Şimdi Ara

Playstation'da Film Kalitesinde Grafikler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir render çalışması, Playstation 5'de bu görsele ne kadar yakın olur bilemiyoruz ama Playstation 6'da buna benzer grafikler görmek imkansız olmayacak sanırım. Playstation'da Film Kalitesinde Grafikler  Siz ne düşünüyorsunuz? Playstation'da Film Kalitesinde Grafikler 

• Daha 3 nesil geçmesi lazım bence tan anlamıyla gerçekliğe yaklaşması 50 yılı bulur. Egerki pazarlama stratejileri yavaş ilerlerse bu süre artar. Tabi savas dogal afet susuzluk gibi büyük dünya krizleri olmaz ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLuBu

Daha 3 nesil geçmesi lazım bence tan anlamıyla gerçekliğe yaklaşması 50 yılı bulur. Egerki pazarlama stratejileri yavaş ilerlerse bu süre artar. Tabi savas dogal afet susuzluk gibi büyük dünya krizleri olmaz ise.

Bence o kadar uzun sürmeyecek hocam Playstation'da Film Kalitesinde Grafikler 

• Bence mümkün. PS4 fat kasada bile ne grafikler gördük.

• Teknoloji bence şuan bundan daha çok ileride.

ister inanin ister inanmayin.

• Bir yapimci realistik gercekci grafikler icin minimum 40tf lik bir guc gerektigini soylemisti..playstation dan once pc lerde bunu gorebiliriz..playstation da ise ps6 degilde ps7 diyorum ben..

• Belki biraz uçuyorum ama 9.nesil konsolların son dönemlerinde buna yakın grafikler görürsek hiç şaşırmam. Fat XO ve PS4 bile neleri oynattı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    video ps3 vs xbox360
    19 yıl önce açıldı
    PS3`te DVD Film Nasıl İzlerim?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.