Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (818. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KenanK89 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16.715
Cevap
371
Favori
744.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kafamdan alırsam 20k öneririm kabul ederse eder diye düşünmekteyim. 25k ya 48c3 ya benim gözden kaçırdığım bir şey ya da sarı siteye vs ilanı konulmadı zira konuşmalardan yakaladığım kadarıyla aynı şehirdeyiz.
    48c1 de Wbe evo panel olduğunu yetkin bir arkadaşın yönlendirmesi ile öğrendik. Fakat kendisinin şuna da bak dediği ve panelin kullanım süresini flaş belleğe aktaran olayı, tv satan arkadaş beceremedi… 01.01.2021 ile 28.02.2025 arası kullanıldı desek ve söylediği gibi günde 3 saat ps5 için kullanıldı desek 4.470 saat yapar. Oled panellerin kullanıldıkça parlaklık kaybedebileceğini bilmiyordum bu arada.
    Bana daha önce özel mesaj atarak mediamarkt üzerinden lg 42 flex önermiştin. Bir takım engeller yüzünden sipariş verememiştim. Engeller kalkınca ise mediamarkt stoğu tükendi gözüküyordu. İçimdedir hala. Şu an 50 bine var sanırım sitelerde ama 2025 stoklarını mı beklesem bilemedim. Kaldı öyle.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Pro almak sizce şuan için mantıklı mı dostlar

• DjarumBlack- kullanıcısına yanıt
    Ps5 den geçilecekse muazzam bir fark beklemeyin, cihazdan ne beklendiğine bağlı.Yeni çıkan oyunlarda görmek isteyenler için çözünürlük ve fps artışı fark edilir düzeyde.İlerde çıkacak oyunlarda belki fark daha hissedilir boyuta gelebilir.Güncel bir TV varsa, cihazı güncellemek adına ps5 pro' ya geçilir halihazırda ps5 yoksa direk pro almak daha mantıklı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • DjarumBlack- kullanıcısına yanıt

siz üstünüze alınmayın, genel olarak söylüyorum, başkalarına "pro almalı mıyım?" diye soran kişiler bence pro almamalılar. bu kişiler ps5'le de gayet mutlu olur/mutludur ve pro'ya ihtiyaçları yoktur.

çünkü şimdilik arada minör diyebileceğimiz farklar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Şubat 2025; 18:53:42 >
  • wardaddy58 W kullanıcısına yanıt

Açıkçası Stellar Blade’de bu kadar fark beklemiyordum. Şöyle bir bakayım dediğim oyuna baştan bir daha başladım. VRR başarımı işte şimdi olması gerektiği gibi olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAVIAR kullanıcısına yanıt
    Müthiş oyun

• Herkese merhaba, fc 25 satın alacağımda emin olamadım.Fc 25 in üzerine tıkladığımda sürümler çıkıyor, standart sürüm 2900₺. Ultimate sürüm indirimde 1.600₺. Birde fc 25 showcase diye birşey var 99₺. Ne anlama geliyor fc 25 2.900₺ diye almıyordum ama ultimate sürüm 1.600₺. Kafam karıştı.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!

• fıfa F kullanıcısına yanıt

Bazen firmalar özel sürümleri indirime sokuyor. Ben de Nba 2k25 tournament edition’ı düz sürümden daha ucuza almıştım.

• Doom kullanıcısına yanıt
    Yani ultimate sürüm alırsam 1600₺ ye paketini almıyorum değil mi, oyunun kendisi yani

Hem oyunun kendisi hem de online mod olan olan ‘ultimate team’ modunda ekstra paket ve kiralık oyuncu veriyor. Gönül rahatlığıyla 1600 TL olanı alabilirsiniz :) normal sürümden üstün sürümdür kendisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiAygun -- 23 Şubat 2025; 22:12:49 >
  • Spirit_Rises kullanıcısına yanıt
    Kullanmayı bilmeyen adam Oled almasın. Araştırmayan, sormayan adam oled almasın. Heleki ulusal kanal izleyecek adam oledin önünden bile geçmesin..
    Parlaklığı fuller saatlerce Atv izlersen atv logosu çıkar hatta Atv’nin sahibi Kalyon Holding logosu bile çıkar televizyonda. Ne Qned, ne Qled, ne Miniled hiç biri bi Oled değil. Oled televizyon bambaşkadır. Evine soktuğunda bir daha başka bi TV’ye bakmazsın.

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Hadi ordan

• Fc 25 4k 60fps de takılıyor gibi. Grafik ayarları da yok. Pc yi sattığıma şimdiden pişman oldum. Pc de144fps 4k ultra ayarlarda oynuyordum, sırt gta 6 için aldım ps5 proyu 🤦‍♂️

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıfa -- 23 Şubat 2025; 23:20:25 >
    Ne tür takılma oluyor,gayet akıcı oynanıyor FC25
    Pcdeki performansını bilmiyorum ama

• TakTAkk kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişiye akıcı gelebilir ama pc den sonra ps de oynadıktan 60 fps yi çok hissediyorsun kötü anlamda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıfa -- 23 Şubat 2025; 23:39:59 >
    Halbuki Pro sürümü de var FC25 için, genel olarak iyi bir pcde çoğu oyun daha akıcı ve iyi görünüyor bu kesin sanırım

pc de 144fps oynayıp alıştıysan konsoldaki 60 sana takılıyor gibi gelebilir hocam çok normal fps olarak yarıdan fazla bir düşüş olmuş senin için.

• Pro almayı düşünüyorum. İstanbul’da hangi spotçuyu önerirsiniz?

• A r c h A n g e L. kullanıcısına yanıt

Bunların neyi başarılı ps'ten başka, tv de de başarılı değiller diye biliyorum. PS ve lenslerde piyasa lideri sadece herhalde.

• Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt

Hocam Sony PS satışlarından ve yazılımlardan memnun görünüyor. Giderek yükselen bir ivmesi de var bu başarısı katlanacak gibi. Sadece Japonya'da değil genel olarak da bir başarı söz konusu. 2000'den bu yana en yüksek kazanç kısmındalar.

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı!
  • 
Sayfa: önceki 816817818819820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.