Şimdi Ara

PLAYSTATION 5 PRO | ANA KONU | Dünya'nın En Güçlü Oyun Konsolu! | PSSR 2.0 Yayınlandı!! (1578. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31.580
Cevap
539
Favori
1.707.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
52 oy
Popüler Konular listesinde
39. Sırada  bugün en iyi #7
Giriş
    Herkesin oyunlardan beklentileri farklıdır. Kimine göre çok iyi 100luk. Kimine göre 5 para etmez ve iade eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Xboxcıların hemen beğenilmeyen bir exlusive görünce girdiği tripler fena güldürüyor. Türkiye'de evinde xbox bulunduran 3 kişiden birisin üstad bu kibir nedir?

Mesajınız geneli harici tweeter postlarını referans göstermeniz pek bir doğru tercih değil. X kadar rezil ve toksik bir platform zor bulursunuz. Bizim vs başlığı onun yanında cennet kalıyor.

Kojima kontrol'ü zor ve masraflı birisi, ha bana sorarsan bence de şans verilmeliydi. Ps zaten bir dünya para çöpe attı, kojima onların yanında kesinlikle yatırımı hakediyor. İşin iç yüzünü bilmiyoruz tabi, ne kadar yatırım aldı ne kadar deadline kaçırdı.

Üstadım muhtemelen pspro>xsx>ps5>xss olacak sıralama. Ben de series s i var ama Gta için pro aldım. Kardeşimle co op oyunlar oynamak için de aldım tabi bir de. Adam gibi laptop filan alsam 100k 5070 li makinalar en az. Ssd ram fiyatına Pspro muzu aldık ki bence ucuz pc lere göre. Bu sefer normal pc kasa yapsan filan bu sefer de oled monitör derken maliyeti uçar gider. . En azından oled tv var. Konsol en kolayıma geldi. Eee bonusta GTA:) kafa rahat.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Steam:FuatJohn

Xbox:FuatJohn#1147

Ps:FuatJohn

NintendoID:FuatJohn
  • Shingo Yabuki kullanıcısına yanıt
    Wolverine için 300m$ harcanmış, o oyunun getirisi 50 bile olmaz
    Days gone 30m ama onu zarar diye 2yi getirmediler, Sony mantıklı şeyler yapmak yerine sadece cebini düşünüyor
    Bunun sonu belli biyerden sonra çöküş olur

Orijinalden alıntı: Shingo Yabuki

Kojima kontrol'ü zor ve masraflı birisi, ha bana sorarsan bence de şans verilmeliydi. Ps zaten bir dünya para çöpe attı, kojima onların yanında kesinlikle yatırımı hakediyor. İşin iç yüzünü bilmiyoruz tabi, ne kadar yatırım aldı ne kadar deadline kaçırdı.

Sony’nin son pc politikasına uymuyor Kojima, 1 sene sonra getiririm diyor, hatta xbox’a da çıkarıyor ilk DS oyununda gördük, Sony haklı abi, parayı ben vericem, hatta anlaşılandan daha geç çıkarıcaksın ve bütçeyi de aşacaksın, 1 sene sonra yüzlerce milyon para döktüğüm oyun ortalık malı olup her yere çıkacak. Death Strandinglere her ne kadar bayılsamda satmadıkları da ortada. Eee yemişim böyle aşkın ızdırabını demiş Sony, Kojima gitsin daha 2 ay önce 3200 kişiyi tasarruf edicez diye kovan Microsoft’u sömürsün 🫢

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 12 Eylül 2026; 19:41:24 >

• Putlari Kiran Adam P kullanıcısına yanıt

Ben de evde 2 tane series x var birini eşim birini ben kullanıyorum, bizden kaç tane vardır türkiye'de ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shamster -- 12 Eylül 2026; 19:46:1 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bende sizinkine yakın düşünüyorum hocam. Aranızda zaten uzun yıllar bir partnerlik var. Az çok bir birinizi tanıyorsunuz Kojima ne güzel sağlam bir Firma bulmuş Sony gibi. Sırtını yaslayacağı yere daha da çok kazanayım daha çok gelir elde edeyim, IP hakları elimde olsun, Film / Dizi sektöründe de hep ben kazanayım derse bu iş zaten yaş. Birde geçtiğimiz yıl Physint oyunun çıkışına 5 - 6 yıl daha var açıklaması ile tuzu biberi olmuş. Aslında şuan için alınan karar gayet olumlu bakıyorum. PS platformlarına 1-2 yıl sonra gelsin oyuncular yine yadırgamaz sonuçta Timed Exc. :)

Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.

