|
PlayStation 5'te kripto para madenciliği yapılabilir mi? İddialar büyüyor!
-
-
Bıhtık yav bıhtık
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi duren -- 2 Mart 2021; 16:34:27 > -
Teknoloji dünyasının belası oldu bu iş...
-
o zaman yakında ps5 fiyatları 15 20 milyar olur .d
-
nalet olası madenciler anlık :
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Liquist -- 2 Mart 2021; 17:38:13 >
-
Kripto paraları sonuna kadar destekliyorum. Ama şu madencilik işi külliyen zarar. Özellikle de çevreye.. Biraz ütopik bir düşünce olacak ama bu konuda tüm devletlerin bir araya gelip madencilik yapanlara caydırıcı cezalar uygulaması gerekiyor bence. Çünkü coin'ler değerlendikçe bu olayın önü alınamaz hale gelecek..
-
Halihazırda Çin zaten kripto para çiftliklerinde hatırı sayılır üretim yapıyor, PS5'e bence çok da gerek yok. Belli ki ABD piyasadan dolarlarını çekene kadar bunların da zengin olmasına ses çıkartmayacak. Tüm fareler dolarlarıyla kapana girdiğinde şalteri indirecek ve Çin'in de elindeki kriptoları da değersizleştirecektir. Eğer yapmaz ise dünyanın en zengin kripto pazarını elinde tutan Çin dünya liderliğini alır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi monacomen -- 2 Mart 2021; 17:16:32 >
-
yavaş... ps5 illaki hacklenir ama bu kadar da çabuk olacağını sanmam...
-
İyide çin piyasada en çok mining yapan ülke olması onun en çok kripto para tutan ülke olduğunu göstermez ki. Çin de 500k BTC anca vardır kripto paraların yarıdan fazlası ABD de Çin'de zaten bu iş yasak kripto para alabilmek için yerli borsa kullanamıyorlar kişiden kişiye takas sistemi ile alım satım yapıyorlar buda onları uzaklaştırıyor piyasada şu an ABD ve Avrupa hakim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş olsun -
Sony’nin zararına olur eğer önlem almazsa :) -
bende tüplü tv var onunla da yapabilir miyiz acaba...
-
quote:
Orijinalden alıntı: monacomen
Halihazırda Çin zaten kripto para çiftliklerinde hatırı sayılır üretim yapıyor, PS5'e bence çok da gerek yok. Belli ki ABD piyasadan dolarlarını çekene kadar bunların da zengin olmasına ses çıkartmayacak. Tüm fareler dolarlarıyla kapana girdiğinde şalteri indirecek ve Çin'in de elindeki kriptoları da değersizleştirecektir. Eğer yapmaz ise dünyanın en zengin kripto pazarını elinde tutan Çin dünya liderliğini alır.
https://www.f2pool.com/farmsÇin yıllardır dünyanın en zengin ülkesi zaten. Kriptolar anında yok olsa da dünyanın en zengin ülkesi olmaya devam edecekler.
-
teknoloji icat olduğundan beri böyle zulüm görmedi. Bu işin sonunda kiloyla satıcak miningçiler rigleri. Sabredin 6 ay daha.
-
Kaynakta hata yapılmış. GPU ile BTC madenciliği kar getirmez. ETH madenciliği yapılıyor. 90 MH/s 499$ ile çok iyi bir fiyat. Dua edin bu gerçekleşmesin yoksa PS5 GG.
Bu arada Koronavirüs bitmediği sürece bu beklenen kripto para çöküşünün olacağını düşünmüyorum, yatırım tavsiye değildir.
-
Umarım doğrudur varya o zaman süper olur
-
Zarar veren her konuyu hallettik bu kaldı, sonuna kadar madencileri destekliyorum. Kendim yapmasam bile
-
Küfredecem. Adamlardan kaçtık konsol alalım dedik onun da içine edecekler. Zaten 7.300 tl lik konsola adamlar 8.500 tl fiyat yazıp kitlemeye çalışıyorlar. Miningciler de dadanırsa vay halimize -
Ps5'in bu kadar kolay ve kısa sürede hack'lenebileceğini sanmıyorum. Bir de hack'lense bile grafik kartları kadar performans veremez. Bunun hack'yle uğraşana ve buna o parayı verene kadar grafik kartı alınır zaten. Yine ayrıca dünyada PS5 stok sorunu varken ve bundan performans olarak daha güçlü olduğu ve stok durumundan dolayı daha erişilebilir bir konsol olan Xbox Series X varken PS5'i kırmak ve kırmaya çalışmak yine mantıksız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Mart 2021; 3:20:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bıhtık yav bıhtık
|
Teknoloji dünyasının belası oldu bu iş...
|
teknoloji icat olduğundan beri böyle zulüm görmedi. Bu işin sonunda kiloyla satıcak miningçiler rigleri. Sabredin 6 ay daha.
|
bende tüplü tv var onunla da yapabilir miyiz acaba...
|
Benzer içerikler
- yapay zeka uygulamaları
- instagram video indir
- truecaller nedir
- instagram görüldü kapatma
- fotoğraf canlandırma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X