Şimdi Ara

Playstation varken Xbox alınır mı? (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
982
Cevap
6
Favori
53.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    Konsolun ex oyun dışında bi farklılığı olmadığı için

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    maksat güç yarıştırmak değil oyun oynamaksa ex oyun ciddi bir farklılıktır. bu sene muhtemel yılın oyunu adayı olacak en büyük 2 oyundan biri ps4 ex. pc'ye çıkan büyük yapımların nerdeyse hepsi konsola da geliyor. onun dışında beğenilen iyi satan indie oyunlar da çıkıyor.
  • kollaps kullanıcısına yanıt
    İndie oyunlar her zaman erken erişimle çıkmaz bir kere. Saydığınız diğer oyunlar da pc exclusive den ziyade klavye mouse ile oynanması gereken espora yönelik oyunlar. En sağlam indie oyunlar hep pc de çıktılar ve sadece birkaçı sonra konsola geldi. Steamde 10k oyun varsa (ki daha fazla var sanırım) bunun en az 7k sı indie dir. Sayıca aşırı üstünlük var konsol exclusivelerine göre. Bir oyunun keyifli olabilmesi için illa AAA yapım +100 milyon dolar bütçeli muhteşem grafikli olması gerekmiyor. Tersine bu büyük yapımlarda çok büyük bütçe harcandığından farklı şeyler denemek kumar oynamak gibi olduğundan tutan şeyleri tekrar harmanlayıp aynı bokun laciverti oyunlar yapıyorlar. İndie yapımlarda ise çok yaratıcı oyunlar var kişi kendi hayal gücündekini oyuna dökebildiği için. Elbet bu oyunlardan god of war kalitesi beklemeyeceksiniz düşük bütçeyle yapıldığından. Ama yaratıcı değişik zevkli farklı deneyimler göreceksiniz. Tabii indie oyunların reklam bütçeleri olmadığından siz birçoğundan bihabersiniz. Kaçırdığınız nice efsane indie oyunlar var haberiniz yok. Bir de strateji oyunları yok konsolda onu da sayın. Kısacası exclusive açısından PC nın uçurum derecesinde üstünlüğü var. Sadece özellikle bizim insanımız rekabetçi ve popüler yapımlardan başkasına bakmadıklarından bu konuda bi bilgisizlik var ülkemizde.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 26 Mayıs 2018; 23:51:28 >




  • Bat-Man kullanıcısına yanıt
    Kişiye göre değişir. Ben hikaye seven bir insanım. Pek online sevmem arada arkadaşlarla cs girerim ki 8 senelik pc açıyor onu. Hikaye sevdiğim için ps excler benim için efsanedir. Oyun bakımından ps üstün bana göre. Fiyat bakımından yine ps üstün. Xbox ea access olayı fena değil ama benim pek ilgimi çekmiyor. Eğer zenginsen ve grafik istersen pc ama bunun için de 4 bini gözden çıkarmak gerekir ki çok fazla bence

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    ben bütün indie oyunlar erken erişim diye birşey demedim ama son yıllarda bu tip oyunlar beni ciddi derecede soğuttu. 1 ay öncesine kadar ben de konsol yanında steam kullanan bir insandım. bana kalırsa gerçekten kaliteli indie oyun sayısı o kadar fazla değil ve bunların çoğu farklı platformlara da çıkıyor.
  • nkvelioglu N kullanıcısına yanıt
    dükkanlardaki cd fiyatlarını görünce konsol hep mantıksız geliyordu 300 tl den aşağı oyun yok ama şu şekilde steam tarzı oyunlara ulaşılıyormuş bence mantıklı abd gibi ülkelerde insanlar konsol kullanıyor oyun oynamak için. ama cd alıp oynanacaksa kısa sürede pc fiyatını geçer tek yol böyle bence.

  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    o diskler CD değil Bluray disk... + lisans v.s. farkı var adamların kâr farkı var para gözlük farkı var...
  • Bf1 60 fps? Keşke 60 fps olsaydı. Umarım beni haksız çıkarırsınız da 60 fps oluyordur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nkvelioglu -- 27 Mayıs 2018; 18:52:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet konu sonunda konsol vs pc olmuş harikasınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam Xbox kötü bir konsol kesinlikle değil. Ama ülkemiz de oyununu bulmaz sorun. Ayrıca PS daha fazla kullanıldığı için, oyun ve oynayacak insan bulmak daha kolay.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ErnSkywalker

