Şimdi Ara

'''PLAYSTATION 4 ve PC İÇİN TV TAVSİYELERİ ANA KONU''' (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.882
Cevap
65
Favori
233.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: Berko0606

Arkadaşlar ben pek fazla online oynamam oynarsam Fifa felan oynuyorum Sizce Monitör 24'' bana yeterlimi yoksa tv mi alayım ? önerirsenizde model sevinirim

Yazlıkta kullanmak için kendime Asus'un bu monitörünü aldım;

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vn247h-genis-ekran-led-monitor.html

Boyutu ve performansıyla çok memnunum. Görüntü kalitesi ve tepkime süresiyle PS4'ün hakkını kesinlikle veriyor. Sadece ses kalitesi cılız fakat ben kulaklıkla oynadığım için dahili hoparlörünü kullanmıyorum. İdareten arıyorsanız veya küçük bir odada yakın mesafaden oynayacaksanız bundan daha kullanışlı ve fiyatına göre daha iyi bi monitör bulamazsınız, kesin alın derim. Ben çok araştırdım bu fiyat aralığında en mantıklısı bu.

Fakat dediğim gibi bunu yazlığıma kısa mesafeden oynamak için idareten aldım. Kendi esas odamda Sony'nin 42'' bir modelini alıcam, benim için PS4 büyük tv'de oynanır :) O boyutlarda konsol için kullanışlı bir TV de 1.800 - 2.200 TL arasında, bütçenize ve ihtiyacınıza göre seçim sizin.

bende odada yakin mesafede oynucam limitim aslinda 1000-1200 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Arkadaşlar Ps4 almayı planlıyorum. Bunun için de odama TV koyucam. 1000TL civarı 32" LED 3D TV düşünüyorum. Özellikle oyunlar Online da oynarım bu arada ve film dizi izlemek için TV tavsiyelerini bekliyorum. 1000in az çok üstüne çıkabilir ama çıkmadan daha iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ederim

4-5 Gün evvel 32H5070 aldım Samsung 3D yok fakat. 999TL'ye aldım ben. Öneririm pişman etmez. 1000 TL'ye alabilceğin en iyi TV'lerden. İlla 3D istiyorum dersenwww.vatanbilgisayar.com/lg-32lb652v-3281-cm3d-fhd-webos-smart-led-tv-cmr-500-hz-dahili-uydu-2-gozluk.html LG'nin bu modeli var ama 32'' den pek keyif alamazsın.

• Bende Ps4 için gittigidiyor'dan 1345 TL'ye Lg 42 LB 620V aldım ama PS4'ü almadığım için bir yorum yapamıcam malum hepsini üst üste yapamıyoruz,acaba FİFA 15 için bir sene daha erteleyimmi diye düşünüyorum,siz ne dersiniz PS3'le PS4 arasında öyle aman aman bir fark olurmu,grafikleri pek kafama takmam ancak oynanışta bir level daha yüksekse hemen alıcam fakat bununda net cevabını fifa 15 çıkmadan kimseden alamıyorum şu an..

Orijinalden alıntı: deren05

Bende Ps4 için gittigidiyor'dan 1345 TL'ye Lg 42 LB 620V aldım ama PS4'ü almadığım için bir yorum yapamıcam malum hepsini üst üste yapamıyoruz,acaba FİFA 15 için bir sene daha erteleyimmi diye düşünüyorum,siz ne dersiniz PS3'le PS4 arasında öyle aman aman bir fark olurmu,grafikleri pek kafama takmam ancak oynanışta bir level daha yüksekse hemen alıcam fakat bununda net cevabını fifa 15 çıkmadan kimseden alamıyorum şu an..

Alın ps4 ketfinize bakın.

Mesela en basidi

İnjustice dövüş oyunu + lego marvel = 25 tl primary hesap dün aldım.

Last ofus remastered . 10 gün tr olarak 15 tl kiraladım

90 tl fifa 15 aldım psn den

40 tl bf4 + premium trmin ettim.

Pahalıya oynamazsınız, bizim forumda buna çözüm çok . Alın keyifini çıkarın

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK

• iyigünler 90tl ye fifa15 aldım demişsiniz ama oyun 60 dolar psnde nasıl 90 tl ye aldınız acaba ?

Orijinalden alıntı: sercinho123

iyigünler 90tl ye fifa15 aldım demişsiniz ama oyun 60 dolar psnde nasıl 90 tl ye aldınız acaba ?

mesela sizle ortak olarak alıyoruz

hesabı 2 ayrı ps4 te bölüşüp, anlaştığımız bir fiyat oluyor, ben primary için 90 tl verdim, siz kalanı tamamlayıp us psnden alıyoruz oyunu.

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • quote:

iyigünler 90tl ye fifa15 aldım demişsiniz ama oyun 60 dolar psnde nasıl 90 tl ye aldınız acaba ?

mesela sizle ortak olarak alıyoruz

hesabı 2 ayrı ps4 te bölüşüp, anlaştığımız bir fiyat oluyor, ben primary için 90 tl verdim, siz kalanı tamamlayıp us psnden alıyoruz oyunu.

• Arkadaşlar eski konuları okuyamiyorum 98sayfa var tatildeyim zamanim yok o yüzden KB ben sörf ps4 için diğer şeyler %20 smart 3d gereksiz 1000tl max ps4 1080p oyunlarini destekleyecek güzel görüntü veren lag vb olmayan oyun için düzgün bir TV ariyorum ama en az 32inch olsun teşekkürler..

