Şimdi Ara

Playstation Kafe Sahibine Attığım Tarihi Fark :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarla playstation kafeye gittik 3-4 atıyorum arkadaşlara yeniyorum sonra ps kafe sahibi dediki arkadaşların oynamayı bilmiyor herhalde benle bir maç yap yeneyimde yenilmeden çıkma kafeden dedi,

demez olaydı alın tarihi fark (benim için)

Playstation Kafe Sahibine Attığım Tarihi Fark :)

o anda frikik kullanıcaktım (42 metre) oyun durmuşken çekeyim dedim frikik gol oldu 11-2 bittim maç ama gol olduktan sonra hemen maç bitti çekemedim :)

bu maçta 4 frikik 3 aşırtma 2 kafa 1 de kornerden gol vardır :)

onun attığı goller 2 side penaltı (2 kırmızı kart yedim 70-75 de)

ilk yarı 7-0 bitti maçı bırakıyodu ısrar ettim :D yencem dedi sonra gene 11-2 sonuç :D

• oyunu asıl kafe sahibi bilmiyo her halde
  • Biliyorda sinir etti koydum .d
    Bide beni yen hesap benden dedi .d
  • Aferin genç
  • aferinn
  • eyvallah saolun
  • helal panpa artık bi havan vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aferin

dememi bekliyodun heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BEYAZ PASSATLI PRENS -- 31 Temmuz 2011; 18:28:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BERK*

aferin

dememi bekliyodun heralde

BAKK

Diyceğimimi sandın panpa

• Helal olsun. Takma çekemeyenleri sen, bu oyunu eğlenmek için oynuyorsun. Skor da güzel olmuş, tebrikler :)
  • tebrikler beleşe gelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminx58

Helal olsun. Takma çekemeyenleri sen, bu oyunu eğlenmek için oynuyorsun. Skor da güzel olmuş, tebrikler :)

teşekkürler kardeş :) beni çekemeyenler dsmart taksın :D
  • güzel skor tebriklerde bence oynamayı bilen biride 11-2 gibi büyük bi fark yemez gibime geliyor :) özet olarak tebrikler :)
  • banada aynısı oldu kuzen dedi ben pes 10da kötüyum 6da gör sen dedi bi gittik 12-2 koydum.
  • @medipol karşısındaki daha iyi oynuyosa yer 11 tane :O)

geçen gün 100 lirasında bi abiyle yapmıştım 8-0 yendim 100 lirayı aldım foto çektirmedi :D
  • Ama benim oynadığım maçlarda hiç fark olmuyor. En büyük fark 3-4 sayı, o da işte 5-1 , 4-1 , 4-0 , 4-3 gibi maçlar. Ama genelde bu da olmaz, benim maçlara iddaa oynayacak olursa alt yazsın :D
  • Benim maçlar full üst bitiyo 7 + hatta
  • siz uçmuşsunuz arkadaslar ben 2 gol fln anca atıyorum ya oda gecenlerde sadece 4 tane attım nasıl attım bilmiyorum ama genelde 2 gollü bitiyor maclarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-k24

siz uçmuşsunuz arkadaslar ben 2 gol fln anca atıyorum ya oda gecenlerde sadece 4 tane attım nasıl attım bilmiyorum ama genelde 2 gollü bitiyor maclarım

oha 2 golmü en golsüz maçım 6 golle bitiyor artık :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnm

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-k24

siz uçmuşsunuz arkadaslar ben 2 gol fln anca atıyorum ya oda gecenlerde sadece 4 tane attım nasıl attım bilmiyorum ama genelde 2 gollü bitiyor maclarım

oha 2 golmü en golsüz maçım 6 golle bitiyor artık :D

sen naptın böle ya en golsüz maca bak 6 tane atmıs bide bizede ögretin arkadaslar bizde atak ya

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.