Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (8107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Beckonn , ilker1834 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 153 Misafir (110 Mobil) - 44 Masaüstü111 Mobil
5 sn
191.126
Cevap
1.626
Favori
10.740.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 81058106810781088109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Dostum ayni sorun bende de oldu ben tv kullaniyorum, bende olay ps ayarlari ile degil tv ayarlari ile alakaliydi ,tvden ayarlara girip ps nin takili oldugu ultrahd portu seçtim ps otomatik herseyi ayarladi. Senin monitörün menüsünde bu yada buna benzer bir seçenek varsa kurcalamanı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İste bu horizon forbidden west burning shores dlc ile next gen başlıyor. Ve bu dlc sadece PS5 çıkacağı için grafikler bana fotorealistik yaklaşılmış gibi geldi. Grafikler,animasyonlar aşırı derece de mükemmel. Sony birinci parti firmaları her nesil playstation konsolların gücünü sonuna kadar başarılı şekilde kullanıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Anakart:MSI H110M PRO-VD ///İşlemci:Intel Core i3 6098P ///Ekran Kartı:ASUS GeForce GTX1050 Ti ///Ram:CORSAIR 8GB Vengeance Kırmızı DDR4 2400MHz CL16 ///Harddisk:WD 1 TB BLUE ///PSU:CoolerMaster 500W ///Kasa: ZALMAN Z3 PLUS MidT ATX ///Monitor:ASUS 21.5" VP228TE Full HD 1ms GAMING MONİTÖR
  • yellow canary01 kullanıcısına yanıt
    Msj attım
    Yok sağol cevabı aldım :)
    Kriterlerinizide yazsaydınız keşke

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hep hayalimdi salona koymak fakat gelen eşin dostun çocukları ps4 ve dualshockları yer gibi baktıkları için salona koymaya bir türlü cesaret edemedim hocam.Şanslısınız bu konuda.

Efendiler ve ey millet,iyi biliniz ki;Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler,meczuplar memleketi olamaz.En doğru ve en hakiki tarikat,tarikatı medeniyedir.
  • kuzeyogi kullanıcısına yanıt
    Gelenin çocuklarına fırsat kalsa yine iyi, biri 1 biri 6 yaşında 2 tane çocuğum var evde :) kollar kulaklık ıvır zıvır hepsi ünitenin içerisinde. Bitek konsol dışarda onun da fişi takılı değil, oynayacağım zaman takıyorum yoksa tuşa basıp açıyolar :D

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CCaGDaSS -- 16 Nisan 2023; 13:17:18 >
  • CCaGDaSS kullanıcısına yanıt
    Allah bağışlasın hocam :) bende de durum aynı fişler sadece oynayacağımız zaman takılıyor :)

Efendiler ve ey millet,iyi biliniz ki;Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler,meczuplar memleketi olamaz.En doğru ve en hakiki tarikat,tarikatı medeniyedir.
  • kuzeyogi kullanıcısına yanıt
    Maşallah allah bağışlasın kuzuyu. Bizim ev 3+1 ama çocukların biri kız biri erkek olunca oda da kalmadı bana, cinsiyetler aynı olsaydı ranzaya yerleşecektik mis gibi de malefef. Yoksa bi racing setup uzun yıllardır hayalim ama fiziksel olarak imkansız ya, 4 oda 1 salon ev lazım :)

Allah razı olsun hocam bütün çocuklarımızın Allah yar ve yardımcısı olsun.Benim evde 3+1 tek odada bir duvarı sağolsun verdiler bana misafir gelince kovuluyoruz ama olsun :)

• Arkadaşlar merhaba. Birkaç sorun olacak. cahilliğime verin. 10 yıl öncesine kadar pc oyuncusuydum. Uzun ara verdik ( evlenmeden önce 😁 ) şimdi konsol almayı düşünüyorum ve ilk konsolum olacak alırsam. Daha önce ps1 bile girmedi evime 😁 şimdi biraz araştırdım. Sanırım sony Türkiye garantili almak çok mantıklı değil. Abonelik varken diskli de çok mantıklı değil sanırım. 14-15 arası ithalatçı garantili buluyor. Ve sanırım bunlar fiş uyumsuz dönüştürücü ile geliyor ( çin ve arap cihazı oluyor sanırım ) avrupa cihazları normal bizim gibi fişli mi geliyor peki. Dönüştürücü çok sağlıklı gelmiyor bana. Avrupa cihazlarda garanti de 1 yıl Türkiyede geçiyor sanırım. Hangi bölgenin cihazını almak iyi olur. Versiyonlar zaten genel 1200 lü son seriymiş. Bir de kollar için ayrıca sarj standına gerek var mı? Kablo ile bağlanıp şarj oluyor değil mi? Ayrıca pil mil alınıyor mu? Dik durması için ayrı stand mı alınıyor? ( çok cahilim dedim 😄) abonelik sisteminde gtalar ve fifalar yok gördüğüm kadarıyla. Last of us var mı peki? Çok soru sordum dedim çok yabancı kaldım. şimdiden kusura bakmayın teşekkürler

• hhornek kullanıcısına yanıt

Aynı sorun bende de vardı, benim tvmin markası philips 65 pus 9206 , vrr allm vs hepsini destekleyen bir model, ps5 i hdmi 2.1 portuna taktim , ps5 den görüntü ayarlarina giriyordum hersey kapali tvniz desteklemiyor diyordu. Bende tv yi kurcalarken tv nin goruntu ayarlarina girdim orada girisleri yonet gibi bir kisim vardı ultra hd 4k girisi seç diye birsey, ps5 in takili oldugu girisi sectim ve ps5 otomatik olarak vrr allm hepsini açtı.

Diyorum ki monitörün eger ekran ayarlari gibi bir menusu var ise benim tv de yaptigim işlem gibi bir işlem yapilabilir tabi ki monitorunuz bu özellikleri destekliyor ise 👍

*Ben de 2 kol aldim disksis surum hepsi buradadan ithalatci garantili fis dönüştürücülü değil orjinal geliyor.

*Hangi bölgeden aldigimi arastirmadim 😅

*1200 evet son seri 👍

*Sarj standi almadim 2 kol biri ps5 den sarj olur iken diğeriyle oynuyorum bazen titreşimli açiyorum ozaman telefon sarjina takiyorum öyle oynuyorum pil yok.

*Stand alinmiyor icinden cikiyor tasarimi cok kotu ps4 gibi degil yatayda da dikeyde de ayni stand kullaniliyor.

*Abonelikte Last of us yok ama last of us 2 indirimde su an 99 tl _ sony kendi özel oyunlarina ve single player oyunlara cok iyi indirimler yapiyor ✌️

Sizinki yine iyi ben kedi gibi yatırdım ünitenin altına 😅

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.