Şimdi Ara

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | (1105. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (2 Mobil) - 9 Masaüstü2 Mobil
5 sn
190.888
Cevap
1.626
Favori
10.559.411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
353 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakan_44

Gelecegin nesli oyunlari bu grafikte ise su an icin ps5 hemen almak icin aceleye gerek yok benim icin.
    Gördugum goruntuler ps4 pro da oynadigim spiderman horizon gow gibi ilk oyunlarindan oyle devasal bir fark yok. Belki ilerleyen donemlerde daha kaliteli grafikler goruruz.
    Bence esas gelistirilmesi gereken ps vr teknolojisi daha hafif daha az kablo ve daha yuksek cozunurlukte goruntu ile oyunlar gelecekte daha gercekci ve zevkli olacaktir.
    Ozet ms ve ps icinde devrim niteliginde bir oyun goremedim.
    Hocam Devrim Niteliğinde Oyun kaç yılda Yapılır

Ve Konsol Dev kit i kaç yıldır Oyun firmalarında ??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Steam ve Epic zor da her firmanın uygun fiyatlı bir üyelik sistemi olsa veya Xbox Game Pass gibi bir işe Sony girişse daha mantıklı ve güzel olur.
  • Kararımı Xbox’tan yana kullanacağım sanırım. One X’in grafikleri bile gözümü alıyor. Series X’i düşünemiyorum.

PS 5’in tasarımı beklentimin korkunç derecede altında kötü geldi. Neden o kadar para verdiğim şeyi saklamak zorundayım da ünitenin bir kenarında şık şekilde konumlandıramıyorum.

Güzel excler var PS’de ama oyunlar pahalı ne geriye uyumluluk var ne de gamepass gibi bir sistem. Konsol meselesi ilk aklıma geldiğinde PS alır geçerim diyordum ama Sony beni hayal kırıklığına uğrattı.

• Dost Kayaoğlu mu? Ben düzgün sanıyordum onu ama Last of Us 1 için çektiği rezil videodan sonra nefret ettim.

Eleştirecek bir şey bulamadığı için diyaloglara sallamış, senaryo çok hollywoodvari demiş. Hani yapay zekanın leş olduğunu falan söylese yine dicem ki evet argümanı çok da yanlış değil ama eleştirecek bir şey bulamadığı için saçma sapan şeylerle oyuna yüklendiği için takibi bıraktım kendisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hoid

Oyun içi ama ben oynanış görmek istiyorum. Şu gördüğümüz şeyler ilk kez karşılaştığımız düşmanların yapmış olduğu selam duruştan ötesi değil. Haksız mıyım? Ben PS3 de bitirdim deamon's souls oyununu.

Boss'a giriş yeri aynı. Şimdi ben buna bakıp CGI deyip geçerim. Ama devamında bizim karakteri yönettiğimiz sekansları görmek istiyorum ben. Oyun 60 FPS mi çalışıyor, nasıl çalışıyor filan bunları görmek isterdim.
    Nerede okuduğumu hatırlamasam da oyunda 60 FPS modu olacağı açıklanmış.

• Bu sefer direk gidip fat kasa almayacağım slimi bekleyeceğim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hocam steam zaten konsol yaptı. steam box diye fakat kendileri yerine 3. parti şirketler android telefonlar gibi kafalarına göre parca koyunca bir halta yaramadı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death52

2 TB olanı çıkacak mı, bu belli mi? Şu anki 512 gb ps4ler yetersiz kaldığı gibi bunun da 1TB ı ilerde yetersiz kalacak çünkü.
    çıkmaz hocam. diskli ve disksiz olarak 2 versiyon olacak. 875gblik ssd nin yaninda boş bir slot daha olacak istiyen ssd alip oraya takacak

• PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |

• soğutma durumu, fan sesi durumu ne olacak acaba?

eğer bu nesilde de bu sorunlar çıkarsa ps tarafı çok kan kaybeder. ps4 pro'yu geceleri oynayamıyordum resmen bu durumdan dolayı.

görünüşüne bakarak konuşacak olursak xbox series x çok daha fazla ferah çalışacakmış gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackLead -- 12 Haziran 2020; 14:31:45 >
  • Ben hala ümitliyim bomba patlacak sony.Bununla sonlandıramaz.Sonlandırmamalı.Şaka gibi next gen 1 tane oyun görmedik.Horizon 2 gördük oda teaser şeklinde.Sanırım next gen oyunları 2021 e3 zamanı göreceğiz.ps5 almanın şu anda seriesx gibi zerre anlamı yok.Bu konsolları en erken 2021 bf dönemi almak en mantıklısı.Kendi adıma ben ps5 ucuza yakalarsam al-sat yapmak için alırım.
  • Resident Evil : Village | PS5

PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu | PlayStation 5 | PS5 Slim | ANA KONU | En İyi Oyun Platformu |
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Bu cihaz ısınmaz, at tavaya bekle. PS gurmesi konuşuyor, resimden bile belli, bana güven der gibi duruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi ben Mars a gidiş hakkında başlık açsam o konu tutmaz. Ama muhtemelen 10 yıl içinde mars gidecekler, Türkiye de PS5 alacaklardan fazladır.
  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Geriye donuk uyumluluk var hocam.
    Sadece excler bile ps almak icin ayri sebep,tercih meselesi tabi.Ne konuda hayal kirikligina ugrattiklarini anlayabilmis degilim.Tlo2 yi 1,5 sene sonra gamepass e gelip ucretsiz oynadiginizi dusunun.Eger magarada yasamiyorsunuz 1,5 senelik surecte oyunla ilgili yemedeginiz spoiler kalmaz,o saatten sonra oynamanin ne anlami kalir ki?
    Bence iyi dusunun,eger iki konsolu da karsilayacak durumunuz var ise tercihiniz bence ps5 olmali.Kardeslik gibi yontemlerle zaten cok cok ucuza oynayabiliyorsunuz tum oyunlari nerdeyse.

• By konuyu sonraları çok konuşuruz şimdilik bekleyelim ne sunacak konsol markaları bize beyler

• tr gümrük giriş fiyatı 3000 tl kdv,ötv,mtv ps5 yeni fiyatı minimum 6.018 tl olacagı açıklandı..konsol almak için yemeden içmeden 2-3 ay iş e gir gel 😃😃

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiu_jitsu1905 -- 12 Haziran 2020; 14:43:4 >
  • PlayStation hikayemi sonlandırmakta dün itibariyle haklı çıktım sanırım. Oyunlar şirinler köyünde tasarlanmış, kasa router yanında ancak durur. En azından çıkış döneminde Xbox alacağıma eminim şu an. Eğer o kasa boyutları doğru çıkarsa bildiğin devasa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence sunum güzeldi ama beklentilerin altında kaldı. Geleceğin oyunları falan demeseler sıkıntı olmayacaktı.

Konsol şekli de muazzam olmuş. Gördüğüm en iyi tasarım olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwertyjdnd -- 12 Haziran 2020; 14:42:56 >
  • fps konusunda bi açıklama oldumu arkadaşlar bilen var mı? yine 60 fps sınırımı var 120 fps olmayacak mı benim için konsol alırken bu da önemli bir kriter bu devirde halen 60 fps sizce de çok saçma değil mi?
  • 
Sayfa: önceki 11031104110511061107
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.