< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
| _____________________________ |

| _____________________________ |
|
|
LG ve, samsung da iyidir. çünkü paneli tcl den alıyorlar. Misafir gelince oooo samsung almış derler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 6 Ocak 2026; 16:34:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Edge led mi satıyorlar hala. 2015 de miyiz ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
hocam o arkadaş ile ortak noktada buluşamazsınız TCL markasının en önde bayrak tutanı överde över 😁 bir ara olur olmaz herkese öneriyordu tcl tv leri çok ah alınca vazgeçti bu davranışından < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
ben TCL mi kötüledim, Tcl alanın parasına mı yazık dedim acaba?? sadece bence lg ve samsung daha iyiler dedim.. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crypto81 -- 6 Ocak 2026; 16:49:0 > |
|
Güzelce konuşuyoruz sinirlenmeyelim. Samsung ve LG oled de iyiler. Aynı zamanda üreticiler. Ama miniled de tek üretici tcl dir. Bir markanın her ürünü iyi olamaz. Markasını satar. Örnek isterseniz samsung qn70f piyasanın en kötü tv sidir. Bırakın tcl i onvo, next gibi markalar ın tv leri ondan daha iyidir. Edge led bir tv dir. Piyasaya en küçük markalarda bile edge led tv kalmadı. Fiyatı 72 bin lira. Bu tv ye 20 bin verirsen ona da yazık < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
bazı arkadaşlar marka bağımlısı hocam bir çıkarları vardır diye düşünüyorum yoksa böylesi savunmak anlamsız. üsteki yorumuna kesinlikle katılıyorum samsung lg varken benzer paralara tcl veya philips alınmaz. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 6 Ocak 2026; 17:13:38 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
neden daha uygun fiyatı çünkü adi ne demişler ucuz ürün alacak kadar zengin değilim... umarım bu cevap sizi tatmin etmiştir.. en büyük TLC dimi?? evet evet siz haklısınız.. |
|
Adi olduğu için mi samsung, LG, Sony, Philips paneli tcl den alıyor. Kafanızda ki marka algısı en çok sizi yanıltır. Forumun amacı güncel teknolojileri takip etmek. Her gün yeni bir şey geliyor. Sizi alıntılayarak diğer kullanıcılara da, doğru bilgi vermek benim amacım. Şahsınıza bir şey demiyorum. Hayırlı forumlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Yok güzel tv almışsınız. Oled den bahsetmiyoruz. Samsung oled de ana üretici. Sony dahi paneli samsung dan alır. Miniled ve qled den çekildi. Siz bizi okumuyorsunuz sanırım. Bak biz sizi ne güzel okuyoruz. Bir tv markasına çok güzel hakaret ediyorsunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|