Şimdi Ara

PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023 (118. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.717
Cevap
300
Favori
273.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
112 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim sağolun. Bilinen oyunların hemen hepsini oynadım ama bu çok bildiğim bir oyun değildi. normali 349 bundle 619 fiyat koymuşlar. istek listesine ekledim. İlk indirimde sepete atarım.

    Fiyatlar mı saçma seviyelere gelmeye başladı ? benim algım mı hala eski fiyatlarda kaldı ? bilmiyorum ama indirim beklemek en mantıklısı olacak gibi. 1000 - 2000 TL ayırıp yaz indirimlerinden yıllık alımımı yaparım sanırım. Yarısını da ragnarok yer gibi :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogachan1903 -- 8 Nisan 2022; 14:28:46 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bogachan1903 kullanıcısına yanıt

    Ana oyun, Soroborlular ve Üç Kardeş Dağları ek paketlerine verdiğim toplam para 200 lirayı geçmemiştir. Maalesef aşırı derece zam yemiş. Ana oyun 100 liranın altına düşmeden alma derim. Dlc'leri zaten oyunu beğenirsen alıyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aragorn Elessar kullanıcısına yanıt

    Hocam mesaj araya kaynamış, yeni gördüm kusura bakmayın 😁

    Bunun en büyük ve bence tek nedeni, önceki oyunu Bandai Namco yayınlıyorken, bu defa oyunu yayınlayan 2K Games. Bence Türkçe olmasında etkin rol oynayan taraf oldular.


    Daha önce 2K Games Türkçe oyun çıkartmamıştı ama belli ki piyasa araştırması yapılmış. Ülkemizde bu tip oyunların tutulduğunu görmüşler.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertvontrier kullanıcısına yanıt
    Oynayasım vardı, süper oldu bu haber.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inciteen kullanıcısına yanıt
    Estf. hocam, 2K Games Türkiye Distribütörü(yanlışsam düzeltin.) PlayStation Türkiye'nin de bu işte bir parmağı olabilir diye düşündüm açıkçası. :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • inciteen kullanıcısına yanıt

    2K Games nba 2k veya mafia serisi için niye piyasa araştırmasıyla Türkçe yapmıyor hocam?en çok satan oyunlar çünkü.

    The Quarry nin Türkçe olması beni şaşırttı.umarım devamı gelir.aynı lafı Rainbow Six Siege Türkçe çıkınca Ubisoft için söylemiştim. devamı gelmedi




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nemanja Bjelica -- 8 Nisan 2022; 18:54:21 >
  • PlayStation Türkçe Oyunlar Listesi | İlk Sayfayı Son Güncelleme : 5 Temmuz 2023

    türkçe altyazılı olarak çıkış yaptı bugün

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mantıklı tabiki. Belki de Until Dawn satışlarından dolayı koymuşlardır, Supermassive etkilemiş de olabilir. Orasını yüksek ihtimalle bilemeyeceğiz.

    Ne desek farazi şu anda. Umarız destek devam eder, başka diyecek söz yok bence 😃


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nemanja Bjelica kullanıcısına yanıt

    Battlefield 1 vakasını unutmayalım lütfen hocam, artık gelecek Battlefield oyunlarında Türkçe dil desteği cepte derken Electronic Arts sağ olsun saman alevinden öteye gitmedi.

    Anlamıyorum, madem devamı gelmeyecekti Battlefield 1 niye Türkçe o zaman?

  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

    Orada Osmanlı faktörü ön plana çıktı. Tek atımlık bir şey yaptılar. Assassin's Creed Revelations Osmanlı'da geçmesine rağmen Ubisoft Türkçe yapmamıştı. O zaman niyeti anlıyorsunuz.

  • mertvontrier kullanıcısına yanıt

    Ubisoft’un yatacak yeri yok zaten, Far Cry’ın ve Assassin's Creed’in bu ülkede satmadığını kim söyleyebilir..

  • Slipstream Türkçe altyazı

    https://store.playstation.com/tr-tr/product/EP0958-CUSA30498_00-SLIPSTREAM000000



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 9 Nisan 2022; 18:11:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    Şu tarz oyunlar Plus servisine dahil olursa rahatça deneriz. Fahiş fiyat ödemekten kurtuluruz. Haziran'ı merakla bekliyorum.

