Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (144. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.868
Cevap
117
Favori
258.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: crypto81

Ben ne salakmışım ki TCL dururken Samsung S90D Oled almışım, kazıklanmışım TCL dururken…
    Ayrica Oled ile Mini led Tv farkını anlayamamis olduğunuz ortada.
    Diğer bir açıdan siz Samsung Mini led Tv değilde Samsung Oled tercih etmişsiniz.
    Bu size Samsung Mini led Tv leri Tcl den daha iyi olduğunu ortaya koymaz.

Yukarida da sordum Samsung un hangi mini led Tv si Tcl mini led Tv sinden iyidir diye?

Oledleri kıyaslama yapacaksanız Samsung/Lg/ Philips oled leri kendi arasinda özellik ve fiyat olarak kıyaslama yapınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 6 Ocak 2026; 18:2:50 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya Oled yada mini led farketmez kalite kalitedir, ben diyorum ki FİAT arabalar kalitesiz kötüdür diyorum sizde bana diyorsunuz ki öyle deme bak piyasada bir çok araca motorunu fiat veriyor..

Kötü arkadaşlar benim evde küçük odaya tlc mini led almak gibi bir hata yaptım günden güne rengi soluyor tv nin..

Ne tlc aşkı varmış burada inanılmaz doğrusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto81 -- 6 Ocak 2026; 18:6:54 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Şimdi siz bana model de sorarsınız eve gidince bakar yazarım ama pişmanım tlc ye para verdiğime

Hadi kardeşim yormayalım bir birimizi...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Selamlar herkese, bu videoda PS5 televizyon tavsiyesi isteyenler için ufak bir liste hazırladım. Her bütçeye uygun, piyasanın şu anki şartlarında alınabilecek mantıklı modelleri sizler için derledim. Almayı düşündüğünüz farklı bir marka model ürünü yorumlar kısmından sorabilirsiniz. Sıradaki video ne olsun ? 55 inç ve şu anki şartlarda 40-45 bin seviyesi tavsiyeleri: Samsung Q70D- TCL Q6C 55 inç ve şu anki şartlarda 50-55 bin seviyesi tavsiyeleri: LG B5- TCL 55Q7C 55 inç bonus tavsiye 60 bin seviyelerinde LG 55 İNÇ C5 65 inç tavsiye, 60 bin seviyelerinde TCL 65Q7C 65 inç üst seviye OLED tavsiye, LG C5 - Samsung S90F 75 inç tavsiye: Xiaomi TV S Pro MiniLed Bölümler: 0:00 Giriş 0:26 55 inç için 40-45 bin seviyesi 0:42 QLED ve Miniled Nedir 1:04 Oyuncu Televizyonunda Olması Gerekenler 2:17 Q70D ve Q6C Farkları 3:14 50-55 bin seviyesinde orta seviye 55 inç modeller 3:49 OLED TV Riskleri 4:19 Aynı bütçe ile Miniled Mi, OLED Mi ? 5:04 Bonus: LG C5 5:18 65 inç Tavsiye 5:42 65 inç Üst Seviye OLED Ne Alınır? 6:20 75 inç Tavsiye 6:52 Hdmi 2.1, ALLM ve VRR’ın önemi 8:18 Ses 8:32 Final/Düşüncelerim Tekrar hatılatmakta fayda var, videoda tavsiye edilen hiçbir marka ile işbirliği yoktur, liste kişisel görüş ifade eder. Kullandığım ve incelediğim evdeki her ürünü bulabileceğiniz #ortaklık linki: https://linktr.ee/esgamingtr Beni Instagram'da takip edin https://www.instagram.com/esgamingtr/
    https://www.youtube.com/watch?v=W2YrjNC88hc
  • Merhabalar, PS5 almış bulunmaktayım. Konsolun özelliklerini tam olarak kullanabileceğim görüntüsü güzel bir F/P TV arıyorum. Ağırlıklı olarak oyun oynayacağım arada da dizi film izleyeceğim. Normal 4K bir tv ile qled,miniled ve oled tvlerin bana ne gibi farkları olur? OLED TV nin en güzel görüntüyü vereceğini biliyorum fakat bütçemi de fazla zorlamak istemiyorum. Sizce oled almaya değer mi alınırsa hangi modelleri önerirsiniz? biraz araştırdım TCL 55C6K Mini LED modeli ile LG OLED48C54LA 48 inç 121 cm 4K OLED evo Smart modellerine baktım. Kendi odamda oynayacağım için ve 55 inç modelin fiyat farkı fazla olması sebebi ile lg modeli mantıklı geldi. Ayrıca PS5 için 120-144 HZ de olması gerekiyor anladığım kadarıyla. Sizin fikirlerinizi bekliyorum.

• Arkadaşlar selamlar bir sorum var.

Evde 2 tane tv var biri salonda günlük kullanım için birisinde de PS5 oynuyorum(daha doğrusu oynayamıyorum) Salondaki TV TCL 55C645 modeli PS5 taktığım ise Philips’in 43” eski bir modeli(43PFS6805/02).

Philips TV’de anlayamadığım bir parlaklık problemi var HDR, Dinamik Kontrast vs herşey kapalı hatta PS5 e özel renk ayarı da yaptım ama yok çok karanlık görünüyor Demons Souls’da sırf önümü göremediğim için kaç kere düşüp öldüm sinir krizi geçiriyorum artık.

Sorum şu TCL’de bu modeli PS5 de kullanan var mı oyun için ideal midir bu? Eğer iyiyse salona yeni tv alıp PS5’i TCL TV’ye takıp kullanacağım.

İyiler ilk görüşte tanınmaz
  • 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.