Şimdi Ara

Playstation Store'da Her Oyun Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce hiç ps store kullanmadım şuan da kapalı olduğu için bakamıyorum. Ben shopto'dan oyun almayı düşünüyodumda onun gelme süresini bekliceğime direk ps store'dan indireyim dedim. Ama her oyun var mı ki store'da?

• Her oyun yoktur Playstation Store da. Dlcler (oyun ek paketleri, harita vs) Mini ve Psn oyunlari vardir Birde tabiki bazi eski oyunlar ( Örnek: Infamous ) Ama bunlar 3 ü 5 i gecmez. Her zaman kutulu oyun
  • Her oyun yoktur hocam.
  • Valla her oyun olsa tadından yenmez ama yok yani.
  • Sagolun arkadaslar shopto'dan siparis verdim 2 oyun.
  • Ben kutulu oyuunlari daha cok seviyorum.
  • Bende çok isterim Live da ki Games on demand gibi olmasını ama maalesef çeşit çok ama çok az, Games on demand de 300 tane full oyun var ise Psn de 30 bile yoktur. Psn oyunları hariç tabi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yeni nesil konsollardan beklediğim bir özellik de her oyunun ayrıca storlardan dijital olarak indirilebilir olması olacak. Bu sayede kutulu olarak ulaşmaya zorlanacağımız oyunları hemen alıp indirebiliriz
  • xboxta böyle sistem var zaten games on demand her oyun var neredeyse belki 2-3 oyun yoktur
  • quote:

Orijinalden alıntı: paypay88

xboxta böyle sistem var zaten games on demand her oyun var neredeyse belki 2-3 oyun yoktur

Her oyun yok, evet çok kaliteliler var lafım yok ama kullandığımız oyunların çoğu yok. Birde region problemi var galiba bazı arkadaşlar bahsetmişti Bu problemler hiç olmasa, yok shopto yok gümrük gibi hiçbir problemimiz olmasa da doya doya alıp oynasak
  • Var yav bildiğim kadarıyla
    Bi fifa yok fifa serisi okadar
    Bad company 2 falan var mw2 black ops vss
  • quote:

xboxta böyle sistem var zaten games on demand her oyun var neredeyse belki 2-3 oyun yoktur

Bu konuda xbox gerçekten on numara..
  • quote:

Var yav bildiğim kadarıyla
    Bi fifa yok fifa serisi okadar
    Bad company 2 falan var mw2 black ops vss

Esasen doğru dediğin gibi çok kaliteli oyunlar var ben daha da gelişsin diyorum kötü mü ediyorum yahu:) Peki region problemi hakkında bir bilginiz var mı UK hesaptan alınan oyunlar Türkiye'de rahat rahat çalışıyor mu?
  • Çalışıyor vpn diye bişi yapmışlar çok fazla bilgim yok ama arama yaptığınızda bulabilirsiniz millet öyle indiriyor diye biliyorum psn'ede böyle sistem var ama çok oyun yok Me 2 var hitlerden collectionlar falan var mag var infamaous var lbp 1 falan var
  • Kutulu oyunlar daha orjinal geliyo bana
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.