4K’da 120fps ile Cold War oynuyorum. Warzone 60fps olduğu için oraya dönünce aradaki akıcılık farkını bariz görebiliyorsun. 60 fps bile sanki takıla takıla görünüyor. 120fps olayı gerçekten harika. Şimdi tek isteğim BF6’nın PS5’e 120fps desteğiyle gelmesi. Tadından yenmez :)) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | TV, MONİTÖR, KULAKLIK TAVSİYE [Ana Konu] (20. sayfa)

-
-
Ben de 3D Pulse için yaptığım açılış videosunu bırakayım. Kullanıcı deneyimine dair sorularınızı cevaplayabilirim. Videoda denemediğim için şarj konusuna değinmemiştim mesela, 12-13 saat kullanım sağlıyor tam şarjda.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fearless_king
Ps5 için monitör alacağım ama araştırdıkça daha çok kafam karışıyor.panel olarak ips yada VA panelde karar kıldım ama malum PS4 2k desteklemiyor sizce 1080p 144 hz bir monitör mü yoksa 4k 60fps bir monitör mü almalıyım.yada ilerde destek gelmesi ihtimaline karşı 2k mı tercih etmeliyim ? 4k manitörde 60 FPS'yi sıtabil alabilir miyim.kullananan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirimBu biraz da sizin tercihinize kalmış hocam. Eğer grafik görmek istiyorsanız 4K 60hz monitör almalısınız. Ama Call of Duty gibi rekabetçi online oyun oynuyorsanız 1080p 144hz almalısınız. Bütçeniz varsa 4K 144hz tabiki en doğru tercih olacaktır ama ülke ekonomisi şartlarında TV fiyatlarını geçiyor.
-
Rekabetçi oyun oynamıyorum. Yalnızca singleplayer ve hikaye odaklı oyun oynamaktayım. 5k-7k arası bütçe için önerebileceğiniz bir TV var mıdır? Teşekkürler
-
ps 5 de 21:9 desteği var mı yoksa illa 16:9 monitör mü almak gerekiyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: fearless_kingps 5 de 21:9 desteği var mı yoksa illa 16:9 monitör mü almak gerekiyor
güncel
-
Philips 50PUS7805 50'' 126 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD LED Smart TVhttps://www.hepsiburada.com/philips-50pus7805-50-126-ekran-uydu-alicili-4k-ultra-hd-led-smart-tv-p-HBV00000VINU3?magaza=OZERPA+PAZARLAMA
Bu televizyon ile ilgili bilgisi olan var mı ps5 de nasıl performans verir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar . ps5 için wireless 7.1 kulaklık arıyorum max bütçe 1500 . direkt nokta atışı öneriniz var mı . Steel series arctis serisi veya turtle beach ? karar veremiyorum .
-
Arkadaşlar elimde Amerika dan alınmış hiç açılmamış kutusunda Turtle Beach Stealth 700 Gen 2 kulaklık var.Ben kendim de bu ürünü kullanıyorum oldukça memnunum.Satın almak isteyen olursa dm den ulaşabilir.Hayırlı günler
Edit:Ayrıca PS4-PS5 uyumlu harici 1 TB SSD de bulunmaktadır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevinckan_216 -- 12 Haziran 2021; 14:31:22 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba rica etsem PS5 için ortalama bir 4K tv önerirmisiniz. Samsung CHG70 monitör kullanıyorum ancak monitörü satıp TV e geçmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
-
quote:
Orijinalden alıntı: fearless_kinggüncel
Alıntıları Göster3 kelimelik bir google aramasında çıkıyor ama ben size atayım yine de
-
Merhaba rica etsem PS5 için ortalama bir 4K tv önerirmisiniz. Samsung CHG70 monitör kullanıyorum ancak monitörü satıp TV e geçmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
böyle bir model dikkatimi çekti ;
-
quote:
Orijinalden alıntı: fasakasaBen de 3D Pulse için yaptığım açılış videosunu bırakayım. Kullanıcı deneyimine dair sorularınızı cevaplayabilirim. Videoda denemediğim için şarj konusuna değinmemiştim mesela, 12-13 saat kullanım sağlıyor tam şarjda.
Eline, ağzına sağlık. Ps gruptaki
arkadaşlarımla paylaştım. Selamlar
Merhaba ps5 te 120 hz olayı için monitör almayı düşünüyorum. Güncelleme gelir umuduyla 2k çözünürlüğü olan ve 30" üzeri bir ürün alma niyetim var. Şimdiye kadar bir kaç model buldum.
SAMSUNG 32" CHG70
ASUS 31,5" VG32VQ
Gigabyte G32QC
AOC 31,5" CQ32G1
Samsung odyssey g7 32
Monster Aryond 31"
Aranızda bu modelleri kullananlar varsa deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Merhaba
Samsung CHG70 7-8 gibi bi süre kullandım geçen ay sattım. Sony nin 2k desteği getireceği falan yok. Ayrıca chg70 serisinde ki ışık süzme olayı çok rahatsız etti. Parlaklığı %30 a çekmeme rağmen siyah görüntülerde monitörün ortası hariç her yer de ışık süzmesi mevcuttu. Genel olarak mükemmel bir monitör olsa da bu konu beni rahatsız etti. Curvedlerin genel sorunu olan ışık süzmesi chg70 de tavan yapmış durumda. Bütçeyi biraz daha artırarak Sony 9096 tv almanızı öneririm. Hdmı 2.1 desteğine sahip 10 yıl arkanıza bakmazsınız
Merhaba hocam teşekkürler cevabınız için. Ben de biraz araştırdım ve inceleme sitelerinde de bu monitörle ilgili benzer şikayetleri okudum. Bu yüzden o modelden vazgeçtim. Tv yi 2 sene önce değiştirdiğim için şu an öyle bir niyetim yok. 2.1 çıkışlı monitörlerinde fiyatları çok uçuk olduğu için şimdilik burdaki modellerden birini alıp idare edeceğim bakalım.
Rica ederim ne demek. İyi oyunlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat performans açısından Samsung Odyssey G5 32 inc tavsiye ederim 4k olarak çalıştırıyor ps5de 2k görüntü veriyor ayrıca 1080/120de çalışıyor indirimleri takip ederseniz 2500e kadar düşüyor ki ben 4 ay önce 2100e aldım mediamarkt dan 2k desteği öyle yada böyle gelicek zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hocam be ps4 de AOC 31,5" CQ32G1 modelini kullanıyorum.bana göre kullanışlı ps4 slim'e göre goruntuler guzel pro veya ps5 de deneyimlemedim
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X