< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (818. sayfa)

-
-
Pro almak sizce şuan için mantıklı mı dostlar
-
Ps5 den geçilecekse muazzam bir fark beklemeyin, cihazdan ne beklendiğine bağlı.Yeni çıkan oyunlarda görmek isteyenler için çözünürlük ve fps artışı fark edilir düzeyde.İlerde çıkacak oyunlarda belki fark daha hissedilir boyuta gelebilir.Güncel bir TV varsa, cihazı güncellemek adına ps5 pro' ya geçilir halihazırda ps5 yoksa direk pro almak daha mantıklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
siz üstünüze alınmayın, genel olarak söylüyorum, başkalarına "pro almalı mıyım?" diye soran kişiler bence pro almamalılar. bu kişiler ps5'le de gayet mutlu olur/mutludur ve pro'ya ihtiyaçları yoktur.
çünkü şimdilik arada minör diyebileceğimiz farklar var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 23 Şubat 2025; 18:53:42 > -
Açıkçası Stellar Blade’de bu kadar fark beklemiyordum. Şöyle bir bakayım dediğim oyuna baştan bir daha başladım. VRR başarımı işte şimdi olması gerektiği gibi olmuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müthiş oyun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Bazen firmalar özel sürümleri indirime sokuyor. Ben de Nba 2k25 tournament edition’ı düz sürümden daha ucuza almıştım.
Yani ultimate sürüm alırsam 1600₺ ye paketini almıyorum değil mi, oyunun kendisi yani
Hem oyunun kendisi hem de online mod olan olan ‘ultimate team’ modunda ekstra paket ve kiralık oyuncu veriyor. Gönül rahatlığıyla 1600 TL olanı alabilirsiniz :) normal sürümden üstün sürümdür kendisi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZekiAygun -- 23 Şubat 2025; 22:12:49 >
Kullanmayı bilmeyen adam Oled almasın. Araştırmayan, sormayan adam oled almasın. Heleki ulusal kanal izleyecek adam oledin önünden bile geçmesin..
Parlaklığı fuller saatlerce Atv izlersen atv logosu çıkar hatta Atv’nin sahibi Kalyon Holding logosu bile çıkar televizyonda. Ne Qned, ne Qled, ne Miniled hiç biri bi Oled değil. Oled televizyon bambaşkadır. Evine soktuğunda bir daha başka bi TV’ye bakmazsın.
Hadi ordan
Fc 25 4k 60fps de takılıyor gibi. Grafik ayarları da yok. Pc yi sattığıma şimdiden pişman oldum. Pc de144fps 4k ultra ayarlarda oynuyordum, sırt gta 6 için aldım ps5 proyu 🤦♂️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıfa -- 23 Şubat 2025; 23:20:25 >
Ne tür takılma oluyor,gayet akıcı oynanıyor FC25
Pcdeki performansını bilmiyorum ama
Çoğu kişiye akıcı gelebilir ama pc den sonra ps de oynadıktan 60 fps yi çok hissediyorsun kötü anlamda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fıfa -- 23 Şubat 2025; 23:39:59 >
Halbuki Pro sürümü de var FC25 için, genel olarak iyi bir pcde çoğu oyun daha akıcı ve iyi görünüyor bu kesin sanırım
pc de 144fps oynayıp alıştıysan konsoldaki 60 sana takılıyor gibi gelebilir hocam çok normal fps olarak yarıdan fazla bir düşüş olmuş senin için.
Pro almayı düşünüyorum. İstanbul’da hangi spotçuyu önerirsiniz?
Bunların neyi başarılı ps'ten başka, tv de de başarılı değiller diye biliyorum. PS ve lenslerde piyasa lideri sadece herhalde.
-
Hocam Sony PS satışlarından ve yazılımlardan memnun görünüyor. Giderek yükselen bir ivmesi de var bu başarısı katlanacak gibi. Sadece Japonya'da değil genel olarak da bir başarı söz konusu. 2000'den bu yana en yüksek kazanç kısmındalar.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X