Şimdi Ara

Playstation MOVE Ana Konu (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.936
Cevap
10
Favori
164.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler su kalıbre olayını anlıyamadım ya cok uste yada cok alta ınıyor courser bi mantıgı varmı bu ısın?yukarıda cam oraya tutuyom olmuyo tam kayma oluyor yınede 1 e 1 değil yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Gamemaster_ -- 28 Eylül 2010; 1:10:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Orijinalden alıntı: Ali_80

PlayStation Move'a Tüfek Aksesuarı

Playstation MOVE Ana Konu

Sony PlayStation Move için yeni bir silah aksesuarı daha ortaya çıktı. Amazon'da listelenen bu silah kesinlikle E3'te tanıtılan bir önceki aksesuardan daha iyi görünüyor. Şimdilik Kuzey Amerika için satışa sunulan aksesuarın fiyatı ise 29.99$ olarak belirtilmiş.

PS3 Move Battle Rifle ismindeki uzun namlulu tüfek aksesuarı 10 Kasım'dan itibaren satılmaya başlanacak. Silahın açıklamalarında, çıkarılabilir parçaları ile görünümünün değiştirilebileceği yazıyor. Elbette henüz Move'a bu tip aksesuarlar almak için erken bir zaman. Sanıyorum ki daha pek çok benzer aksesuarlar oyuncuların beğenisine sunulacaktır.

KAYNAK: BÖLÜM SONU CANAVARI

LİNK:

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-PlayStation_Movea_Tufek_Aksesuari-9646.htm

Move'un üzerindeki "üçgen" "kare" gibi tuşlar şimdilik The Shoot gibi oyunlarda işe yaramasa da, KZ3 gibi oyunlarda yarayacaktır. Bu aparat ile beraber o tuşlara nasıl basacağız?

Önde motion kontroller var tetiğin ordaki tutma bölümündede navigasyon kontrolleri var belli oluyo resimden..

• I like to MOVE it MOVE it, I like to MOVE it MOVE it ...

Akşam kurulumu yaptım, oynadık eşimle ve arkadaşlarla. İnanılmaz zevkli birşey, dedikleri gibi yeni bir konsol almış gibi oldu. Anlatmak istemiyorum, herkesin deneyip yaşaması lazım.. Heavy Rain kontrolü zor geldi biraz, ama diğer oyunlar çok keyifli.

Fakat kurulum demosunu seyrederken arkadaş sağolsun move butonuna bastı ve XMB'de nasıl kullanılacağı bölümünü kaçırdım !!!! Kıl oldum herife, aldım elinden kumandasını

navigator olmadan yalnız move kontrol ile XMB'de nasıl sağa sola ilerliyoruz, yapabilen var mı ??? Veya anlatan bir site linki de iş görür..

• quote:

Orijinalden alıntı: etokel

I like to MOVE it MOVE it, I like to MOVE it MOVE it ...

Akşam kurulumu yaptım, oynadık eşimle ve arkadaşlarla. İnanılmaz zevkli birşey, dedikleri gibi yeni bir konsol almış gibi oldu. Anlatmak istemiyorum, herkesin deneyip yaşaması lazım.. Heavy Rain kontrolü zor geldi biraz, ama diğer oyunlar çok keyifli.

Fakat kurulum demosunu seyrederken arkadaş sağolsun move butonuna bastı ve XMB'de nasıl kullanılacağı bölümünü kaçırdım !!!! Kıl oldum herife, aldım elinden kumandasını

navigator olmadan yalnız move kontrol ile XMB'de nasıl sağa sola ilerliyoruz, yapabilen var mı ??? Veya anlatan bir site linki de iş görür..

Sadece T tuşuna basılı tuturak Move'a yön veriyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wassermann

quote:

Orijinalden alıntı: etokel

I like to MOVE it MOVE it, I like to MOVE it MOVE it ...

Sadece T tuşuna basılı tuturak Move'a yön veriyorsun.

Bu mudur ??? Ahhh, çok ince bir detay ama göremedik işte, eleman geçiverdi anlatımı..Akşam deneyeceğim, çok teşekkürler...

