Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!! (843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21.103
Cevap
424
Favori
1.008.654
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
42 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ps pro için orijinal dikey stand aldım. Ps nin altına vidaladım. Fakat stand tam sabitlenmedi sağa sola oynuyor. Vidayı da çeviricem derken iyice yalama oldu öyle kaldı. Bu vidayı bulabileceğim bir yer varmıdır acaba ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar PSN plus verdiği dragon age oyunu baya güzelmiş grafikeri güzel bu oyunun nasıl tutulmadı ilginç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Qzyurt Q kullanıcısına yanıt

stand hangisi link atarmısınız yada resim

benim gördüğüm 1 tanesinde, üstündeki bir ek parçayı çıkarınca pro ya uyumlu olur ibaresi vardı.. üzerindeki parça ile takıldığında slim e uyumlu oluyormuş.

belki sizde bu durum olmuştur. vide konusunda problem oldu ise, bir nalbur a gidin oradan benzer 2-3 tane alın koyun evde dursun.

• ShinQda kullanıcısına yanıt
    Hocam o söylediğiniz parçayı söküp taktım, anlamadım bende inanın arada boşluk var gibi. Ama an itibari ile bana o vidadan lazım. Çünkü orijinal vida çok zedelendi.

• Mart ayı PlayStation Plus Oyun Kataloğu

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

PS Extra:

UFC 5 | PS5

Prince of Persia: The Lost Crown | PS4, PS5

Captain Tsubasa: Rise of New Champions | PS4

Mobile Suit Gundam Battle Operation Code Fairy | PS4, PS5

Arcade Paradise | PS4, PS5

Bang-On Balls: Chronicles | PS4, PS5

You Suck at Parking | PS4, PS5

Syberia – The World Before | PS4, PS5

PS Premium:

Arcade Paradise VR | PS VR2

Armored Core | PS4, PS5

Armored Core: Project Phantasma | PS4, PS5

Armored Core: Master of Arena | PS4, PS5

Blog: https://blog.playstation.com/2025/03/12/playstation-plus-game-catalog-for-march-ufc-5-prince-of-persia-the-lost-crown-captain-tsubasa-rise-of-new-champions-and-more

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Ufc 5 ve Prince of Persia çok iyi olmuş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mg3

Arkadaşlar PSN plus verdiği dragon age oyunu baya güzelmiş grafikeri güzel bu oyunun nasıl tutulmadı ilginç.
    Hikayesi, diyalogları yavan, göze sokulmaya çalışılan şeyler var deniyor ama ben de bir deneyeceğim hazır gelmişken. Ac Shadows sonrası bir bakarım sanırım.

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt
    Başkan ne zaman geliyor bu ? Ben şimdi baktım göremedim

• quote:

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Mart ayı PlayStation Plus Oyun Kataloğu

PS Extra:

UFC 5 | PS5

Prince of Persia: The Lost Crown | PS4, PS5

Captain Tsubasa: Rise of New Champions | PS4

Mobile Suit Gundam Battle Operation Code Fairy | PS4, PS5

Arcade Paradise | PS4, PS5

Bang-On Balls: Chronicles | PS4, PS5

You Suck at Parking | PS4, PS5

Syberia – The World Before | PS4, PS5

PS Premium:

Arcade Paradise VR | PS VR2

Armored Core | PS4, PS5

Armored Core: Project Phantasma | PS4, PS5

Armored Core: Master of Arena | PS4, PS5

Blog: https://blog.playstation.com/2025/03/12/playstation-plus-game-catalog-for-march-ufc-5-prince-of-persia-the-lost-crown-captain-tsubasa-rise-of-new-champions-and-more

Şu ufc ye bi ısınamadım, ps3 döneminde ne güzel Fight Night boks oyunları yapardı EA. Keşke tekrar yapsalar.

• ShinQda kullanıcısına yanıt

Blog yazısından 18 Mart'dan itibaren yazıyor hocam.

• UFC bende hiç yok hocam ya. Alışamadım bir türlü bende. PS3 dönemine göre güzel yapmışlardı. Şimdi ellerinde aslında daha fazla imkan ve seçenek mevcut. Belki daha sağlam bir yapıda çıkarırlar belli mi olur. :)

• Qzyurt Q kullanıcısına yanıt

Hocam PS5 Slim ve PS5 Pro için satılan orijinal dikey stand dahi PS5 fat kasaların içerisinden çıkan stand gibi makineyi sıkı sıkıya tutmuyor ancak makineye kazara çarpmanız halinde devrilmesinin veya bulunduğu yüzeyde kaymasının önüne büyük ölçüde geçmiş oluyorsunuz.

