Şimdi Ara

Playstation Plus Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation bir kampanya getirmiş uzun zamandır varmış belki haberiniz vardır playstation plus keşfetmek için 14 gün ücretsiz kayıt yapılıyor ben kayıt oldum ücretsiz oyunlar var playstation plus üyelerine özel bunlardan birisi crysis 3 ben bunu indirdim fakat plus üyeliğim bittiğinde oyunu oynayamayacak mıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: lordsenyor

Playstation bir kampanya getirmiş uzun zamandır varmış belki haberiniz vardır playstation plus keşfetmek için 14 gün ücretsiz kayıt yapılıyor ben kayıt oldum ücretsiz oyunlar var playstation plus üyelerine özel bunlardan birisi crysis 3 ben bunu indirdim fakat plus üyeliğim bittiğinde oyunu oynayamayacak mıyım?

Hayır oynayamazsın dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

Playstation bir kampanya getirmiş uzun zamandır varmış belki haberiniz vardır playstation plus keşfetmek için 14 gün ücretsiz kayıt yapılıyor ben kayıt oldum ücretsiz oyunlar var playstation plus üyelerine özel bunlardan birisi crysis 3 ben bunu indirdim fakat plus üyeliğim bittiğinde oyunu oynayamayacak mıyım?

o zaman niye plus üye olmak isteyim ki sonuçta 1 aylık alsam 1 ay sonra oyunu oynayamicaksam anlamı yok bence
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iARDAs

quote:

o zaman niye plus üye olmak isteyim ki sonuçta 1 aylık alsam 1 ay sonra oyunu oynayamicaksam anlamı yok bence

Plus üyeliği alıp üyeliğini devam ettirirsen oynayabilirsin. Plusun olduğu sürece oynayabilirsin yani.

• Uzun vadede avantajlı oluyor hocam. PS4'e oyun gelmiyor doğru düzgün ama PS3 için güzel oyunlar veriliyor Plus'ta. Birkaç oyun ile yetinmeyip çok oyun oynuyorsan yıllık üyelik alman 99 TL'ye sana yeterince oyun sağlayacaktır hemde daha uyguna gelmiş olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xEthjeh -- 24 Ağustos 2014; 14:49:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LA LAKERS

Uzun vadede avantajlı oluyor hocam. PS4'e oyun gelmiyor doğru düzgün ama PS3 için güzel oyunlar veriliyor Plus'ta. Birkaç oyun ile yetinmeyip çok oyun oynuyorsan yıllık üyelik alman 99 TL'ye sana yeterince oyun sağlayacaktır hemde daha uyguna gelmiş olur.

bana saçma geldi plus için istediğin oyun gelmiyor sonuçta ona vereceğim parayla istediğim oyunu alırım uyguna geliyor fakat saçma bir oyun gelse o ay sinir olursun
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: LA LAKERS

Uzun vadede avantajlı oluyor hocam. PS4'e oyun gelmiyor doğru düzgün ama PS3 için güzel oyunlar veriliyor Plus'ta. Birkaç oyun ile yetinmeyip çok oyun oynuyorsan yıllık üyelik alman 99 TL'ye sana yeterince oyun sağlayacaktır hemde daha uyguna gelmiş olur.

bana saçma geldi plus için istediğin oyun gelmiyor sonuçta ona vereceğim parayla istediğim oyunu alırım uyguna geliyor fakat saçma bir oyun gelse o ay sinir olursun

Hocam yıllık olarak 100 TL verip aldığınızda daha avantajlı oluyorsunuz. Evet her ay istediğiniz bir oyun gelmeyebilir ama saçma sapan oyun vermiyorlar PS3'e. Mesela Crysis 3 spotçu da 80 TL. Eğer her oyunu 2. el olarak almayacaksınız plus ile yıllık üyelik daha karlı oluyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nintendo Wii hakkında sorum var
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

neyi dert ediyorsun, almazsın olur biter. 8 aydır plus almıyorum güzel ilgimi ceken bi oyun gelirmi diye bekliyorum ama yok.
  • Aylık al güzel oyun çıkınca alırsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Napıcaklar spotu, forumda psn sürümü 10 15 liraya satılıyor da alan olmuyor :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.