< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Konsolu Çıktı! (20. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Bende aynı şeyi yapmayı düşünüyordum ama siz şimdi neden böyle dediniz ki?
-
E şimdi daha duyurulmadı. Duyurulduktan sonra satışa çıkması Aralık ayını bulur diyorlar. E gelirse de ilk etapta ithalatçı garantili bulmak kolay olmaz. Zira diğer türlü çok pahalı olur gibi geliyor. O da şubat mart hatta nisan gibi piyasaya oturur diyorlar. Yani durum bu. Bilmiyorum siz ne düşünüyorsunuz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
The Last of Us Part III duyurulsun artık.
yarın duyurulacak diye hissediyom. gerçekleşmez ise sövmeyin ha, hislerine tüküreyim falan da demeyin
-
16 Eylül duyuru tarihi diye sızıntılar var ama bakalım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
önümüzdeki haftayı pas geçerler. yarın apple etkinliği var. bu haftanın teknoloji basını apple ürünleri ile ilgilenir. sony'de bu sebeple bu haftayı pas geçer ve geçmesi daha mantıklı. 16'sı ile başlayan haftada bir hareket görürsek görürüz bence de. mantıklı olan bu geliyor bana.
-
evet, zaten 19'u veya 20'si diye tahminde bulunuyorlardı geçen hafta
-
Aşağıda ki gibi olma ihtimali var içlerinden bir tanesi onaylı oda TGS. PS5 Pro gelecek olması ile alakalı geçtiğimiz hafta 30. Yıl ile alakalı blog sayfasında PS5 Pro'ya ait görünümünün "Tease" edilmesi. Bu bilinçli yapıldığını düşünüyorum. Yavaştan kendinizi hazırlayın mesajı vermek için. Showcase değilse State of Play olduğunu söyleyen kesimler var bunun içinde tarih verilmiş. Sanırım aşağıda ki gibi bir yol izlenecek gibi duruyor.
11 - 12 Eylül | PS5 Pro Duyurusu
19 - 20 Eylül | State of Play Sunumu
26 - 29 Eylül | Tokyo Game Show
-
Part 2 remake gelir.
-
30.yıla özel en azından şöyle 4-5 tane exc. oyun hediye etseler keşke.
-
Pronun duyurulmasina ozel belki 1-2 ex duyurulur. (insallah)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 8 Eylül 2024; 17:14:37 >
Part 2 Remaster's Remake veya Part 1 Remaster's Remake's Remaster banko.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sony'nin 2025 için Planlarına bakmak lazım. Ama sadece 2025 için olursa olmaz 2026'nın da ilk yarısında çıkacak oyunlarına da bakış atılması lazım ki bu yıl Bazı adını duymadığımız yapımları da duyurmaları gerektiğini düşünüyorum. Çünkü oyuncuların eline konuşulacak yapımlar vermeliler ki bir nevi oyalanmaları veya tahminler teoriler atılmalı.
Sony'nin elinde şuan için.
Insomniac Games - Wolverine ( 2025 - 2026 )
Kojima Production - Death Stranding 2 ( Early 2025 )
Heaven Studios - FairGame$ ( 2025 )
Bu yıl 2-3 tane da Yeni Exc. oyunlar duyurulabilir. Devamında 2025'de duyurulur ki artık oyun yapımcılarının dediği gibi 5 ila 7 yıl gibi gelişim süreçleri var oyunların. O süreler de yavaş yavaş doluyor. Görelim bakalım nasıl oyunlar sunacaklar bizlere. :)
-
-
Amin
Pro gelince bloodborne remastered patlatsinlar day1 alirim cok sey istemiyorum
Bence Sony Bloodborne oyununa olan ilgiyi fazlası ile görüyordur. Bir yerlerde Remake veya Remastered illa ki yapılıyordur. Bunu PS5 Pro tanıtımında gösterirse zaten satışlar 2x daha fazla olacaktır. İlk Bundle Paketi Bloodborne Remake\Remastered, İkinci bundle Paketi GTA6 hem güzel pazarlama olur hemde satışlar memnun eder Sony'i. :)
-
Fairgames GaaS bir oyun değil miydi ben öyle hatırlıyorum. Öyle değilse bile online ağırlıklıydı sanki. Eğer öyleyse bence Concord faciasından sonra bu oyun çıkmaz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X