< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (6439. sayfa)

-
-
Sony'nin söylediğine göre böyle olacak evet. PS4 sürümünü alana ücretsiz PS5 güncellemesi vereceklermiş. Bu sebeple birçok kişi oyunun PS4 sürümünü satın aldı, eğer bir bit yeniği varsa işin içinde Sony çok fena tepki yer bu saatten sonra.
Nasıl alırım diyorsanız, PS5 üzerinden alamazsınız. Ya mobil uygulamadan ya PS4 konsolu üzerinden ya da web sitesinden alabilirsiniz.
-
Yaşayan açık dünya böyle yapılır. Özellikle orman bölümlerine dikkat edin. Playstation her zaman olduğu gibi kalitesini konuşturuyor. Lafta değil pratikte olan çikilopslar 😁
Özellikle bugün ortaya çıkan, daha motion capture'ı beceremeyenlerin fanatikliğini yapan roket takımı iyi izlesin bunu. Aman ha saçınızı başınızı yolmayın sakın
OpyGam3ryoutube
NEW Horizon Forbidden West PS5 Gameplay [Upscaled To 4K 60FPS] - No Commentaryhttps://www.youtube.com/watch?v=2-oeKvLqSFg&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 7 Aralık 2021; 2:39:27 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Normalde yükseltme için para alınacaktı ama büyük tepki gördüler son kez bu oyunla birlikte ücretsiz yükseltme hakkı tanınacak o yüzden ps4 sürümünü alın bir daha ters yapacak kadar kafasız değillerdir
-
On sipariş verdik kaç ay önce bekliyoruz keşke şu Aralık ayında çıksaydı harika olurdu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Marka olarak bir önerim yok fakat tip olarak cat6 kablo fazlasıyla işini görecektir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam bu kılıf cihaz kapalıyken üzerine takılıp toz almasın diye elektronik alet bu üzerinde takılı iken çalıştırılır mı? Kapatıyorum yarım saat geçiyor soğuyor bunu takıyorum üzerine tertemiz mis gibi . 10 bin liralık alet üzerinde bez kapalıyken kullanılır mı ? :))
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 dakikalık scripted trailer ile neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz ki? şu trailer’a bakıp “hmm bu sefer yaşayan açık dünya yapmışlar zero dawn gibi olmamış” demem mi gerekiyor? ki ben forbidden west’e bir şey söylemedim. oyun çıkmadı daha çünkü. 2 dakikalık trailer ile oyunları yargılamam ben.
ayrıca zero dawn üzerinden argüman sunmadığınıza göre dediğimi de kabul ediyorsunuz sanırım? :) tekrar edeyim:
HZD üzerine biraz uğraşılmış sıkıcı bir ubisoft açık dünya oyunudur. Hatta Ghost of Tsushima da öyle. Onunla ilgili de bana gelebilirsiniz. Gecelere kadar tartışırım.
Hocam bu videodan yaşayan açık dünya fikri nereden çıktı? Bir dünya var o dünyada yaratıklar var adam bölgeye giriyor savaşıyor bunun neresi yaşayan dünya.
üstteki arkadaşa katılıyorum. Ghost of tsushima lineer bir oyun olsaydı harika olurdu ancak açık dünyası bomboş.
kombat güzel sadece. İki üç yapraklı sahne var diye amma abartıldı oyun. Assassins creedden farkı yok oyunun, ne etkinliği var açık dünyada? Havuz bul tilki kovala şiir yaz.
firmaların artık şu iğrenç açık dünya fikrinden vazgeçmesi gerekiyor. Kabul edin artık eyy firmalar her oyuna uygun bir sistem değil bu.
Bu arada cihaz içine en çok tozu çalışırken çeker, üzerini mikrofiber bezle arada almanız yeterli olur toza karşı. Ancak etraftan gelecek darbelere karşı yaptıysanız mantıklı tabi.
Benim cihaz da tv ünitesinin alt rafında yatay olarak duruyor. 1 yaşında oğlumdan korumak için önüne pleksi bir kapak kestirip çift taraflı bantla yapıştırdım rafa. Çalıştıracağım zaman kapağı çıkarıp kenara koyuyorum. Yoksa gelip oyuncakla cihaza vurup sallayabiliyor, böyle bir önlem olmazsa aşağı bile çekebilir. Bu cihaz sonuç olarak bir oyun veya çalışma odasında durmadığından önlem almak kaçınılmaz oluyor özellikle çocuk varsa.
