Şimdi Ara

Playstation Modem Firewall Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • beyler o bu değil de artık çıldıracağım. denemediğim şey kalmadı statik ip, dns, dmz, port yönlendirme, upnp, firewall. hiçbir türlü sorunsuz oyun oynayamıyorum yeni internetimi bağlatalı. fifa'da karşıdaki ile %10 ihtimal bağlanıp maç yapabiliyorum, fps'lerde sürekli lag. modem düzenim şöyle. 1 adet Airties RT-204v3 modem + 1 adet TP-LINK TL-WR541G access point. ister sadece modemle kablolu bağlanayım ister madem+ap birlikte kablolu bağlanayım isterse ikisinden de ayrı ayrı kablosuz bağlanayım sorunum devam ediyor. cod'da firewall'uma moderate diyor, fifa'da ya moderate ya da hiçbir ışık yanmıyor tabelada. en büyük sorunum fifa'da maçlara bağlanamamak. takım seçme ekranına gelemeden, rakibiniz ayrıldı veya bağlantınız koptu diyor. işin ehilleri ne yapabilirim? lütfen destek olun. sizler de fifa'da tabelada firewall status'de open(yeşil) gözüküyor mu? her quick ranked match'e bastığınızda sorunsuz şekilde maça bağlanabiliyor musunuz?







  • Bende fifada takımları seçiyorum bekleme ekranına geliyorum ve hata veriyor.Galiba internetle ilgili bi sorun.Modem Airtes RT-205.Onunla uğraşıyorum kaç gündür çözemedim daha.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KRL11

    Bende fifada takımları seçiyorum bekleme ekranına geliyorum ve hata veriyor.Galiba internetle ilgili bi sorun.Modem Airtes RT-205.Onunla uğraşıyorum kaç gündür çözemedim daha.

    kablo internet kullanırken böyle bir sorunum yoktu. kablo modemi taktığımda araya access point soksam bile sorunsuz oynuyordum. bu yeni modemde bu sorun sık olmaya başladı
  • yardım lütfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.