< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
şuan stokta yok olarak gözüküyor birde şu linki dener misin? www.amazon.de https://www.amazon.de/-/tr/gp/product/B0CLTBHXWQ/ref=ox_sc_saved_title_1?smid=A3JWKAKR8XB7XF&psc=1< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 14 Aralık 2023; 13:1:30 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alimmm78 -- 14 Aralık 2023; 13:6:29 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Anladım. |
Türkiye'ye gönderileceği yazıyordu.Hergün kontrol ediyorum.Ödeme sayfasından ileri geçmedim çünkü Ben diskli versiyonunun stoklara girmesini bekliyorum.Disksiz versiyonunu almak isteyen olur diye buraya atmıştım. |
Sağolun bende çok teşekkür ederim.İnşallah herkes ps5'ine kavuşur :D |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suloke -- 14 Aralık 2023; 15:13:53 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ps5 pro özellikleri ile alakalı sızıntılar çıktı çıkacağı kesinleşti gibi birşey. Aynı soruyu tekrar soruyorum sizin bir tahmininiz var mı karaborsaya düşer mi yoksa normal fiyatlandırma civarında mı olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suloke -- 14 Aralık 2023; 22:57:15 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |