Merhaba arkadaşlar Daha önce hiç ps store kullanmadım şuan da kapalı olduğu için bakamıyorum. Ben shopto'dan oyun almayı düşünüyodumda onun gelme süresini bekliceğime direk ps store'dan indireyim dedim. Ama her oyun var mı ki store'da?
Her oyun yoktur Playstation Store da. Dlcler (oyun ek paketleri, harita vs) Mini ve Psn oyunlari vardir Birde tabiki bazi eski oyunlar ( Örnek: Infamous ) Ama bunlar 3 ü 5 i gecmez. Her zaman kutulu oyun
Bende çok isterim Live da ki Games on demand gibi olmasını ama maalesef çeşit çok ama çok az, Games on demand de 300 tane full oyun var ise Psn de 30 bile yoktur. Psn oyunları hariç tabi
yeni nesil konsollardan beklediğim bir özellik de her oyunun ayrıca storlardan dijital olarak indirilebilir olması olacak. Bu sayede kutulu olarak ulaşmaya zorlanacağımız oyunları hemen alıp indirebiliriz
xboxta böyle sistem var zaten games on demand her oyun var neredeyse belki 2-3 oyun yoktur
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88
xboxta böyle sistem var zaten games on demand her oyun var neredeyse belki 2-3 oyun yoktur
Her oyun yok, evet çok kaliteliler var lafım yok ama kullandığımız oyunların çoğu yok. Birde region problemi var galiba bazı arkadaşlar bahsetmişti Bu problemler hiç olmasa, yok shopto yok gümrük gibi hiçbir problemimiz olmasa da doya doya alıp oynasak
Var yav bildiğim kadarıyla Bi fifa yok fifa serisi okadar Bad company 2 falan var mw2 black ops vss
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88 xboxta böyle sistem var zaten games on demand her oyun var neredeyse belki 2-3 oyun yoktur
Bu konuda xbox gerçekten on numara..
quote:
Orijinalden alıntı: paypay88 Var yav bildiğim kadarıyla Bi fifa yok fifa serisi okadar Bad company 2 falan var mw2 black ops vss
Esasen doğru dediğin gibi çok kaliteli oyunlar var ben daha da gelişsin diyorum kötü mü ediyorum yahu:) Peki region problemi hakkında bir bilginiz var mı UK hesaptan alınan oyunlar Türkiye'de rahat rahat çalışıyor mu?
Çalışıyor vpn diye bişi yapmışlar çok fazla bilgim yok ama arama yaptığınızda bulabilirsiniz millet öyle indiriyor diye biliyorum psn'ede böyle sistem var ama çok oyun yok Me 2 var hitlerden collectionlar falan var mag var infamaous var lbp 1 falan var
Kutulu oyunlar daha orjinal geliyo bana
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme