Şimdi Ara

Playstation 5 | PS5 Pro | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (3437. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir - 21 Masaüstü
5 sn
180.859
Cevap
1.521
Favori
9.827.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
349 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
11. Sırada  bugün en iyi #3
Sayfa: önceki 34353436343734383439
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Easy Ice

    Senin mantikla düşünürsek sekiro cikali nerdeyse 2 yil olucak en düşük 300 tl gordu oda yeni yeni çok satan baba oyunlarda zor bu dedigin.



    Alıntıları Göster

    ps5ten memnun musunuz hocam


    yeni nesile geçtiğinizin farkına varıyormusunuz yani


    yoksa ps4ten çok farkı yok aynı tas aynı hamam devammı diyorsunuz

  • Hakkan034 kullanıcısına yanıt

    FPS kilidini açtılar ayrıca çözünürlüğü yükselttiler.

  • R-Kartal kullanıcısına yanıt
    Malın tarifesi derken ? Ürün fiyatı üzerinden gümrük bedeli çıkartılır. Ürünün kıymet tespiti yapılır ve o bedel üzerinden vergi alınır. Buradaki sıkıntı ürünün kıymetinin yanlış tespiti. Aynı şey amazon alışverişlerinde de yaşanıyor. Konsol alan insanların bir kısmına 20 euro vergi iadesi gelirken bir kısmına 10 euro vergi iadesi geliyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 30 Kasım 2020; 13:20:35 >
  • Hocam sekironun dağıtıcısı activision. Kolay kolay indirim gelmez. Yüzde 50 görsün öpüp başımıza koyalım kış indirimlerinde.


    Ama dağıtıcısı daha iyi niyetli olan firmaların oyunları için bence de hemen almamak lazım. İndirimsiz fiyatı daha yüksek olmasına rağmen bence demon's souls daha yakın zamanda sekirodan daha ucuza satılır. (indirim zamanlarında)

  • Epsilon kullanıcısına yanıt
    İzin verirsen ben cvp lıyım hocam yotuber mete var geçen demon souls oynuyor canlı yayında grafiklere bakmaktandan oyun oynayamadı ki bende aynı şekil aşık oldum neslin başı birde ve okadar hızlı başlıyosunki oyuna ölünce 3 - 4 saye sürmüyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıgfısh25 -- 30 Kasım 2020; 13:18:43 >
  • cangk kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum. Sekironun indirim görmeme sebebi activision. Last of us part 2 de şu an sağlam bir indirim gördü sanırsam. Demons soulsta 4 5 aya sağlam bir indirim görür bence. Zaten exclusiveler genelde çabuk ucuzluyor indirim zamanlarında. Ben biraz sabırsız olduğum için ve ps kardeşiyle ortak aldığımız için oyunları direkt giriyorum. Ancak last of us 2 500 den 280 e düştü mesela şu an yanlış hatırlamıyorsam. Ancak çok beklediğim bir oyunda 5 6 ay bekleyebileceğimi sanmıyorum  


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasapovski

    O gün denk gelen gümrük memuruna göre az ya da çok çıkıyor. Şansa artık.

    hadi gümrük vergisini geçtim. ben figür alıyorum ve son zamanlarda falçalata ile kutuları kesmeye başladılar. bunu bildirdim burdaki tanığım ptt elamanına ilgilecek. Adamlar hot toys kutularına façalata sallıyorlar

  • Beyler bu The Last Of Us 2 ve Cyberpunk 2077 ye PS 5 güncellemesi ne zaman gelir ? İkisinide aldım. Yükseltme geleceği için oynamıyorum. Bir bilgisi olan var mı ? İki oyun içinde ?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mc994

    Beyler bu The Last Of Us 2 ve Cyberpunk 2077 ye PS 5 güncellemesi ne zaman gelir ? İkisinide aldım. Yükseltme geleceği için oynamıyorum. Bir bilgisi olan var mı ? İki oyun içinde ?

    cyberpunk 2021 ama net bir tarih yok. ocakta olabilir haziranda

  • console-master kullanıcısına yanıt
    İşte güya bedel tespiti yapacak veya başka bir işlem uygulayacak . Bazen yoğunluktan dolayı böyle özensiz işler yapıyorlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasapovski -- 30 Kasım 2020; 13:25:31 >
  • Arkadaşlar iyi forumlar haziran ayinda digital surumu belcikadan arkadasim getiricek sadece 400 euro yeterli degilmi baska masrafi varmidir ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ScRyedd kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun hocam. Benim de 20 Kasım shop4tr siparişine 120 TL vergi çıkmış. 720 TLye geldi. Amazon Almanya'dan almaktan 357 TL, Amazon Türkiye'den almaktan da 380 TL farketti. 120 TL vergi gelince bile fiyat farkı var diğerlerine kıyasla.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuak29 -- 30 Kasım 2020; 16:13:4 >
  • Epsilon kullanıcısına yanıt
    Epsilon reisten bir sağ kroşe sorusu
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kasapovski

    İşte güya bedel tespiti yapacak veya başka bir işlem uygulayacak . Bazen yoğunluktan dolayı böyle özensiz işler yapıyorlar.

    özensiz işlemden ziyade ..... luğu. sen kimsinde insanların kutularına falçata ile zarar veriyorsun. Bir daha olursa direk şikayet edip ürün değerinde para talep edeceğim.

  • dahaka7741 D kullanıcısına yanıt

    Hayır yok. Yolcu yanında 1 adet getirebiliyor vergisiz masrafsız.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ardamax

    Yapcak bir şey yok bulunduğunuz konum yüzünden Markanın Garantisini kötülemeniz hoş değil

    konumla bir alakası yok ki 4 dün kargo süresü düşeriz en fazla. yok hata nedeni arıyorlar 1 günlük cihazda müşteri hatası arıyorlar. 22 gün haklarını sonuna kadar kullandılar. amazonda ise sorun bu dedim tamma gönderin gelince değişsin yada para iadesi yapalım dediler ben değişim dediğim için 9 gün sürdü para iadesi desem 4 günde işim bitiyordu ve 2 yıl garanti süresinin son günüydü. markanın garantisini kötülemiyorum amazonunki daha iyi diyorum. tr sonyden almaktansa amazonu her zamn tercih ederim.





  • formw3 F kullanıcısına yanıt
    Cold war ps4 versiyonunu sıfır kutulu 450 ye aldım 70 lira da upgrade istedi. Şimdi storedaki 669₺ nerde 520₺ nerde. Hem kutulu versiyona sahibim. Hem ps4 versiyonu mevcut(ikinci el olarak elden çıkarmayı düşünürsem daha çok alıcıya ulaşabilirim). Miles Morales ve Demons için bekleyeceğim dediğiniz gibi. Bazı arkadaşlar katılmamış bu fikre ama dr,teknosa,og,aral vs gibi yerlere bakarlarsa zaten indirim yakalayamazlar. İzmir, İstanbul gibi şehirlerde spotçularda bu oyunları ucuza bulmak mümkün belli bir süre geçtikten sonra. O yüzden elinizde bitmeyen oyunlar varsa ya da multiplayer ından keyif aldığınız oyunlar mevcutsa sabretmek en iyisi 😁
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Hala aynı hatayı yapıyorsun hocam inatla benim ne dediğimi anlamamakta ısrarcısın. Beşiktaş da bulunan servise verdim ben anında işlem gördüm. Tamamiyle senin Giresun da verdiğin servis ile alaklı yaşamış olduğun bir durum bu. Tabikide konumla alaksı var. Ben Beşiktaş da ki servisde senin yaşadığın durumu yaşamıyorsam senin verdiğin serviste bir absürtlük vardır anlamına gelir bu. 4 gün de kargo sürmez. Giresundan buraya gönderdiğin kargo 2 günde istanbula varır. İki tarafında garantisi iyidir elbet ki ama yaşamış olduğun durumdan ötürü Sony garantisini amazondan daha kötü diyemezsin. 4 gün düşeriz diyorsunda verdiğin bilgi 22 iş günü sürdü diyorsun bense 1 haftada hallettim diyorum. 1 hafta nerde 22 iş günü nerde. Aleni verdiğin servis den mağdur olmuşsun.

    Ek olarak: Direk Sony garantisi 22 iş günü bekletir diye yorum yapman hoş değil. Ha keza Amazondan alırsın daha mutlu olursun o ayrı Allah mutluluğunu daim etsin. Diyecek bi şey yok ama Sony garantisi hakkında yaşamış olduğun durumdan ötürü genelleme yapmamanı öneririm. Bilmem anlaşabildik mi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ardamax -- 30 Kasım 2020; 12:49:23 >




  • Ardamax kullanıcısına yanıt

    benimkide burada giresunda tamir görmedi 1 günlük cihaz olduğu için direk değişim istedim istanbula gönderdiler orada kullanıcı hatası varmı şu var mı bu varmı die araştıracağız dediler. ve bir şekilde 22 günlük yasal süreyi son güne kdar kullandı istanbulda ki servis. 22 gün sonunda ben haklı bulundum ve değişti. amazonda ise bir lafımla değişim onaylandı ve bakalım kullanıcı şumu bunu hatalı filan denmedi. bu durumda amazonun daha iyi demem ve daha iyi olduğunun görülmesi kaçınılmaz.


    bu durumu bir tek ben yaşamadım yaşayan tanıdıklarımda var. ama amazondan garantimde şu sorunu yaşadım diyen görmedim. suistimal edilmediği sürece amazon heer firmadan daha iyi ilgileniyor müşterisi ile.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mnybjk -- 30 Kasım 2020; 13:53:14 >
  • mnybjk kullanıcısına yanıt
    Sana Amazon garantinle mutluluklar hocam anlaşamıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 34353436343734383439
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.