Xbox 320bit ps5 256bit fakat xboxın kıstası daha çok ps5 düşük gibi dursada nerdeyse eşit performansta çalışıyor cihazlar < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrChame -- 22 Ocak 2025; 13:40:51 > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (741. sayfa)
-
-
ps5 pro daki gpu da rtx 4090 gibi bir şey değil.
birçok oyunda 4k, 120 hz, rt, quality mode bunları aynı anda kaldıramayabilir, kaldıramaması da normaldir.
neticede kullanmadığımız bir konsoldur bilemeyiz ama: "series x bu işleri hiç yapmıyor, çöz. , detay, frame hiç düşmüyor abi" diyen varsa bana biraz sallıyor gibi geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 22 Ocak 2025; 14:5:53 > -
-
gpu hızlı veri işleyemiyorsa ya da vram'ler o kadar hızlı değilse bellek veri yolu 512 bit olsa neye yarar? ama herhalde xbox sx'te 320 bit veriyolu da ps5'e göre bir miktar avantaj sağlıyordur? araştırmak lazım.
eşit performansta çalışıyor gibi olmalarının, hatta bazen ps5'in öne geçmesinin nedeni ise daha iyi optimizasyondur. şu bir gerçek ki 3.parti oyun yapımcısı ps5'in optimizasyonuna, xbox'tan daha fazla zaman ayırıyordur.
gerçi series s bazı yapımcıları baya zorluyor olabilir, bilemedim:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 22 Ocak 2025; 14:8:4 > -
techspotPlayStation 6 chip design is nearing completion as Sony and AMD partnership forges aheadhttps://www.techspot.com/news/106435-playstation-6-chip-design-nearing-completion-sony-amd.html
2027-2028 sonu cpu anlamında cidden güçlü bir nesil göreceğiz gibi.Zen5 i bile eleyip direk zen6 ile gelirlerse baya sağlam olacak gibi.Malum zen6 ı desktop da bile daha görmedik.Sonraki seri olacak.
-
Bu listeye en basa da ps5 pronun teknik bilgilerini koysak. Gerci hersey teknik ozellik degil nintendo switch de aldim goruntu 1080p zor veriyor ama oyunlarin keyfi yaraticiligi kalitesi bambaska
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam bak sen sürekli fotoğraf atıyorsun. Dayanamıyorum vaktim de yok kullandığın televizyonu da söylemiştin. Oled gelmeden açmayacam arkadaş proyu, kendimi şartladım
-
Çok güzel görünüyor.
Ben de pro geldikten sonra o kadar oynamadığım oyun varken, tekrar Last Of Us part 1 başladım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: cangkÇok güzel görünüyor.
Ben de pro geldikten sonra o kadar oynamadığım oyun varken, tekrar Last Of Us part 1 başladım.
Sony oyunları bir başka hocam.. Heleki PS5 Pro ile..❤️
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muazzam duruyor oyun dövüş animasyonları müthiş Çinliler gümbür gümbür geliyor Sony boşuna Çin'e yatirim yapmadı ps4 zamanından beri China Hero project oyun geliştirme programını başlatmıştı Çin'de stüdyolara destek veriyordu şimdi meyvelerini toplayacaktır Sony ileriki yıllarda Çinli stüdyolar bir çok ABD ve Avrupalı stüdyoları geride bırakacaklardir.
Gümbür gümbür geliyorluk bir yenilik görmedim, çoğu oyunda olan dövüş sistemi ve grafikleri var gibi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ne dersin değer mi ps5'den proya?
Oyun ilk gösterildiğinden daha iyi bir şekilde geleceğinden şüphem yok hocam. Çünkü potansiyeli yüksek ve esnek bir animasyon zenginliğine sahip. Karakterin vuruş şekillerinden, Kılıç animasyonlarına kadar ki combat mekaniği gayet güzel görünüyor. Boss çeşitliliği de bir hayli güzel olacaktır.
Değindiğiniz ikinci güzel şey ise China Hero Project, Indiana Hero Project Oyun geliştirme. Sony bu kısma o kadar güzel yatırımlar yapıyor ki buradan güzel işler çıkacağından eminim. Aceleye getirilmeden son geliştirilmeye dek sunmayacaklardır.