Kükürtlü Rech Bilişim'den almıştım 3 ay kadar önce 7250 liraya dijital sürümü. Overgame Vatan vs gibi liste fiyatından satmıyorlar malesef belki şimdi 13-14 bin çekerler bilmiyorum. Ama kapalı kutu adıma faturalı almıştım oldukça iyi bir servistir.
-
@bipolarbear35 ben bunu size yazmamıştım malum platforma yazdım ama madem ikiniz de öyle cevap verdiniz bana da söz hakkı düşer
Donanımhaber hiçbir şeyi beğenmeme timi yine devrede diyebilirim. Sanki dünyada yaşayan bir varlık insan var. Japon balığı gibi dikkat var sizde çevreye hiç dikkat etmiyorsunuz oyunlarda. 2 dakikalık script aslında çok şey anlatıyor burada ama ona da gerek yok bir 10 dakikalık heralde demo yayınladılar orda anlaman lazımdı.Bak orada videonun başında farkettim martının bir denize dalıp avlandı. Bu sadece küçük bir örnek. O demo ilk yayınlandığında da combatlar aynı falan diye zırvalanıyordu şimdi gördük nasıl çeşitli olduğunu. Gidip Bethesda oyunlarının yaşayan dünyası var diyorsun hamamböceği avlayıp bomboş, sıkıcı ve ortaçağdan kalma oyun motoruyla oynadığınız bir oyun beğeniliyor(!) ama ne hikmetse Horizon'ın bomboş bir dünyası oluyor yahu ben buna gülmeyeyim de neye güleyim
.
Ha bir de @formw3 1270'lerde geçen bir oyunda nasıl etkinlik bekliyordun ? Öyle kuru kuru yok şiir yazıyordun falan diye sallamakla olmaz. O açık dünyada samuray olarak ne yapmak istiyordun da oyunda yapamadın onu belirt. Sallamak için boş konuşmayın.
Oyunun ilk önce temasına bakın ondan sonra değerlendirin. Decima bunu sağlayan en iyi motorlardan biri.
DeathStalkeryoutube
The Beauty of Horizon Zero Dawnhttps://www.youtube.com/watch?v=5jFWBmZ8CjE&feature=youtu.be
Soulnysta segoyoutube
Horizon Zero Dawn - The most beautiful open world game ever made.https://www.youtube.com/watch?v=M2Lh0yNdAqM&feature=youtu.be
Rubhen925youtube
Horizon Forbidden West PS5 - New Environments, Landscapes, & Scenery (2021)https://www.youtube.com/watch?v=8bsg9iwWQyw&feature=youtu.be
PlayStationyoutube
Horizon Forbidden West - State of Play Gameplay Reveal | PS5https://www.youtube.com/watch?v=wQATS4HOxdo&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 7 Aralık 2021; 9:36:57 >
-
Pc tarafından ilk daha PS tarafına geldim. Daha önce hiç 3 ve 4ü de oynamadım. Dün last of us ve nathan drake collection ile başladım. God of war 1-2 oynamıştım. Başka önerebileceğiniz efsaneler var mı?
-
-
Üzerinde oynanmış montaj videolarıyla her oyunu güzel gösterebilirsin. Ancak oyunu oynarken açık dünya üstüne basmalık bir zeminden fazlası değil. Her şey Aloy’un etrafında dönüyor. Şehirler, npcler ve karakterler ruhsuz. Skyrim’e eski eski diyorsunuz da oyunun 2011 yılında çıkan playstation 3 oyunu olduğunu unutuyorsunuz. Skyrim’deki etrafınızdaki dünyanın sizin dışında da var olduğunu hissetmiyorsanız, ciddi ciddi HZD’ın dünyasının Skyrim’den daha canlı olduğunu düşünüyorsanız ben bir şey diyemem.