  • inciteen kullanıcısına yanıt

    istek listesine eklemiştim. Bugun indirime girdi %75 indirimle 154TL ye 2 ek paketle beraber aldım. Umarım keyifle uzun keşifler yapacağım. Karakter geliştireceğim bir süreç olur :)

  • Bogachan1903 kullanıcısına yanıt
    %75 indirim alan oyun hangisi anlamadım?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • LBJ_23 kullanıcısına yanıt

    Outward : Adventure bundle almış üstat. 2 3 gün önce oyun tavsiyesinde sormuştum. 619 TL diye istek listesine eklemiştim. Bugun sanırım indirimleri güncelledi sony. Bana sabah 3 - 4 oyun için uyarı geldi. Şimdi girip satın aldım Outward ı

  • inciteen kullanıcısına yanıt

    Hocam bu outward da ölmek diye birşey yokmuş diye okudum. Ama yemek yemeyince su icmeyince ne oluyor ? Aynı sekilde bayılıp evde mi uyanıyoruz yoksa susuzluktan gucumuz mü düşüyor. Yiyip içince düzeliyormuyuz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bogachan1903 kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun. İlk başlarsa biraz zorluk yaşayabilirsiniz. Oyun, çok fazla oyuncunun elinden tutmuyor. Sabır önemli. Ayrıca Outward wiki sitesinde onlarca karakter buildi var. Oradan birini seçip, karakterinizin buildini ona göre de yapabilirsiniz ama biraz oyunda ilerlemek lazım. Diğer benzer oyunlardan farklı olarak, bu oyunda karakter yaratma ekranında mage, warrior falan böyle bir seçim yapmıyoruz. Skiller parayla satılıyor. Değişik bir yapısı var. Xp sistemi yok.


    Ve şunu unutmayın, yeterli paran olsa bile her skill satıcısındaki tüm aktif pasif skilleri alamıyorsunuz. Oyunu oynayalı 3 5 ay geçtiği için tam olarak sayıyı hatırlamıyorum ama sanırım maximum 3 tane skill ağacında ustalaşabiliyordun. Ona dikkat etmek lazım. Benim ilk karakter warrior, mage, rogue ortası bir şey olmuştu 😃😃


    Son olarak, umarım oyunun Ps4 videolarını izleyip de oyunu satın almışsındır. Daha önce de belirttiğim gibi Ps4 sürümü maalesef teknik anlamda Pc sürümüne yaklaşamıyor. Grafik olarak beklentiniz olmasın desem yeridir. Çok berbat değil ama iyi olduğunu da söylemek imkansız. Yani öyle bir oyun ki çok seviyorum, her dakikasından keyif aldım ama birine bu oyunu tavsiye etmekte inanılmaz zorlanıyorum. Hayatımda bu durumu yaşadığım tek oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inciteen -- 14 Nisan 2022; 5:8:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    Hocam evet, teorik olarak ölmek diye bir şey yok. Canın sıfırlandığında en yakın kamp veya şehirde uyanıyorsunuz. Aslında ölmüş oluyorsun fakat oyun, ölüme böyle bir kılıf uydurmuş.


    Susuzluk gittikçe çeviklik azalıyor, hızlı koşma süresi düşüyor. Yemek yenmediğinde yanlış hatırlamıyorsam savunmamız azalıyordu. Daha da açlık artınca doğal olarak can düşmeye başlar. Ama bu oyunda asıl problem, uyku süresi. Eğer yeteri kadar karakter uykusunu alamazsa, maximum canı düşüyor. Soğuk algınlığı veya farklı tipte hastalıklar da var.

    Özünde bir hayatta kalma oyunu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 versiyonu izlemedim açıkçası üstat. Oyuna daha önce oynanış olarak bakmıştım ama ps4 müdür pc versiyonu mudur bilmiyorum. Bakalım eğer oynanış olarak hikayeye kendine çekerse sıkılmadan oynarım diye düşünüyorum. Mass effect legendary edition mesela hikaye olarak müthiş bağladı kendine ve ya fallout 4, skyrim oynamak hala bana keyif veriyor. Eğer özgün bir hikayesi varsa diğer etmenler gözüme çok batmıyor. Tavsiyen için çok teşekkür ederim.


    Bu arada bilgin varsa crysis 1 2 3 remastred nasıldır ? Oynama mekanikleri nasıl bilmiyorum. Oyunun daha önceki halini de oynamadım. Bir kaç video izledim ama vuruş mekanikleri kötü ve oyun çok kolay gibi bir izlenim bıraktı bende.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bogachan1903 -- 14 Nisan 2022; 15:27:44 >
  • 
Sayfa: önceki 116117118119120
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.