Şimdi Ara

Playstation 5 uzak bir hayal mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • PS4, slimiydi prosuydu 4K'sıydı derken miyadını doldurmaya başladı. Yerini PS5 bırakırken ürün fiyatları dudak uçuklatıp uyku kaçıran cinsten.

Bunun da ilerde prosu 8K sı vesair üst modelleri de çıkacağını da düşünürsek PS5 in konsolculara baya masraf çıkartacağını söyleyebiliriz.

Ayrıca koronadan dolayı her satın aldığı şeyi kargodan gelir gelmez dezenfektana bulayan hassas konsolcular acaba aynı muameleyi PS5'e de yapacaklar mı?

O da bir konu  Her halükarda PS5 herkesin alabileceği bir oyun konsolu olmayacak. İlerde vergi oranları ne olur bilinmez ama cebimize yarar bir gelişme olacağını sanmıyorum

Belki taksitle almak daha cazip olabilir https://www.evkur.com.tr//sony-playstation-5-oyun-konsolu-sony-eurasia-garantisi-altindadir

Ama yine de PS4 çülerin uzun süre makinelerini değiştirmek isteyeceklerini sanmıyorum  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi draguthleon -- 18 Kasım 2020; 12:44:57 >

• Ne diyosun yaw

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Klavyenin azizliği desem değil Türkçe bilmesen klavye düzeltir diyecem o da değil ! Ağa nedir bu Allah aşkına nasıl bir yazıdır yabancı bir kaynaktan alıp Türkçe çeviri yapıp altına Evkur linki mi çaktın ne yaptın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Düzelttim. Sanırım...

• quote:

Orijinalden alıntı: şopen27

Ne diyosun yaw

Kafam iyi. Hem de çok iyi.... 

• İçeriği okumadım, soruya yanıt veriyorum. Niye hayal olsun ki, ferrari mi alıyorsun? Ha, anne babana bağlıysan tabi hayal olabilir çünkü kendileri kullanmayacakları bir şeye 8 bin lira vermeyeceklerdir. Beko bile ps4 pro satmışken bu tür firmalardan taksitle ps5 rahat rahat alınır. Beko bayisi arkadaşım var, duruma göre 3 sene sonra belki öyle yaparım. Ps5 şimdi gereksiz bir cihaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps3 zamanindan beri konsol oyunculuk hep pahaliydi zaten.
    130 tl ye kutulu cikisinda the last of us almistim.
    Konsol oyunculugu hep pahali yani.
    Bence oynamadiginiz surece bugun bir ps3 veya ps4 alsaniz bile. Sizi idare eder.

Hatta suan ps4 pro alan biri cennet gibi bir durum. 2013 den bu yana tum cikan oyunlari oynayabilir.

Hatta 2 sene daha destek olur en fazla 2022 ye kadar ps4 pro ile devam edilir.

Ps4 kullanmamis biri yada en son ps3 kullanmis biri. Bugun ps4 pro yu alsa 2013 den 2022 ye kadar cikan oyunlari oynayana dek zaten minumum bir 3 sene gecer.

Oyun tipini de yuksek tutarsa fps,tps action , rpg strateji gibi. Cok ama cok uzun surer.
    Ben hizli hizli persona5 oynamaya calisip 80 saatte bitirmistim.

Ben de ps5 i ps6 nin sonuna dogru almayi dusunuyorum. Acelem yok. Hem sistem donanmindan tutun, ps5 pro gibi. Hem de firmware hatalari gibi seyleri de yasamam.
    Almamin amaci da zaten sadece exc oyunlari oynamak icin.

Oyunun fiyatlari da daha ucuz olacagindan. En mantikli cozum geriden takip edebilmek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.