Aşağıdaki arkadaş yerine de cevap vermiş olacağım ama adama “samurai olarak ne yapmak istedin de yapamadın?” demişsin. Adam bir şey yapmak istiyorum demedi ki? Açık dünya olmasın dedi. Kendisine katılıyorum. Stüdyolar açık dünya denen şeyi Skyrim, Red dead redemption 2 gibi yapamıyorlarsa yapmasınlar.
Herşeyin Aloy'un etrafında döndüğünü düşünüyorsanız Horizon Zero Dawn'da kesinlikle yan görevleri yapmamışsınız.quote:
Orijinalden alıntı: bozdoe
Üzerinde oynanmış montaj videolarıyla her oyunu güzel gösterebilirsin. Ancak oyunu oynarken açık dünya üstüne basmalık bir zeminden fazlası değil. Her şey Aloy’un etrafında dönüyor. Şehirler, npcler ve karakterler ruhsuz. Skyrim’e eski eski diyorsunuz da oyunun 2011 yılında çıkan playstation 3 oyunu olduğunu unutuyorsunuz. Skyrim’deki etrafınızdaki dünyanın sizin dışında da var olduğunu hissetmiyorsanız, ciddi ciddi HZD’ın dünyasının Skyrim’den daha canlı olduğunu düşünüyorsanız ben bir şey diyemem.
Aşağıdaki arkadaş yerine de cevap vermiş olacağım ama adama “samurai olarak ne yapmak istedin de yapamadın?” demişsin. Adam bir şey yapmak istiyorum demedi ki? Açık dünya olmasın dedi. Kendisine katılıyorum. Stüdyolar açık dünya denen şeyi Skyrim, Red dead redemption 2 gibi yapamıyorlarsa yapmasınlar.
Ayrıca videoda çerçeve efekti var sadece size montajlı olduğunu ne düşündürdü ? Oynadığına emin misin
Edit : Allahtan her oyun Rdr2 gibi değil. Yoksa 10 yılda bir oynardık. Ayrıca Rdr 2 gibi olmayacaksa çıkmasın demek nedir yahu ? Ben npcler'le diyaloğa girmeyi umursamıyorsam neden açık dünya oyunu oynamayayım. Rdr 2 gibi ağır olacaksa kalsın zaten o oyun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-75F823CDA -- 7 Aralık 2021; 10:0:5 >
-
e bu mantıkla her oyun süper o zaman? Her cod oyununda askersin. Asker olup terörist öldüreceksin her cod böyle o zaman her cod oyunu mükemmel.
aman allahım ne güzel mantıkmış o öyle ya?
her bf oyunu mükemmel niye asker olup yapamadığın neyi yapamıyorsun?
assassins creedler de süper zaten suikastçisin suikast yapıyorsun işte.
söyle bana bakim bir suikastli olarak yapmak isteyip neyi yapamıyorsun mesela assassins creed oyunlarında
mesela birader açık dünya oyununu eğlenceli yapan en önemli faktör yan görevlerdir. Ghost of tsushimanın hangi yan görevi güzel ve birbirnden farklı?
iz sür git adam öldür aha samuray aha açık dünya.
oyuna kötü demedim zaten. Oyun kombat olarak başarılı, ancak normal bir oyun işte. Assassins creedden pek farkı yok. Sıkıcı açık dünyalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formw3 -- 7 Aralık 2021; 9:57:31 >
Bakın çarpıtıyorsunuz konuyu. “Her şeyin Aloy’un etrafında dönmesi” hikaye anlamında değil. Açık dünyanın bir parçası olması anlamında. Assassin’s creed’de de başka npcleri konu alan yan görevler var. O da mı çok dolu ve canlı bir oyun?
Montaj yanlış kelime olmuş editlenmiş video demek istedim. Ayrıca attığınız videolarda görsel güzellik haricinde canlı bir açık dünya emaresi göremedim. ki göremem de zaten. oyunu oynadım; ölü ve ruhsuz açık dünyayı gözlerimle gördüm. Editli videoda ne göreceğim?
Yarın daha çok haber, Çarşamba daha çok haber, sonra Perşembe -- #TheGameAwards
Geoff Keighleytwitter
“More new tomorrow, more news Wednesday, then Thursday -- #TheGameAwards”https://twitter.com/geoffkeighley/status/1468098918244253698
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X