< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joel_Miller -- 11 Mart 2021; 23:36:4 > |
PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (4788. sayfa)

-
-
Her fırsatta ekskülüsüv mü ıyy diyenler göbek atıyor
Sanki PS sahipleri pcde oynayamayacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Lawyer.ÖUL
Kusura bakmayın bu konuda epey cahilim. Cdlide digital gibi internet üzerinden oyun oynayabiliriz değil mi? Sanki cdli almak daha iyi gibi. Bir yerde internet sorunlu olursa digital oyunları rahat oynayamazsınız demişlerdi. Bu da doğru sanırım.Kaç yıldır PS4 var ve tek bir kutulu oyunum yok. İnternetin sağlamsa, disksiz versiyon almak mantıklı ancak ''ben diskli versiyon alırım. Bitirince takaslarım'' dersen, o zaman diskli mantıklı olur. Disksiz olanda dijital oyun oynarsın. İstersen onları da takaslarsın veya kiralarsın. Dediğim gibi, İnternetin sağlamsa, dijital mantıklı. Bende PS5 yok şu anda. Alacağım zaman disksiz versiyon alacağım.
_____________________________ Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım. -
Arkadaşlar ps5 de HDR i aktif ediyor musunuz? Edince renkler soluklaşıyor ben o yüzden kapattım daha çok verim aldım. Siz de durumlar nasıl acaba??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ M.KEMAL ATATÜRK, GALATASARAY, İZMİR -
quote:
Orijinalden alıntı: AykanKasapoglu
Arkadaşlar ps5 de HDR i aktif ediyor musunuz? Edince renkler soluklaşıyor ben o yüzden kapattım daha çok verim aldım. Siz de durumlar nasıl acaba??Ben de tam tersi şekilde bir olay var. HDR kapalıyken ekrana bakasım gelmiyor. HDR olmasa oyun oynamayı bırakırdım. HDR'sız o kadar soluk ki ruhum daralıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Çok garip ya. Bildiğiniz ben de HDR de öyle durum. Samsung CHG70 monitör kullanıyorum ben sizin nedir acaba? -
VX3211
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
Rica etsem uygun zamanda ekran çıkış ayarlarınızın fotoğrafını atar mısınız ps5 üzerinden -
quote:
Rica etsem uygun zamanda ekran çıkış ayarlarınızın fotoğrafını atar mısınız ps5 üzerindenHiçbir şey değiştirmedim her şey stok halde.
Cihazınızda bir sorun yoktur merak etmeyin. Bir şeyleri yanlış yapmışsınızdır.
Epey den 2 monitörü karşılaştırdım. Muhtemelen konu hdr teknolojisi ile alakalı sizin hdr 10 benim hdr 600
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/108316-129854/samsung-lc27hg70qqmxuf_viewsonic-vx3211-4k-mhd/ -
quote:
Epey den 2 monitörü karşılaştırdım. Muhtemelen konu hdr teknolojisi ile alakalı sizin hdr 10 benim hdr 600
https://www.epey.com/monitor/karsilastir/108316-129854/samsung-lc27hg70qqmxuf_viewsonic-vx3211-4k-mhd/Sizin ki benimkinden en az 5 kat daha iyi. Korkmayın. Hata mata bir şey yapmışsınızdır ya da evham yapıyorsunuzdur. Çok gördük bu konuda böyle. Halledersiniz. Sıkıntı yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
-
Single oyunculuk can çekişiyor. Ben Rockstar olsam Sony olsam Fromsoftware olsam bu alemin tek kerizi ben miyim der ortalığı niteliksiz saçma sapan iğrenç pubg tarzı multi oyunlara boğardım. Tek bie oyun koskoca t2'dan daha değerliyse single oyunculuk sizlere ömür. Son yıllarınızı yaşıyoruz, bari tadını çıkaralım ölür ayak. :
Estağfurullah. Ps pro da da aynı sıkıntıyı yaşıyordum muhtemelen hdr 600 ile alakalı. Kapalı oynamaya devam. İlginiz için teşekkür ederim -
Hahay
_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mahsur kalan adam
Her fırsatta ekskülüsüv mü ıyy diyenler göbek atıyor
Sanki PS sahipleri pcde oynayamayacakBabaneleri yaşında eski oyun icin takla atan var,, 20 oyun en az 18'nini 5 sene önce bitirdik kaldırdık küflendi arşivde. İste Allah hic bir ülkeyi ekonomik olarak mahvetmesin sonra bunlar yasanıyor.
quote:
Arkadaşlar ps5 de HDR i aktif ediyor musunuz? Edince renkler soluklaşıyor ben o yüzden kapattım daha çok verim aldım. Siz de durumlar nasıl acaba??Ben bunu burda bir çok kez dile getirdim. Hdr çoğu tv ve monitörlerde sadece isim olarak var.Kapatıldığında daha iyi sonuç veriyor.Mesela benim izlenimlerime göre, parlaklığı düşük va panellerde, hdr mod daha karanlık oluyor. Griler siyaha çaldığı için, karanlık sahnelerde çoğu detayı göremiyorsunuz.Ips panellerde ise hdr aktif edildiğinde renkler soluklaşıyor veya gereğinden fazla yoğunlaşıyor. O yüzden hdr'nin kapatılması bu tip panellerde daha iyi sonuç veriyor.
Last of Us 2 60 fps mi arkadaşlar yoksa daha gelmedi mi güncellemesi?
Adamlar harika sistem yapmış, rekabeti arttıracak ve biz oyuncuların işine yarayacak bu sistem. Sen hala yok biz 5 sene önce bitirdik yok şöyle yok böyle. Bir kere de laf atmadan tebrik etmeyi öğrenin. Şunu da söyleyeyim senin bu konsolda 30 fps bitirdiğin oyunları fps boost sayesinde daha önce oynamamış veya tekrardan oynamak isteyenler 60 veya 120 fps ile oynayacaklar. Ben The Last of Us’ı bitirmiş biri olarak 60 fps gelsin tekrar oynar bitiririm. İsterse 5 isterse 10 yıl öncenin oyunu olsun. Bu tarz işleri kim yaparsa yapsın tebrik etmek gerekiyor çünkü dediğim gibi biz oyunculara yarıyor. Ama sen oyuncu değil oyun dünyasının holiganısın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Xbox Series X - Playstation 5
Xbox GamerTag: Oezturk PSN ID: MMOXII -
quote:
Orijinalden alıntı: ALt4iRGod Of War'ı %100 yapıp bitirdim, üstüne oyun oynayamıyorum, oyunlar çok kalitesiz gelmeye başladı, var mı bir tavsiyeniz, belli bir sistemde gidiyordum, days gone oynayacaktım, 2 saat oynayabildim, 1 gündür ps açamıyorum boşlukta gibiyim.
Ben de Days Gone'ı iki saat oynadım sonra bir ay yüzüne bakmadım. Can sıkıntısından bir şans daha vereyim dedim sardı sonra. Motosiklet sevdiğim için de olabilir.
Başlarda motorun deposu küçük olduğu için benzin sıkıntısı oluyordu ama depoyu geliştirdim kampta bir defa dolduruyorum git gel yetiyor üstüne kalıyor hatta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaamoz -- 12 Mart 2021; 1:53:33 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X