Bende sizinkine yakın düşünüyorum hocam. Aranızda zaten uzun yıllar bir partnerlik var. Az çok bir birinizi tanıyorsunuz Kojima ne güzel sağlam bir Firma bulmuş Sony gibi. Sırtını yaslayacağı yere daha da çok kazanayım daha çok gelir elde edeyim, IP hakları elimde olsun, Film / Dizi sektöründe de hep ben kazanayım derse bu iş zaten yaş. Birde geçtiğimiz yıl Physint oyunun çıkışına 5 - 6 yıl daha var açıklaması ile tuzu biberi olmuş. Aslında şuan için alınan karar gayet olumlu bakıyorum. PS platformlarına 1-2 yıl sonra gelsin oyuncular yine yadırgamaz sonuçta Timed Exc. :)

Seve seve çıkaracak 😏

Wolverine marka gücünü küçümsemeyin, oyun peynir ekmek gibi satardı güzel olsaydı yine de çok güzel satış rakamlarını yakalayacağını düşünüyorum. Twitter veya bundaki rüzgar sizi yanıltmasın. Burası ve twitter nefret dolu yerler.

Wolverine marka gücünü küçümsemeyin, oyun peynir ekmek gibi satardı güzel olsaydı yine de çok güzel satış rakamlarını yakalayacağını düşünüyorum. Twitter veya bundaki rüzgar sizi yanıltmasın. Burası ve twitter nefret dolu yerler.

Ben hak veriyorum twitterdakilere , ben de yıllarca her jenerasyon başında o nesil bu nesil diye iddia ederek başladığım nesilde Playstation dan fark yesem , her yeni Sony oyunu çıkışında patlaması için haset içinde dua etsem ama hep 90+ ortalama alsalar, bunun için medya kuruluşlarını Sony den para yemekle suçlasam, ilk tökezlemede o suçladığım oyun medyasının kayığına utanmadan binip, yıllardır içimde biriktirdiğim kini boşaltma fırsatını kullanırdım. O yüzden kimseyi suçlamaya bence gerek yok. 😏

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intergalactic_1907 -- 12 Eylül 2026; 20:51:25 >

• Intergalactic_1907 kullanıcısına yanıt

O doğru ama şöyle bir gerçek de var, ps artık gaas Lara para gömmek istiyor gibi, sp oyunları ikinci plana atma durumlarından da olabilir bir tık. Kojima kesinlikle kaşınmış bu arada. İkisi de üst üste binmiş

Twitterdakilere haklı olabilirsin burasının durumu neden onu anlatamazsın  yani bilirsin de anlatamazsın ama ben seni anlarım kardeşim  

Puan olayını da kendi özelimde çok ciddiye alan biri değilim ama oyun piyasasına o puanlar yön veriyor malesef
    Crimson desert gibi bir oyuna bile 78 verdiler,halbuki yıllardır AC serisinin yapamadığını adamlar tek oyunla kusursuz şekilde yaptı,puana aldanan kişi yine iptal eder keyfini başkasının puanına göre belirlerdi

Wolverine çok satabilir evet yine de o hype düştü gibi, Sony exc. kalitesi düştü bunun yerine oturması lazım, genel olarak tepki bu nedenle zaten

O doğru ama şöyle bir gerçek de var, ps artık gaas Lara para gömmek istiyor gibi, sp oyunları ikinci plana atma durumlarından da olabilir bir tık. Kojima kesinlikle kaşınmış bu arada. İkisi de üst üste binmiş

Concord çöpünden sonra hala gaas a para gömeceklerse bunlar akıllanmamıştır. Ben hala SP oyunların birinci planda olduğunu düşünüyorum. Napacaklar yani Ps6 tanıtımını gaas oyunlarıyla yapıp satmayı mı bekleyecekler, Ps6 sunumunda ne kadar single player varsa duyurmak zorundalar.

Diabloyoutube
    Prepare for the next era. Diablo V has been announced. Visit Diablo5.Blizzard.com to sign up for future updates.
    https://www.youtube.com/watch?v=GxCN_AKYtts&feature=youtu.be
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.