Ses getireceğini düşündüğüm oyunlar var bazılarını yazayım;
- Lost Soul Aside
- Daba Land of Water Scar
- The God Slayer
- Loulan
Sony'nin bu gibi oyunlara ve firmalara yatırım yapması da ilerleyen zamanlarda alım süreci gibi şeylerde kolaylık sağlayacağını düşünüyorum.
-
Hocam imkanınız varsa maddi durumunuzda el veriyorsa almanızı öneririm. Bide 120hz + VRR destekleyen televizyonunuz varsa Pro güncellemesi alan oyunları kalite modunda 80-90 fps lerde oynayabiliyorsunuz.
Ama şuan Standart PS5' de gayet yeterli. Pro'da sadece biraz daha net görüntüler ve yüksek FPS alıyorsunuz. Bunlar benim için önemli değil oyunumu oynar geçerim diyorsanız Pro almanıza gerek yok hocam
Dostlar sizce yunanistandan alınma kapalı cihaza 30 bin vermek mantıklı mı şahıstan alınacak fatura var
Avrupa cihazı oluyor değil mi
Insomniac Games CEO'su Ted Price, Mart ayında oyun sektöründen emekli olacak, yeni ortak stüdyo başkanları duyuruldu!
Insomniac Games CEO'su Ted Price, 30 yılın ardından Mart ayı sonunda oyun sektöründen emekli olacağını açıkladı. Stüdyo emektarları Chad Dezern, Ryan Schneider ve Jen Huang Insomniac Games'in yeni eş stüdyo başkanları olacak.
Ted Price :
Herkese merhaba,
Bu bloga, geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Los Angeles'taki ekip üyelerimiz ve oyuncularımız için ne kadar zor şeyler olduğunu kabul ederek başlamak istiyorum. Ben bunları yazarken, aşırı hava koşulları nedeniyle yangınlarla ilgili daha fazla zorluk yaşanacağına dair haberler paylaşılıyor.
Düşüncelerimiz yangından etkilenenlerle birlikte ve bu trajik durumla başa çıkmaya çalışan ekip üyelerimizi ve ailelerini desteklemek için Sony'deki meslektaşlarımızla birlikte çalışmaya devam edeceğiz.
Insomniac'ın içinde ve dışında Los Angeles'taki diğer insanlara yardım etmek için bir araya gelen çok sayıda Insomniac ile gurur duyuyorum. Daha az şanslı olanlara yardım etmek misyonumuzun bir parçasıdır. Insomniac'lılar bunu her gün benimsiyor ve bu kültürümüzün sevdiğim pek çok yönünden biri.
Kültürümüzün değer verdiğim bir başka yönü de Insomniac'ların bir araya gelme ve çoğu zaman aşılmaz gibi görünen engelleri başarıyla aşma becerisidir.
Bu arada, zorlu bir 2024 yılına rağmen Insomniacs tamamen hayranlarımız için oyun geliştirmeye odaklandı. Ekibin kararlılığı ve işbirliğinin bir sonucu olarak, geliştirilmekte olan her bir oyunun güzel görünmesi ve harika oynanmasıyla yıllardır deneyimlediğimiz en güçlü konumlardan birindeyiz.
Bu nedenle, geçen hafta Insomniac ekibine, oyunlarda böylesine tatmin edici bir kariyerin tadını çıkardığım için inanılmaz derecede şanslı olduktan sonra, Mart ayının sonunda sektörden emekli olacağımı duyurmaktan rahat hissettim. Bugün bu haberi daha geniş bir şekilde paylaşıyorum.
Aslında bu kararı geçen yıl aldım. Benim için, Insomniac'a 30 yılı aşkın bir süre liderlik ettikten sonra, kenara çekilme ve başkalarının ekibimizin önünü açmasına izin verme zamanının geldiğini hissettim.
Geçtiğimiz yıl boyunca, Insomniac'taki üst düzey liderlik ekibiyle birlikte çalışarak, önümüzdeki birkaç on yıl boyunca hayranlarımızın sevdiği şeyleri daha fazla sunmak için gerekli sürekliliği, istikrarı ve güçlü liderliği sağlayacağını bildiğim bir halefiyet planı oluşturma fırsatım oldu.
Bugün ayrıca Chad Dezern, Ryan Schneider ve Jen Huang'ın Insomniac Games'in yeni Ortak Stüdyo Başkanları olacağını duyurmaktan son derece mutluyum.
Soldan Sağa: Insomniac Games Eşbaşkanları, Chad Dezern, Ryan Schneider ve Jen Huang
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X