Trophy sesi ayırt edici olmamış. Oyun sesine karışıyor. Eski ses daha iyiydi. |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (5307. sayfa)

-
-
Hayırlı olsun hocam. Bizim karaborsacılar bile insaflı bakma. Arkadaş amerikaya giden arkadaşından ps istedi ve piyasada yok. Karaborsa da 1000 dolarları geçmiş.
ben dijital bekliyorum eldeki 4ü de arkadaşa sattık katekuklliye geldik bi anda :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İndirilen oyunlar bildirimde görünüyor. Oyna diyene kadar ana menüde çıkmıyor. Tuhaf olmuş.
-
Hocam bildirimlerin yanı sıra indirilenler/yüklenenler için ayrı bir sekme var (bir kere playstation butonuna bastığınızda çıkan akış diyagramında 6. sekme) oradan detaylıca bakabilirsiniz.
-
Spoiler,
mesajı görmek için tıklayın.Demek ki thor kratosu öldürecek bizde atreus ile intikam almaya gideceğiz sonra oyunun yarısında thor olup birazda thor tarafına bakacağız empati bu adam kratos'u öldürdü ama bir sor niye öldürdü diye thor olup önce atreus ile dövüşeceğiz tam öldürecekken odin bırak diyecek sonra atreus ile peşine düşeceğiz bu seferde atreus thor'u tam öldürecekken kratos gözünün önüne gelecek bırakacak thor'u atreus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thejoker58906 -- 22 Mayıs 2021; 13:15:53 > -
Inside limbo gibi oyunları sevenler şuan deadlight indirimde 16 TL gayet güzel oyundur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PS4 oyunlari için titreşim var mı? Nier Automata oynuyorum. Titremiyor.
-
Teşekkür ederim normalde digital stok yakalayınca alma niyetindeydim ama CD 7,5 satıldığı güncel fiyatta yaklaşık 650 TL farkla 8150 aldım hocam konsolu , normalde ıkıncı el ilanlarında bile bu fıyatın üstünde satılan ilanlarla dolu piyasaquote:
Orijinalden alıntı: SeniorAwesomeHayırlı olsun hocam. Bizim karaborsacılar bile insaflı bakma. Arkadaş amerikaya giden arkadaşından ps istedi ve piyasada yok. Karaborsa da 1000 dolarları geçmiş.
ben dijital bekliyorum eldeki 4ü de arkadaşa sattık katekuklliye geldik bi anda :(
Daha önce soruldumu bilmiyorum. Herkesten farklı yorum var. Kullanan deneyen bilgi verebilir mi?
Ps5 ile ps4 birlikte online oynayabiliyor mu? Sonuçta aynı oyunlar oynanıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 22 Mayıs 2021; 13:54:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçen ben fifa21 ps5 versiyonunu indirmişim . Bu yüzden 4 pro olan biriyle oynayamadım. Ps4 versiyonunu indirince düzeldi öyle bir sorun var sanırım .
Fifa için konuşursak evet. Oyunu ps4 için olanını da indirdiğinizde oynayabiliyormuşsunuz. Bu diğer oyunlarla da geçerli olacaktır. Yani sürüm ps4 ise oynanır sanırım.
quote:
Orijinalden alıntı: NiTRocy
Daha önce soruldumu bilmiyorum. Herkesten farklı yorum var. Kullanan deneyen bilgi verebilir mi?
Ps5 ile ps4 birlikte online oynayabiliyor mu? Sonuçta aynı oyunlar oynanıyor.bazı oyunları oynayabiliyor, bazılarını oynayamıyor. mesela fifa21de izin vermiyor buna.
-
Cevabınız için teşekkürler gayet net oldu :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NiTRocy -- 22 Mayıs 2021; 14:1:53 >
Ben de onu oynuyorum, titriyor.
Ps5 e oynayacağınız oyunların ps4 versiyonunu yüklerseniz tüm ps4 lerle sorunsuz oynarsınız.quote:
Orijinalden alıntı: NiTRocy
Ps5 ile ps4 birlikte online oynayabiliyor mu? Sonuçta aynı oyunlar oynanıyor.
Net, bizzat deneyerek söylüyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
God of War'ın hikayesel birçok yönüne The Last of Us katkı sağlamıştı.
Şimdi de Last of Us: Part II Ragnarok'a ilham verebilir, The Last of Us Joel ile, Part II ise Ellie ile oynandı, benzer bir durum burada da gerçekleşebilir fakat bu çok büyük bir tepkiye neden olur.
Kratos yılların sevilen, bilinen ve hayranlık duyulan karakteri, onun hikayesi, karakter özellikleri ve yaşadıkları bambaşka, geçmişten bir bağları var oyuncuyla.
Atreus ile 1 - 2 saat oynamaya kimse bir şey demez, hatta değişiklikte olur, fakat Kratos'u tamamen geri plana itme düşüncesi bile kötü.
Böyle bir durumda benim açımdan oyun Part II çakması olur, özgün ve kaliteli hissettirmez.
Ragnarok'u da Cory Barlog'un yönettiğinden emin değilim.
Kendisi büyük ihtimal yeni IP üzerinde çalışıyor.
Teşekkürler hocam sağolasın :)
Fifa 21 beraber oynamak için ps5 e ps4 versiyonu kurulması gerekiyor. Ps5 versiyonu ile oynanmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: TheMuyu
Fifa 21 beraber oynamak için ps5 e ps4 versiyonu kurulması gerekiyor. Ps5 versiyonu ile oynanmiyoraynen, ama sırf ps4lülerle de birlikte oynamak için ps4 sürümü indirmeye değmez herhalde. yine görsel çok fark yok fifada ama yeni bf oyununda mesela baya fark olur herhalde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X