mesela Resident evil 7 39 lira şuan , ps de 90 lira . Gold edition versiyonu şu anda 70 lira xbox , 160 lira ps.
cuphead, little nightmares 2 de aynı
Xbox store genel olarak çok daha uygun indirimler yapıyor. En güzeli de rdr1, ac 2, gta4 gibi klasikleri ps5 de oynayamıyorken xbox da fps boost ile 60 fps oynayabilmek
RDR1, GTA 4, AC 2 toplam 50 tl tuttu bu arada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GeraltofRiviaCiri16 -- 23 Kasım 2022; 1:47:15 > -
Gna > Malenia net. 1 günümü yedi lanet kadın.
-
Xbox fanı arkadaşların bu teşgalesinin sebebi nedir? FromSoftware'in yüzde 17'si Sony'nin, God of War Sony'nin özbe öz kendi oyunu, MS'un tek bir oyunu, tek bir kategoride aday dahi olamamış, burada gelmiş Sony oyunlarına oynamadıkları halde çamur atıyorlar. Bu işler video izleyerek olmuyor abicim, kontrol cihazını alıp, geçip karşısına oynamadıktan yapılan her eleştiri anlamsızdır...
-
Her zaman ki boş yapmaları işte. Ciddiye almayın. Aldıkça yazdıklarının doğru olduğunu sanıyor. Şımarıyorlar. Bu elemanları Yok saymak en iyisi. GOW ödül alsa da almasa da XBOX ın bütün külliyatını 100 e katlar. Kendini avutmaya devam etsin. Elden Ring bütün platformlarda mevcut zaten.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Best Playstation Game Stray mi? Ulan Stray iyi bir oyun bile değil. GoW Ragnarök'e niye hiçbir şey vermemişler ne alaka? Golden Joystick bir de saygın bir kuruluş yani. WTF kısacası.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-386561231 -- 23 Kasım 2022; 9:23:55 >
Dünyanın en iyi oyunu diye bir şey yoktur evet doğru ancak dünyanın en iyi oyunları diye bir şey vardır. Bunlar dışında bir oyun yazanı ciddiye almak pek mümkün değil. Kişisellik mantık sınırlarının dışına çıkmamalıdır. Saints Row gelmiş geçmiş en iyi oyun diyeni ciddiye alacak biri var mı misal? Ya da Stray gelmiş geçmiş en iyi diyeni umursar mısınız? Sanmam.
-
Ragnarok'un Golden Joystick ödüllerinde aday olamaması ödül kuralları gereğidir.
2022 adaylığı için oyunların, 23/11/2021 ile 04/11/2022 arasında çıkmış olması gerekmektedir.
Trollemeden önce iyi araştırınız, rezilliklerinizin üstüne rezillik katmayınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X