Şimdi Ara

PlayStation 5 tasarımı tanıtıldı! İşte PS5'in görünüşü (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
114
Cevap
1
Favori
5.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 👻

• Millet neye göre ısınma sorunu olur diyor pek anlamadım cihazın tüm çevresi ızgara kaplı yatayda koysan dikeyde konumlandırsan hava akışını sağlayacak bir yapısı var. Soğutması iyi olması için illa atx kasa formundamı olmalı. Zaten adamlar soğutma için özel bir yapı hazırladıklarını söylemişti sanmıyorum bu konuda ciddi bir hata yapacaklarını

• güzel olmuş görüntüsü. ilk defa tasarım diyebileceğim bir playstation.

• Bana göre tasarım olarak açık ara en iyi Playstation olmuş. Belki Ps2 Slim ile birlikte bir numara olabilirler. Siyah Dualshock fotoğrafları dönüyordu hep internette belki konsolunda siyahını çıkarırlar, düz siyah daha da güzel olabilir.
  • TFlops değeri yetersiz , 4k oyun oynanmayacak demek - 15 Kasım 2027 yi bekleyeceğiz yani Playstation 6 için.

• Konsept tasarım gibi olmuş.Beğenmedim.Simetrik ve köşeli tasarımlar daha güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7246A8C62 -- 12 Haziran 2020; 9:10:53 >
  • Arka cebe sığmıyor haklısın...

• Uzay mekiği.

• Bana bunu anımsattı :D
    PlayStation 5 tasarımı tanıtıldı! İşte PS5'in görünüşü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B6C467102 -- 12 Haziran 2020; 12:53:20 >
  • Bunu tasarlayan ekipteki sözü geçen kişi kimse Apple ile çok düşüp kalkmış. Apple oyun konsolu tasarlasa bundan çok az farkı olurdu.

• Çöp. PS3 Slim bile daha çekici.
  • Adamlar havalindarma için ekstra uğraşmış yanar diyolar düz kutuya daha yakışıklı diyolar bu PlayStation nefretini bı atın insan gibi düşünün

• Tasarım göze güzel ama kullanışlı değil.Tflops değerine bakılırsa ps5 pro yolda.

• Fakirlerin gözü yaşlı 😂😂

• Böyle bir tasarımı Xbox yapsaydı yerin dibine sokacak olan fanboylar buna övgüler düzmüş. Neyse ki göz var izan var. Ha ama Xbox'a gelince buzdolabı oluyor, bunun ne idüğü bile belirsiz :)

• Futuristik zarif tasarım ve renkler harika olmuş. Sony yine önde. Xbox tuğla gibiydi

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sadelik en güzel güzellik

• Tasarim bi tuhaf. Ben hep kompakt dizayn sevmisimdir konsollarda. Arkadasa, yazliga falan tasimasi kolay olmali...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedkum

Geldim buraya, asgari maaşla çalışanların milyon euroluk projenin tasarımını eleştirmelerini okuyorum
    Boşsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.