    Hocam Xbox kötü bir konsol kesinlikle değil. Ama ülkemiz de oyununu bulmaz sorun. Ayrıca PS daha fazla kullanıldığı için, oyun ve oynayacak insan bulmak daha kolay.
    Bu görüşe katılmıyorum. xbox oyunlarını kendi store'dan indirebilirsiniz. n11, gittigidiyor, forum ve oyun satan dükkanlardan kutulu oyun alabilirsiniz. Şu zamana kadar multiplayer oyuncu bulma sıkıntısı da yaşamadım. Xbox One X ve PS 4 kullanıyorum.
  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın demek istediği ikinci el piyasası ve tanıdık arkadaşlarla oynamak istemesi sanırım. Xbox ikinci el olarak ps4ün çok gerisinde ülkemizde. Var mı tabi ki var ama ps4ün ikinci el piyasası 10sa xboxın 4 filandır. Xbox dijital i bilmiyorum. Kutulu oyunlardan bahsettim

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4K PC + PS4 Pro end of the story.

  • guitarman kullanıcısına yanıt
    Xbox kardeşlik konusu 600 sayfa( mobilde),ps4 4200 sayfa.Bu her şeyi açıklıyor.Ps4 türkiyede daha çok tutuluyor.Ucuza oyun arayıp da bulmak daha kolay haliyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nhtgrck -- 28 Haziran 2021; 17:34:57 >
  • Alınmaz diyenlere bakma ps tam bir kan emici.Konsolu 1600den 2300'e çıkardılar,oyunlar 300 lira ve ne ea access var ne gamepass tarzı bir şey.Grafik düşünü değilsen veriyorsun 1000 lirayı alete üstüne aylık 5 liraya ea access ve gold üyeliği alıyorsun gold bir yılda 48 oyun veriyor zaten.Bir bakmışın elinde kocaman bir kütuphane var. Gamepass 1 tlye düşünce gamepass de alırsın.Playstationda 1000-2000 vererek oynayacağın oyunları 200-300 liraya oynar bitirirsin. Bu e3de sony aynı oyunları tanıtacak xbox yeni oyunlar duyuracak .



    Kısacası ben kasmadan ucuza oyun oynamak istiyorum diyorsan xbox kadar iyisi yok.

    Xboxta eksta olarak emulator de kurulabiliyor nintendo,sega,ps1,psp oyunlarını oynayabilirisin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tommy Shelby kullanıcısına yanıt
    SadececTr'de degil tum dunyada 2.5 kat fazla satiyor Sony,bu başlık bile Sony'e bir hakarettir aslinda,Playstation bir devrimdir,25 senelik mazisi vardir,cikardigi oyunlarla oyun dunyasina yön vermistir,oyun dunyasinin en buyuk markasidir,bir donemin efsane konsolu Sega bile dayanamamistir Playstation karsisinda, Dünyanin en çok satan oyun konsolu ps2'dir,Mucrosoft'un herhangi bir cihazi ilk 5'te bile degildir,amacım xbox'ı aşağılamak falan değil,xboxta kendi çapinda guzel bir cihaz,alana oynayana bir lafim olamaz,herkesin kendi tercihidir ancak Playstation'la Xboxu karşilastirmak abesle iştigaldir.. Telefon dunyasinda Iphone veya Samsung neyse Konsoldada Sony odur...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • The Mühendis kullanıcısına yanıt
    Aynen düşündüğünüz şekilde fikrim. Xbox kesinlikle kötü değil. Ama Tr şartları bu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ps4 Pro'nun Xbox One X'ten pahalı satıldığı şu günlerde gayet tabi alınır Xbox. Origin Access,Game Pass,eski oyunlara (xbox 360 oyunları) desteği, daha kaliteli internet servisi,daha düzgün bir oyuncu kitlesi,daha rahat kaliteli kontrolcü ve daha güçlü donanımıda artısı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 31 Mayıs 2018; 11:35:06 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: iam.eren

    Bi tarafta god of war uncharted last of us gibi milyon tane exc oyun hepsi de türkçe diğer tarafta da sea of dieves statae of decay gibi metaceitic i 50 olan çöp gibi oyunlar.

    Arayüz desen bok gibi türkçe oyun yok daha pahalı oyunlar daha pahalı ve amerikan malı

    "Bok" gibi dediğiniz arayüzü ve özelliklerini Sony çok iyi çaldı son güncellemelerle. Utanmasalar içindeki Playstation yazılımını silip Xbox yazılımını verecekler güncelleme diye.



    Oyunlar daha pahalı diyebilmeniz için Pc kullanıcısı olmanız gerek, bir Ps kullanıcısının bunu demesi komik Psda Game Pass ve Ea Access gibi servisler yokken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 31 Mayıs 2018; 12:13:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.