Şimdi Ara

PlayStation Plus Mart 2021 Ücretsiz Oyunları (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • PlayStation Plus Mart 2021 Ücretsiz Oyunları
  • bak bu iyi işte PlayStation Plus Mart 2021 Ücretsiz Oyunları 

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, başarı için en gerçek yol gösterici ilimdir, fendir. İlim ve fennin dışında yol gösterici aramak gaflettir, cehalettir, doğru yoldan sapmaktır.
    Mustafa Kemal Atatürk

• Güzel...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FF7'ye çok sevinemedim. Dünkü next-gen güncelleme duyurusundan sonra PS5 alınca oynarım diyordum, şimdi PS4 sahibi olarak oynamadan duramayacağım. Bu sürüm nesil güncellemesi de almayacaksa beklemenin anlamı pek kalmadı.

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

Bir arkadaş game pass den daha iyi gidiyor demiş ancak sanırım iyi takip etmiyor. Mart ayı oyunları daha açıklanmadan ea play aracılığı ile star Wars squadron, nhl ve nfl 21 game pass'e geliyor. Muhtemelen nisanda fifa21 de gelecek. Ff7 gayet iyi gerçekten, rekabet ps sahiplerine de yaramaya başladı. Bence geçen iki yılda psn+'a bakarak game pass'a dua etmeliler.

Spor ve yarış oyunlari ilgimi çekmiyor. Keza squadron da ilgimi çekmiyor. Seven ise gidip ea acces alabilir PlayStation üzerinden, kağıt üstünde daha ucuza geliyor. Ps+ tarafına bakıyorum, rakibi live gold ama içinde ekstra ps+ collection var, gamepasse control ün dlc siz eski nesil versiyonu gelirken ps+'a yeni nesil dlc dahil ultimate versiyonu geliyor. Bakıyorsun bazı yeni oyunlar da çıkışında ps+ ile veriliyor. Bir de bu aylik oyunların sistemden çıkma gibi bir durumu da yok, abonelik olduğu sürece oynayabiliyorsunuz. Xbox tarafinda 1. Parti AAA oyunlar ilk günden gamepasse gelecek tamam da, o zamana kadar ne oynayacak bu insanlar. Bethesde desen yeni çıkacak oyunları ps exclusive, halo infinite bir türlü çıkamadı, tonla yeni stüdyo aldılar ama o oyunların da bitip çıkmasına daha seneler var. Live golddan ultimate yükseltme kampanyası ile ucuza aldigim için şu an memnunum ama liste fiyatını üzerinden konusacaksak kesinlikle ps+ daha iyi bir seçim.

• quote:

Orjinalden alıntı: AlfieLowis

Oyle cok abartmayin. Oyunlari kiralik olarak oynuyorsunuz. Daima sizin olmuyor. Plus uyeliginiz bitince oyunu tekrar isterseniz oynayamiyorsunuz

En anlam veremedigim dusuncelerden biri. Oyun singleplayer bir oyun, aylik plus alip oyunu oynasan 40 lira gibi bir ucret vereceksin. Halihazirda plus varsa zaten oynayacaksin. Oyle 2 ayda surecek bir oyun da degil zaten. Oyunu oynadiktan sonra kenara kaldiracaksin. Oyunu bitirdikten sonra sahip olmussun olmamissin ne anlami var ki? Koleksiyoncu musun, orasi ayri bilemem ama oyunu oynadik plus bitti ee bir daha oynamak istesen nasil oynayacaksin dersen de 40 tl ucret verdin mi oyun yine pasalar gibi senin. Bu sadece ps plus icin gecerli degil zaten. EA play, ubi+, gamepass ya da netflix. Hepsi icin durum ayni.

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >

Orijinalden alıntı: darkesta

FF7'ye çok sevinemedim. Dünkü next-gen güncelleme duyurusundan sonra PS5 alınca oynarım diyordum, şimdi PS4 sahibi olarak oynamadan duramayacağım. Bu sürüm nesil güncellemesi de almayacaksa beklemenin anlamı pek kalmadı.

Senin gibi derdim olsun :)

• Adamlar yılın oyunu adaylarından olan güncel, övgülere boğulan bütçeli AAA oyunu hediye ediyor, bazıları hâla burada boş gebeş konuşuyor. Ne verilsin istersiniz mesela? Bunun daha üzeri Ghost of Tsushima falan çünkü.

250₺ küsüre 12 aylık plus alıyorsunuz, bu oyun sadece 429₺ zaten, yeşil gözlüklü müsünüz, yoksa sektörün yabancısı mı bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 26 Şubat 2021; 19:21:1 >
  • Adamlar şaka maka Final Fantasy VII Remake verdiler.Bravo cidden.Ps5 güncellemeside verseydi zaten yok artık derdim.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--32" Samsung Odyssey G7 240 Hz G-Sync WQHD 2K Curved Monitör --WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • altta yorum yazanlara silah versen birbirlerine karşı cephe alır inanılmaz gerçekten.
    güzel oyunlar.
  • Kimse PS4 de online oyun paralı demesin. Adamlar 430 liralık oyunu hediye ediyor. En son 134 liraya 1 yıllık almıştım. Sermayeyi kurtarmayı bırak, kâr bile ettim. FF'yi oynamıştım zaten ama Remnant from the Ashes oynamış olacağım. Yorumları çok olumlu.

Dünyayı bize büyük gösteren o'nun büyüklüğü değil, bizim küçüklüğümüzdür (Şeyh Edebali) Sen nefsini hak ile meşgul etmezsen, nefis seni batıl ile meşgul eder. Suç her zaman başkasındadır; kendimiz her zaman masum, çalışkan, azimliyiz. Sıradan insanların büyük televizyonları, sıradışı insanların ise büyük kütüphaneleri vardır.
  • oyunların hiç birine sahip değilim ve oynamak istediğim oyunlardı valla helal olsun bu oyunlarla bile yıllık parasının hakkını verdi benim için teşekkürler sony

%100 Completed Games: 812
    Completion Percentage: %82
    XBL Gold/Ultimate Member: Since 2008
  • Ps4 plus oyunları ps5 de oynanıyor mu yoksa sadece ps4 te mi oynanıyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::LOSTPLANET::: -- 26 Şubat 2021; 21:54:16 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.