Vidayı AliExpress ve Temu üzerinden temin edebilirsiniz. Her iki siteden de örnek birer link paylaşıyorum.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!
    PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!aliexpress.
    1pcs For Ps5 Slim Console Bracket Base Fixing Screws for Playstation5 Slim Editions Base Holder Tool Accessories P6t1 - AliExpress 44
    https://tr.aliexpress.com/item/1005008546315615.html?gatewayAdapt=glo2tur

• PlayStation 5 kullanıcısı olarak benim konsola müşteri çıkınca satıp proya geçiş yapma arefesindeyim. Yarın geliyor pro. Aklıma takılan bir soru var. Dik stand çıkmıyormuş içinden. Acaba rgb standlardan alsam USB bağlantısı uzun süre sonra konsolun anakarta zarar verir mi? Acaba rgb olmayanlardan mı alsam?

Bu arada ps 3 den beri her yeni çıkan konsolu eskisini elden çıkararak güncelledim. PS3 - PS4 - ps4 pro - ps5 hepsini aldım ve hepsini çok kolay elden çıkardım. Bu pro versiyonu da o yüzden tereddütsüz aldım. Tek sıkıntı oyun az, olan oyunlar da pahalı gibi. Ama 42 yaşında bir oyunsever olarak vakit de zor buluyorum. Ama yine de dayanamayıp aldım. Bakalım hayırlısı…

• PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! | PSSR 2.0 Çok Yakında!!

2025 çok güzel başladı, bu 3 oyunda Ps5 pro enhanced etiketli ve açık ara harika performans sergiliyor. Sırada Ac Shadows , Death Stranding 2 , Ghost of Yotei ve Gta 6 var. Bu sene Goty aday listesi epey kabarık olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonufuk

PlayStation 5 kullanıcısı olarak benim konsola müşteri çıkınca satıp proya geçiş yapma arefesindeyim. Yarın geliyor pro. Aklıma takılan bir soru var. Dik stand çıkmıyormuş içinden. Acaba rgb standlardan alsam USB bağlantısı uzun süre sonra konsolun anakarta zarar verir mi? Acaba rgb olmayanlardan mı alsam?

Bu arada ps 3 den beri her yeni çıkan konsolu eskisini elden çıkararak güncelledim. PS3 - PS4 - ps4 pro - ps5 hepsini aldım ve hepsini çok kolay elden çıkardım. Bu pro versiyonu da o yüzden tereddütsüz aldım. Tek sıkıntı oyun az, olan oyunlar da pahalı gibi. Ama 42 yaşında bir oyunsever olarak vakit de zor buluyorum. Ama yine de dayanamayıp aldım. Bakalım hayırlısı…
    Hayırlı olsun hocam, zararı olur mu olmaz mı hiç bir fikrim yok. Ben standsız dik kullanıyorum hiç bir sallanma falanda yok. Evde çocuk, evcil hayvan falan yoksa bence gerekli değil stand.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907

2025 çok güzel başladı, bu 3 oyunda Ps5 pro enhanced etiketli ve açık ara harika performans sergiliyor. Sırada Ac Shadows , Death Stranding 2 , Ghost of Yotei ve Gta 6 var. Bu sene Goty aday listesi epey kabarık olacak.
    Kcd2'ye verilen puan bana göre az. İçerik deryası oyun. Tabi bunu verdikleri diğer oyunlara göre söylüyorum. Sorunlu oyunlar 96-97 gördü malum. Minimum 91-92si var bence. 2025 harika ilerliyor bence de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 12 Mart 2025; 22:12:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aksungur_

Kcd2'ye verilen puan bana göre az. İçerik deryası oyun. Tabi bunu verdikleri diğer oyunlara göre söylüyorum. Sorunlu oyunlar 96-97 gördü malum. Minimum 91-92si var bence. 2025 harika ilerliyor bence de.

Alıntıları Göster
    Kesinlikle içlerindeki en iyi oyun KCD 2 , 86.saate geldim oyunda şu an puan versem net 95. 👌

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 12 Mart 2025; 22:8:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intergalactic_1907

Kesinlikle içlerindeki en iyi oyun KCD 2 , 86.saate geldim oyunda şu an puan versem net 95. 👌

Alıntıları Göster
    Benim de ona yakın oldu sanırım. Kesinlikle aynı görüşteyim. Eksikleri var tabii ki ama must-play etiketi rahatlıkla alması lazımdı. Bu nesildeki ilk 5'e rahat girer. Bunca saat oynayıp neredeyse hiçbir görevde sıkılmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aksungur_ -- 12 Mart 2025; 22:43:54 >
  • Arkadaşlar selamlar, fly technology den hepsiburada üzerinden ps5 pro almayı düşünüyorum 6 taksit. Daha önce alan var mı? Açık kutu gelmesi gibi yorumlar var yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: yaman43

Arkadaşlar selamlar, fly technology den hepsiburada üzerinden ps5 pro almayı düşünüyorum 6 taksit. Daha önce alan var mı? Açık kutu gelmesi gibi yorumlar var yaşayan var mı?
    Bunlar Ankara'da olması lazım. Yakınsanız ve şüpheniz varsa elden de alabilirsiniz. Daha uyguna da verebilirler hatta elden.

• 
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.