Şimdi Ara

Playstation hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese merhaba bayağı bir zamandır aradığım Sıfır playstation 2 yi antalya da bir elektronik mağazasında uzun uğraşlar sonunda buldum ve büyük ihtimal alacağım fakat almadan bir sizlere danışmak istiyorum aradığım adamla ürün hakkında bilgi almak istiyorum fakat cihaz bana çok pahalı geldi yaklaşık 450 tl o kadar ama başka hiç bir yerde sıfır bulamadım ve ürün güvenilir midir acaba dediği gibi sıfır ürünmüdür eğer daha ucuz bulabilecwğim bir yer varsa bana yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Playstation 2 yi 450 liraya mı alacaksın Şaka yaptığını varsayıyorum. Neden ps2 almak istediğini sorabilir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tnrvrd1996 -- 22 Ekim 2016; 18:29:18 >
  • PS2 artık zevk vermez, en kötü PS3 alın eğer ki paranız yoksa konsollara başvurmayın kesinlikle
  • Dalga mı geçiyorsun birader diye sor bence. Max 250 tl o da sıfırsa 200 den fazla etmez

• tnrvrd1996 kullanıcısına yanıt
    Reis o kadar oyun oynadim zamaninda ps2 de fakat hic bi oyun konsolundan zevk alamadim ps2 oyunlarinin yaraticiligi bambaska sifir piyasada bulunmadigi icin o fiyata satiyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

Dalga mı geçiyorsun birader diye sor bence. Max 250 tl o da sıfırsa 200 den fazla etmez

Dedigim gibi piyasa da sifir bulmak hic de kolay degil ama buldum bir sekilde o yuzden o fiyata satiyor olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: alihancetintr

PS2 artık zevk vermez, en kötü PS3 alın eğer ki paranız yoksa konsollara başvurmayın kesinlikle

Kardes ben cok seviyorum ya ps3 sarmiyo beni

• Parana yazık

• katledici_berkay kullanıcısına yanıt
    Ps1 inde sıfırını bulmak çok zor adam sıfır ps1 e $1000 istiyor verelim mi yani. Ben olsam almazdım o fiyata

• quote:

Ps1 inde sıfırını bulmak çok zor adam sıfır ps1 e $1000 istiyor verelim mi yani. Ben olsam almazdım o fiyata

2.el buldum 165 e veriyor nasil sizce uygun mu

O cihazın temizliğine bakar biraz daha pazarlık et bence. Bozuk makina çıkarsa fazla paran gitmesin.

• quote:

O cihazın temizliğine bakar biraz daha pazarlık et bence. Bozuk makina çıkarsa fazla paran gitmesin.

Cok uzak abi ya bilmiyorum

Bence ucuz yollu ps4 al daha iyi olur. Ps2 lcd led tv de berbat görüntü veriyor tüplü tv lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snakefatih -- 22 Ekim 2016; 20:09:34 >
  • O fiyata Ps3 alınır. Bek Ps2'yi birine hediye ettim. 450 TL'ye alma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Bence ucuz yollu ps4 al daha iyi olur. Ps2 lcd led tv de berbat görüntü veriyor tüplü tv lazım.

180 tl ye buldum herseyl tam jelatini falan sokulmemis 5 sene once hediye gelmis ve sadece calisiyomu diye kontrol etmis ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.