• herkes olumlu konuşmuş. bende alsammı diyorum ama bir türlü cesaret edemedim. hani yaş 30 oldu , kendimi bu aletlerle düşünemiyorum nedense
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

herkes olumlu konuşmuş. bende alsammı diyorum ama bir türlü cesaret edemedim. hani yaş 30 oldu , kendimi bu aletlerle düşünemiyorum nedense

Burdaki insanları 20 yaşında sanıyorsun sanırıım. Gören duyan da dede kıvamına gelir sanır, 30 yaş ne ki.
  • Annem 50 yaşında dün gece tenis oynadı :) Acaip eğlendi, dabi kolu biraz ağrıdı ama vazgeçmedi, başardı :) Her akşam 2 maç yaparız dedi gitti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: vbalikci

Annem 50 yaşında dün gece tenis oynadı :) Acaip eğlendi, dabi kolu biraz ağrıdı ama vazgeçmedi, başardı :) Her akşam 2 maç yaparız dedi gitti :)

süpermiş bende annemle babama oynatıyım ozaman
  • quote:

herkes olumlu konuşmuş. bende alsammı diyorum ama bir türlü cesaret edemedim. hani yaş 30 oldu , kendimi bu aletlerle düşünemiyorum nedense

Patron, bizim yaşda 30 ve ben dede olunca bile torunlarla takılırım gibi hissediyorum..Sakın öyle düşünme, hanımla oynuyoruz çok zevkli oluyor inan..Pişman olmazsın..PS3 sahiplerinin olmazsa olmazı haline gelecektir zamanla...
  • arkadaşlar teknosayı arayıp soran varmı dün yada bugün ben dün aradım 2 gün içinde gelicek dediler arayanlar varsa ne dediler acaba yazarmısınız
  • Beyler ilk sayfayı güncelledim.
    Şu ana kadar çıkan oyunların incelemelerinin ortalamalarını ekledim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elkun

quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

tronix yollamadı hala ya

hocam benimkinde de tık yok hala....normalde bugün yollamaları lazımdı ama olmadı

bu mesajı attıktan 5 dakika sonra yolladı,en geç yarın çarşamba elimizde.
  • Bende 29 yaşındayım kolum hamladı valla :) ama tenis sanki gerçekten topa vuruyormuşsun gibi bie his veriyor top geldiğinde titreşimindenmidir nedir çok iyi ya...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sevinckan_216

arkadaşlar teknosayı arayıp soran varmı dün yada bugün ben dün aradım 2 gün içinde gelicek dediler arayanlar varsa ne dediler acaba yazarmısınız

Ayın 20'sinden beri Teknosa'ya gelecek güya! Rezil bir yer orası!!
  • Amerikadan bende starter pack + navigation controller aldım. Bizimkiler 10 ekimde gelecek heycanla beklemekteyim. USA'da ki starter pack'den sports champions full çıkıyor. sports champions lu sarter pack+ navigation 140 dolar tuttu kargosuyla.
  • quote:

bu forumda -30 kada +30 var kardeş.. al pişman olmazsın.. pinpon oyna yaş maş kalmıyo :)
  • Bende muhtemelen cevabı çok basit bi soru sorucam... Start the party demosunda group kısmına girince fotoğraf çekildikten sonra mikrofon çıkıyor, ve öylecene kalıyoruz, orada kameraya dogru konuşmayı denedik, bişile yaptık çözemedik, geri de gitmiyor kalakaldık... Ne yapmam gerekiyor tam olarak?
  • @etokel
    @tanerf82
    @@Wassermann

herkesin 20 yaşında olmadığını biliyorum da , ne biliyim hanım bunu nerden aldın ne işe yarıyor filan derse dedim

flower indirdik şunu indirdik bunu indirdik olmadı sevmedi . bu güne kadar oynadığı tek oyun little big planet , ikincisinin çıkmasını bekliyoruz
    bakıyım olmadı ful takım alırız artık
  • Arkadaslar move paketim dun geldi, aksam mactan sonra kurup oynaya basladik. Fakat masa tenisi ve disk atma disindaki oyunlar secilemiyor. Oyun gozukuyor ama secilmiyor..

Ok atma oyununu nasil aciyorsunuz?
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.