• şu an sahibi olduğum modelini hatırlayamadığım lg smart 3d led tv'im için bayaa da iyi para vermiştim.. ondan öncede samsung vardı yine led.. o kadar televizyona bakıyom tamam görüntüler hoş güzel ama misal media markt a gittiğimde fifa 14ü sony nin kıytırık 32 inc inde görünce görüntü yağ arkadaş.. yok böle bi akıcılık yani.. bu konuda işin kralı sony'midir sizcede? uyummu sağlıyo artık nedir sony led tv anlamadım.. 5bin limitim var ve artık almak istediğim led tv de kaymak gibi görüntü istiyorum... ve bu sefer hata yapmak istemiyom.. yardım eden bilgili arkadaşlara teşekkür...
  • Sony W805B modelimin ekranında hafif iğne ucu büyüklüğünde bir piksel sanırsam gölge düşmüş gibi sanki ekranda duruyor. Bulana kadar hiç fark etmemiştim bile. Çok küçük bir nokta. TV yi kullanalı 3 ay oluyor. Böyle bir bozukluığun olması normal midir? W805 kullanan yok mu aranızda?

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13&amp;quot; MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • Samsung 40h7000 modelini almayı düşünüyorum ancak ps4 performansı nasıldır hiçbir fikrim yok. Aranızda bu tv'yi deneyen var mı tepki süresi nasıldır acaba ?

Orijinalden alıntı: dtyrone

Samsung 40h7000 modelini almayı düşünüyorum ancak ps4 performansı nasıldır hiçbir fikrim yok. Aranızda bu tv'yi deneyen var mı tepki süresi nasıldır acaba ?

35-40 ms arasındadır

lakin 1900-2000 tl buna vereceğinize Sony 805b 42" neden almıyorsunuz ?

• TaKo kullanıcısına yanıt
    aynen kardes bende takıp edıorum ama suan ıcın yok malesef
  • quote:

selam arkadaşkar 42lb620v için ne düşünyorsunuz kullananlar var mı fiyat olarak tam bana uyan bir televizyon hemde 3d li 3d li istiyordum

15 GÜN EVVEL 1345'E GİTTİGİDİYOR.COM'DAN ALDIM,ÇOK MEMNUNUM,BU FİYATA BU ÖZELLİKTE BİR 3D'Lİ LED TV YOK ZATEN,PS4 İÇİN ALDIM FAKAT PS4 DAHA ALMADIM,BENDE BURDAN BU TV'YE SAHİP OLUP PS4 SAHİBİ OLANLARA PERFORMANSINI SORACAKTIM.
  • Az önce Beylikdüzü Marmara Park'tan Sony 42W815b'yi 1.899 TL'ye aldim arkadaslar. Normal etiket fiyati 1.999 TL'ydi, adam bugun alirsan 100 TL daha indiririm dedi. 1899 TL'ye mal oldu sonuc olarak :) MediaMarkt'ın tekrar kampanya yapmasini beklesem ortalama 1.799 TL'ye falan gelicekti, 100 TL icin beklemek istemedim. İyi mi yaptim bilmiyorum ama aldim gitti valla

| SONY 55X90J |
  • quote:

Az önce Beylikdüzü Marmara Park'tan Sony 42W815b'yi 1.899 TL'ye aldim arkadaslar. Normal etiket fiyati 1.999 TL'ydi, adam bugun alirsan 100 TL daha indiririm dedi. 1899 TL'ye mal oldu sonuc olarak :) MediaMarkt'ın tekrar kampanya yapmasini beklesem ortalama 1.799 TL'ye falan gelicekti, 100 TL icin beklemek istemedim. İyi mi yaptim bilmiyorum ama aldim gitti valla

Hayırlı olsun PS4 için alınacak en iyi tv'yi almışsınız. İçinden duvara askı aparatı çıktı mı acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leon -- 13 Eylül 2014; 0:26:28 >

Orijinalden alıntı: Leon

quote:

Az önce Beylikdüzü Marmara Park'tan Sony 42W815b'yi 1.899 TL'ye aldim arkadaslar. Normal etiket fiyati 1.999 TL'ydi, adam bugun alirsan 100 TL daha indiririm dedi. 1899 TL'ye mal oldu sonuc olarak :) MediaMarkt'ın tekrar kampanya yapmasini beklesem ortalama 1.799 TL'ye falan gelicekti, 100 TL icin beklemek istemedim. İyi mi yaptim bilmiyorum ama aldim gitti valla

Hayırlı olsun PS4 için alınacak en iyi tv'yi almışsınız. İçinden duvara askı aparatı çıktı mı acaba?

Tşk ederim hocam. Henüz yazlıktayım, kendi evime geçmedim. Teslimatı ayın 22'sine verdim, 22'sinde gelip kurucaklar. Ama içinde aski aparati varmış sanirim, öyle bisi söylediler. Gerçi duvara monte etmicem ben :) ya tv sehpama koyarim ya da yeni bisey alirim.

| SONY 55X90J |

• özellikle PS4 için sony marka tv arıyorum input lag olayı sanırım en az sony markalı tvlerde meydana geliyormuş veya başka bir markanın ürüne de olabilir 40"-42" arası arıyorum bütçe 1000+1500 arası şimdiden teşekkurler.

PSN:MBalotelliTR
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.