Şimdi Ara

PlayStation oynamanın yan etkileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
6.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar uzun süre oyun oynadıktan sonra göz, beyin, kol, bilek gibi bölgelerde rahatsızlıklar meydana gelebiliyor. halk arasında bu duruma "şaft kayması" deniyor. bu gibi vucut rahatsızlıklarından korunmak icin aldıgınız herhangi bir önlem var mı merak ettim.? önemli ve dikkat edilesi bir konu oldugunu düsünüyorum...

• Her oynadığın saat başına bir 15 dakika mola ver. o sırada yürü, meyve ye, bol su iç, vücüdün rahatlamasını sağlayacak birşey bul. Sonra oyuna devam. bazen her saatte bir olmasada 2 saatte bir felan yapınca bayağı br performans artışı oluyor. En azından bunlar benim için geçerli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

Her oynadığın saat başına bir 15 dakika mola ver. o sırada yürü, meyve ye, bol su iç, vücüdün rahatlamasını sağlayacak birşey bul. Sonra oyuna devam. bazen her saatte bir olmasada 2 saatte bir felan yapınca bayağı br performans artışı oluyor. En azından bunlar benim için geçerli.

Bencede arada bir ara vermek önemli
  • Malak gibi serilip koltuğa oynamayın şu Ps3'ü biraz dik oturarak oynayın hiçbirşeycik olmaz.
  • birde ben genelde tv nin tam karşısına degilde biraz caprazına oturuyorum. tam karsısına oturunca gözler daha fazla agırıyor. dik gelen ışınlardan dolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Malak gibi serilip koltuğa oynamayın şu Ps3'ü biraz dik oturarak oynayın hiçbirşeycik olmaz.

Öyle nasıl oynayabiliyorlar zaten yav. Ben yatarak oynayınca konsantre olamıyorum oyuna.
  • Minderlerin üzerinde yatarak oynuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Malak gibi serilip koltuğa oynamayın şu Ps3'ü biraz dik oturarak oynayın hiçbirşeycik olmaz.

Öyle nasıl oynayabiliyorlar zaten yav. Ben yatarak oynayınca konsantre olamıyorum oyuna.

yatarak oynayamam bende hic. böyle özel koltuk almayı düşünüyorum sırf ps için. ama sonra hatun evden kovar diye korkuyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evren7 -- 15 Ekim 2010; 16:31:22 >

• Güzelmiş yorumlar

Çözümü varsa öğrenmek güzel olurdu ama sanki biraz bağışıklık meselesi gibi; kendi adıma kesintisiz 8 saat oynadıkdan falan sonra başlıyor yavaş yavaş ama geçen bir arkadaşım geldi misafir ona verdim oyun kontrolünü 4 saatde sizin dediğiniz tam ''malak'' durumuna döndü

Bu durumda arkadaşa uyguladığımız tedaviyi öneririm kafasını ıslak bezle sarıp uyutuyorsun klasik müzik eşliğinde bizzat denendi iyi geliyor
  • bakın keyfinize bişeycikler olmaz
  • Ne zaman yatarak PES-KİLLZONE 2 oynamasam(Gece) hep malup ve kötü derece ile bitiriyordum , Gözlerim maşAllah iyi görüyor LCD TV'lerin bildiğim kadarıyla göze kulağa zararı yok ama arkadaşın dediği gibi MALAK gibi oturan bazı PS3 oyuncuları özellikle kafeler , abi içeri giriyorum adamın oturuş şekli anlatılmaz yaşanır , kafası koltuk köşesinde poposu arkadasına doğru (alttan salıyor mu nabıyor konsantresini bozmak için ) , yan yatık yani ...Daha neler var neler

Ben şöyle yapıyorum....

Oyunu oynuyorum , bir 5 dakka ps3 bırakıyorum geziyorum evin içinde daha sonra 5 dakka internette geziniyorum yiyecek filan alıp devam ediyorum , suyu filan hep oyun başında içiyorum

• yatarak oynuyorum,entari giyiyorum gayet rahat oluyo
  • valla gta oynarken mola vermek zor da cod ve fifa gibi her maç veya cod da oyun başlarken

bir süre bekliyorsunuz ztn o süre içinde ben

evde geziyorm mutfağa gidip su içiyom veya yanıma su alıyorm

cod da her oyun arası 1 dakika yetio yani full oturmaktan iyidir

bunları geçin arkadaşlar devamlı oturmaktan damar problemleri bacaklarda hareketsizlikten doğan problemler bile olabilir

ama şu boyun bel ps3 ten diil ya yazın 15 saat oynadım ve oruç varken nerdeyse full oynuyordm :) zaman geçsin die

hiç ağrı yok okula başladım o sıralar öldürdü beni kazık gibi sıra valla ne boyun kaldı ne bel :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ewren

halk arasında bu duruma "şaft kayması" deniyor.

Birde; koltuğa gerilip hayvan gibi oynamayın.Ayağa kalkın yürüyün, koşun, zıplayın yada birisiyle selamlaşın. Bir şey yapın yani:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: evo_4

quote:

Aynen ben de, içeride büyük tvde oynarken Dirt 2 gibi basit bir oyunda bile(en kolay modunda basit tabi) zor yarış kazanıyordum. Monitöre bağladım sandalyede oynamaya başlayınca her yarışı farkla kazanmaya başladım. FIFA desen zaten asla oynanmıyor. Hack'n Slashler oynanmıyor...

• yatarak oynadığım her fifa maçını kaybediyorum ama ekrarnın içine girecek gibi olduğumda kendimi öyle bir kaptırıyorumki fena oynuyorum.ama o sırada ne bel kalıyor ne boyun sabah kalktığımda bile acısını hissediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

valla gta oynarken mola vermek zor da cod ve fifa gibi her maç veya cod da oyun başlarken

bir süre bekliyorsunuz ztn o süre içinde ben

evde geziyorm mutfağa gidip su içiyom veya yanıma su alıyorm

cod da her oyun arası 1 dakika yetio yani full oturmaktan iyidir

bunları geçin arkadaşlar devamlı oturmaktan damar problemleri bacaklarda hareketsizlikten doğan problemler bile olabilir

ama şu boyun bel ps3 ten diil ya yazın 15 saat oynadım ve oruç varken nerdeyse full oynuyordm :) zaman geçsin die

hiç ağrı yok okula başladım o sıralar öldürdü beni kazık gibi sıra valla ne boyun kaldı ne bel :D

sıralar çok kötü ya değişsin bence sıralar dümdüz tahta

• 1 saat oynadıktan sonra 15 dakka mola vereyım diyorum xxx. sitelerde gezeniyorum 1 saat olmuş oluyor sonra tekrar ps3 başına yatarak RED DEAD oynanmaz herzaman tetikte olmalısın otur sandalyeye kavra ds3 AYIK ol gavur affetmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: sekerchelsea

Her oynadığın saat başına bir 15 dakika mola ver. o sırada yürü, meyve ye, bol su iç, vücüdün rahatlamasını sağlayacak birşey bul. Sonra oyuna devam. bazen her saatte bir olmasada 2 saatte bir felan yapınca bayağı br performans artışı oluyor. En azından bunlar benim için geçerli.

tavsiyene uydum ve cod 4 de hs atışlarımı 3 e katladım..Deneyin yarıyor Şaka bir yana zaten günde 1-2 saat anca oynuyorum bide aramı verecem bunda..
  • Ps3 ün tek yan etkisi cepte parasızlık
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.