Şimdi Ara

Playstation Editoru PS3 yerine 360 alacakmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://opm.1up.com/do/blogEntry?bId=7344653&publicUserId=5380375#comments,

Official Playstation Magazine editörüde çıktığında PS3 almayacakmış.Yerine xbox360 almayı düşünüyormuş

"600$ çok para.Kalite oyunlardan hemen çıksaydı degebilirdi ama ilk 1 sene bir iki güzel PS3 oyunu için 600$ fazla.GTA4 ve Assassins Creed de aynı anda Xbox360 a çıkıyor.Büyük silahlar ---FFXIII, MGS4--- PS3 çıktıktan epey zaman sonra çıkacak."

Şeklinde gayet güzel özetlemiş olayı.Buradaki önemli nokta, ilk sene kayda deger PS3 e özel pek oyun olmayacagı ve Assassin Creed inde Xbox360 a aynı zamanda çıkacağı.
    Herkesin beklediği, PS3 deyince hemen söylediği FF13 ,MGS4, GT5, DMC4 gibi oyunlara ise epey zaman olduğu.Haliyle çıkar çıkmaz 600$ bayılıp, büyük ihtimal çıkacak olan teknik sorunlarlada (CELL ve Bluray) boğuşmak yerine, bekleyip, 1 sene sonra ucuzlayınca, cihazlar oturunca, beklenen oyunları çıkınca almak çok daha dogru mantıklı.Hastaları hemen alır o ayrı.

quote:

$600 might be worth it if there were several huge titles on the near horizon that were PS3-exclusive. But for the first year at least, there are very few big titles that are PS3 exclusive. GTA4 and Assassins will be available for the 360 at the same time. And most of the big guns--FFXIII, MGS4--won't be hitting for quite some time after the launch.

• baktıki ps3 de iş yok ne yapsın adam kaliteli bir konsol alayım demiştir...
  • Helal olsun adama , bu forumdaki birçok PS3 ve X360 fanından çok daha objektif ve samimi. Çok gerçekci ve mantıklı nedenler öne sürerek , bir tüketici olarak nasıl davranacığını yazmış. Abartılacak ya da komik birşey yok ortada , ne PS3'e ihanet ediyor ne de X360'ı göklere çıkartıyor.

"Sezar'ın hakkı sezara"
  • Parası yetmemiştir onun
  • quote:

Orjinalden alıntı: 22koray

Parası yetmemiştir onun

resmi bir dergideki editörün parası yetmicek heeaa adam akıllı akıllı
  • isim yok kaynak yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 Mİ PS3 MÜ 2022
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardagame

quote:

Orjinalden alıntı: 22koray

Parası yetmemiştir onun

resmi bir dergideki editörün parası yetmicek heeaa adam akıllı akıllı

e adam 600 dolar pahalı demiş işte herşey ortada.(tabi haber doğruysa)
  • Hem adam madem çok zengin hemmde akıllı neden şimdiye kadar x360 almamış?
  • Öncelikle adam degil, ardından kabak gibi adı yazıyor orada, baktınızmı hakkaten sayfaya :)

http://en.wikipedia.org/wiki/Official_PlayStation_Magazine

Dana Jongewaard..Bide Josh Robinson olayı vardı dimi
  • 600$lık PS3 ün 400$lık 360 tan çok farklı olmadığını açıklamış ve 600$ın bir oyun konsolu için çok yüksek olduğunu söylemiş. O fiyata wii+360 alırım demiş. Kısacası Sony'nin fiyat politikasını eleştirmiş.

quote:

Orjinalden alıntı: ereneren
    isim yok kaynak yok

Linke girip baktınmı? Kendi blogunda yazmış daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demus -- 13 Ağustos 2006; 15:52:53 >
  • pek inandırıcı bir haber değil
  • Fiyat konusunda kesinlikle haklı
  • iyide 360 almak için neden ps3 ün çıkışını bekliyor orasını anlamadım...
  • quote:

iyide 360 almak için neden ps3 ün çıkışını bekliyor orasını anlamadım...

harbiden yaa bende burda takıldım
  • hem ps3 ün fiyatını eleştiriyor ve hit oyunların daha sonra çıkacağını söylüyor ve bu sebeplerden dolayı 360 alıcam diyor sonrada ps3 ün çıkışından sonra kasımda alıcam diyor...çok anlamsız
  • Çünkü kasıma dogru bomba oyunlar çıkmış olacak.Belkide indirim bekliyor
    Gayet normal birşey
  • bende 1 yıl sonra almayı düşünüyorum..
  • quote:

iyide 360 almak için neden ps3 ün çıkışını bekliyor orasını anlamadım...

Ben de bunu diyorum.Adam editör zengin olması lazım.niye almamış ki? en önce onun alması lazım
  • site açılmıo gri bi sayfa çıkıo siteyi düzeltebilirmisin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.