Şimdi Ara

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ. (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Gogou Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 7 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
2.037
Cevap
84
Favori
195.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hocam benim gö,lerde tavuk karası var. beyaz gözlerimi yakar. en iyi siyahı veren tv yi araştırıyorum. rica etsem müsait bir zamanda bana bir iki mpdel önerebilir misiniz? daha miniled oled qled nedir tam çözemedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • palamut987 kullanıcısına yanıt

En iyi siyah için tartışmasız OLED. Öncelik buysa OLED'ten şaşmayın. (Veya bit pazarında Pioneer Kuro serisi plazma TV arayacaksınız)

OLED panellerde iki üretici var; LG ve Samsung. LG'nin panelleri WOLED olarak geçer. Samsung da QD-OLED adını verdiği panel tipini üretiyor. Her ikisinin de birbirine göre avantajları ve dezavantajları var.

QD-OLED paneller, WOLED panellere göre daha yüksek parlaklık değerlerine ulaşabiliyor. Ancak bu paneller aydınlık ortamlarda kullanıldığında, siyahları tam siyah olarak gösteremiyor; mor ve griye çalan bir renkte gösteriyor. QD-OLED panellerin en büyük handikapı bu.

Eğer TV'yi aydınlatmasını kontrol edemediğiniz bir mekanda kullanacaksanız, QD-OLED yerine WOLED panelli bir TV tercih edin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyau -- 17 Ekim 2024; 21:58:13 >
  • siyau kullanıcısına yanıt
  • Izleme mesafesi diye bişey yok. Onlar cahil TV satıcısı bile olmayan dükkanlarda ki çalışanların bilgili gözükmek için önceden uydurduğu bişey. Benim mesefa 3 metre 75 inch tv hala bana küçük geliyor. Size tavsiyem izleme mesafesini unuttum bütçeniz neye yetiyorda o kadar büyüğünü almaniz. Yani sınırlayan şey izleme mesafesi değil bütçeniz olmalı sizi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasatka kullanıcısına yanıt

Aynen oyle. Küçük tv leri millete satabilecmek için uydurduklari bir sey. 3 metreden 75 izliyorum artik kucuk geliyor

• Kasatka kullanıcısına yanıt
    Hocam bahsettiğiniz mesafeden 83 OLED veya 85 inç tv alan çok müşterim var herhangi bir sorun sıkıntı yaşayan yok
  • blasko77 kullanıcısına yanıt

Eğer konuştuğumuz şey OLED TV olmasaydı haklısınız diyebilirdim fakat OLED ise LG'dir.

samsung'u LED TV'lerde LG ile kıyaslayabiliriz bence 65S90C önce siyahları ve detayları gösterebilsin :)

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.

PLAYSTATİON 5 İÇİN TV TAVSİYESİ.

Bu konuda benim fikrim nettir tabiki sizin tercihinizede saygım var ama sonuç ortada :)

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Bende Sony'den geçeceğim ama kafam karıştı hocam :) Mevcut Sony KD-49X8305C Ultra HD (4K) TV sahibiyim.

• err_ryn E kullanıcısına yanıt
    Hocam ozaman direk OLED TV alın.
  • Merhabalar ps5 için tv bakıyorum 55 inç civarı gözüme philips oled759 takıldı, gördüm beğendimde tvyi . Biliyorum oled tvler yanma vs olayını ama görüntü cezbetti beni. Kullanacağım alan genel olarak ps5 fifa ve hikayeli oyunlar onun dışında tv olarak asla kullanmayacağım ve birde film YouTube vs gibi için . Siz ne dersiniz önerirmisiniz?

• hem playstation hem dizi ve maç izlerken kullanabilmek için 55 inç TV arıyorum. Bütçem 35 bin civarı. Genelde akşamları oda ışığı açıkken kullanacağım. Değerli önerileriniz için teşekkür ederim şimdiden.

• vector12 kullanıcısına yanıt
    LG OLED 55C46
    SAMSUNG 55S90D
    Bu modellere bakabilirsiniz.
  • Cgtyrn94 C kullanıcısına yanıt
    SAMSUNG 55Q70
    SAMSUNG 55Q80
    Bu modellere bakabilirsiniz hocam.
  • Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt
    Hocam teşekkür ederim kbakmayın yanıtınızı yeni gördüm. Bu modellerde güzel kafam biraz karıştı ama inceleyeceğim philips bunlara göre fp gibi duruyor ama. Bu arada Mağazadanmı yoksa internetten almakmı mantıklı peki hocam? Bütçeme hangisi uygunsa onu alacağım artık gönül isterki en iyisini alalım ama maalesef

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vector12 kullanıcısına yanıt
    Hocam rica ederim nerede uygunsa direk alın fiyatlarda artış olacak bir daha alma şansınız olmaya bilir bilginiz olsun.
  • Philips 700 serisi LG B'lerin muadili. Benzer fiyata LG B4 var. Arada ciddi bir fiyat farkı olmadıkça, LG alınır. Görüntü işleme, input lag ve servis hizmetinde LG daha iyi.

Ya da biraz daha ekleyip LG C4 alınabilir.

Samsung S90D ise anlamsız olur. Çünkü 55 inç'leri QD-OLED değil. C4'teki gibi WOLED panel var. O durumda, LG her türlü daha iyi olur. Görüntü işlemcisi ve kumanda özellikleri daha iyi. Kasası daha sağlam. HDR10+ yerine, daha yaygın olan Dolby Vision'ı destekliyor vs.

• Yeğenime ps5 ve dizi/film izlemesi için bir tv bakıyordum. 20 bin tl gibi bir bütçemiz var.
    Monitör istemediği için mecbur tv bakıyorum ama bu fiyatlara ps5in hakkını verecek bir tv bulmak imkansız sanırım.
    En azından idare eder gibi düşündüğüm fiyatı da makul olan bu tv hakkında yorumu olan olur mu? Ya da başka bir önerisi olan?

Samsung 43CU8000 CrystalUHD
    Fiyat: 17k

• fantastiko_92 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu ürün başarılı tavsiye ederim direk alın fiyatında artış olacak bilginiz olsun.
  • fantastiko_92 kullanıcısına yanıt

Tcl 50p755 tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.