Şimdi Ara

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.131
Cevap
60
Favori
69.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Airpods tarzı bir kulaklık var mı acaba piyasada konsolla uyumlu çalışan?

• Arkadaşlar kulaklık ne tavsiye edersiniz? Pulse 3d iyimi yoksa aynı fiyata başka öneriniz varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Monitör alacak arkadaşlar şu ürün indirimle güzel bir fiyata inmiş bir değerlendirin derim;
    https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-e27qhd-g-27-144hz-1ms-hdmidisplay-freesync--g-sync-2k-qhd-led-monitr-p-HBV00000V0B3U?url_src=and-product-detail

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • merhaba ps5 için hdmi 2.1 monitor düşünüyorum,samsung neo g8 ve sony inzone m9 takıldı gözüme,kullanan arkadaşlar var mı,kağıt üzerinde g8 daha iyi gibi ama m9 ps5 için özel bir ürün sadece ps5te kullacağım hdrsi de iyi olan bir ürün arıyorum hangisi iyidir

• sabirmusti kullanıcısına yanıt
  • Dostlar selam aranızda ki gamer arkadaşlardan bir öneriye ihtiyacım var
    Ps5 sahibiyim ama bir gamer değilim keyifli vakit geçirmek için oyunlar oynuyorum genellikle fifa oynuyorum fakat tlou serisi uncharted serisi ghost of tsushima gibi hikayesi olan oyunları çok seviyorum genelde bu tarz oyunları oynuyorum.
    Oyunlardan daha fazla keyif alabilmek için bir kulaklık edinmek istiyorum fakat aşırı çeşit var bir türlü bana hangisi uygun karar vermedim 3 4 bin tl yi gözden çıkartıp iyi bişey almayı düşünüyordum fakat o kadar pars vermek yerine daha uygun bir kulaklık mı almalıyım zaten ara ara oynuyorum diye de düşünüyorum almışken iyiside olsun istiyorum bu yüzden işin içinden çıkamadım bilen arkadaşlardan öneri istiyorum
    F/p ürünü olarak
    Steelseries arctis 1 wireless
    Razer barracuda x
    Bu ikisi rasında kaldım bunlar işimi görür mü benim amacım oyunun içinede daha fazla hissetmekk daha iyi bir atmosfer yaşamak eğlence için geçirdiğim vakti biraz daha kaliteli kılmak sizce bu iki kulaklıktan birini alsam bans yeterli gelir mi yoksa bütçe sıkıntın yok git steelseries arctis 7p+ al mı dersiniz sizce hangisini yapmalıyım lütfen yardım edin

• Merhaba
    Nereye sormalıyım bilmiyorum.
    Msi monitör kullanıyorum. Dün bi anda görüntü gitti. Bir daha da gelmedi.
    Monitöre elektrik gidiyor.
    Hdmi kabloyu değiştirdim, fayda etmedi.
    Ps5'i başka bir tvde kullandım, çalışıyor.
    Ne yapmalıyım? Aklına bir çözüm önerisi gelen var mı?

• LG UltraGear 32GN600-B PS5 için nasıl monitör sizce, VRR kullanabilir miyiz bununla ?

• fthcicek kullanıcısına yanıt
    Ben arctis 7 kullanıyorum çok memnunum. 2. Yılımı dolduruyorum cihazda. Kardeşim de yeni Playstationum kendi kulaklığını aldı o da memnun. Ben 7 almasam arctis 1 alacaktım ama fark çok olmayınca 7’yi almıştım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • icarusdream kullanıcısına yanıt
    Jbl quantum tws. Wireless alıcısı ile kullanıyorum ps5 de çok memnunum

• BayCicik kullanıcısına yanıt
    Hdmi’a farklı bir cihaz takmayı denediniz mi ?

• Neccromancer kullanıcısına yanıt

Benimde kulaklığım dün geldi amazon fransadan aldım 170 euro karşılığı 3570 tl gibi bir rakama geldi 4 gün içinde, kulaklık hem xbox series x hemde ps5 de denedim çok iyi çalışıyor evdeki bütün kafa üstü kulaklıkları elden çıkaracağım tek bir kulaklıkla takılacağım , kafa üstü kulaklıkların en rahatı bile benim gibi hızlı terleyenler için bir süre sonra işkence oluyor. bu kulaklık gayet iyi benim gibi casual oyuncuların işini fazlası ile görür. sesli chat mikrafon kısmını denemedim henüz, biraz daha kullanınıca tws kulaklıklarada ilgim var airpods pro 2 kullanıyorum başka iyi kulaklıklarda var elimde onlarla bir kıyaslamasınıda yaparım. ama ilk izlenim olarak gayet başarılı diyebilirim bütçesi olanlara tavsite ederim.

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raskrain -- 4 Nisan 2023; 10:25:40 >

• Kaç saat şarjı gidiyor acaba deneme imkanınız oldu mu ? Ek olarak da mikrofon hakkında deneyiminizi de yazarsanız sevinirim

• 2-3 bin bandinda fp orani iyi bir monitör tavsiyesi olan var mi?

• Raskrain kullanıcısına yanıt

Herhangi bir gecikme hissettiniz mi?

Cep telefonuna bağlamak mecburi mi ayar yapmak için?

• icarusdream kullanıcısına yanıt

gecikme yok cod da denedim normal kulaklıklardan farklı değil, ayarlar için pc veya telfon app i gerekiyor , rahatlık konusu önemli çok rahat bir kulaklık 1 saat sonrada kulakta bir rahatsızlık yaratmıyor, çok deneyemedim henüz bir akşam oyun oynayabildim , hsonu biraz daha inceleyip biraz daha detaylı bişiler yazarım.

• Bu üründen test eden oldumu 10 sene once bu markadan kullanmıştım hdmi 1.4c PS3 ve PC için sıkıntı yaşamadım

bu ürün HDMi 2.1

PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu]
  • MrChame kullanıcısına yanıt
    Hdmi 2.1 icin paugge markasını oneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 7 Nisan 2023; 12:8:57 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.