Şimdi Ara

'''PLAYSTATION 4 ve PC İÇİN TV TAVSİYELERİ ANA KONU''' (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.882
Cevap
65
Favori
233.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
5 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: KarambaKarambita*

Arkadaşlar 32'' LED TV alacağım. 900-1000 TL Max. bütçem. Hem PC hem PS4 bağlayacağım. PC'nin HDMİ girişi yok. VGA'da olması gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Monitör mü alsam acaba ne gibi + ları - leri olur?

samsung 5070 32*

PSN / XBOX / STEAM / YTUBE : ShinQda

LG Oled G1 - LG Soundbar GX - Playstation 5 Pro with Logitech / Razer Wolverine v2 / SteelSeries QcK
  • Bana göre Tv işini abartmamak lazım. Oturma odamda 47" 800hertz, Full HD, 3D iyi bir samsung led televizyonum var. Görüntü tabiki muazzam ama ps3 ü ya da ps4 ü kullanacağınız yer benimki gibi küçük bir odaysa 32" gayet yeterlidir. 32" 200 hertz full hd samsung bir led tv aldım (950tl). İşimi görüyor valla. Gidip 2000-3000 tl verip de abartılı bir tv alınmaz ps için. Bu benim düşüncem ama herkesin keyfi bilir. 3D performansına bakın, odaya göre ekran büyüklüğünü ayarlayın, Full HD olsun ve en az 200 hertz olsun derim.

Orijinalden alıntı: M`Shinoda

quote:

Arkadaşlar 32'' LED TV alacağım. 900-1000 TL Max. bütçem. Hem PC hem PS4 bağlayacağım. PC'nin HDMİ girişi yok. VGA'da olması gerekiyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Edit: Monitör mü alsam acaba ne gibi + ları - leri olur?

samsung 5070 32*

Teşekkurler. Araştırıyorum.

edit:monitör girişi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KarambaKarambita* -- 5 Eylül 2014; 9:25:16 >
  • Sony 42w805b ile 42w815b arasında çok fark var mı arkadaşlar, görüntü ve performans açısından? Arada 100 hz'lik bi fark olduğunu biliyorum ama performansa nasıl yansıyor acaba? Bizzat deneyimleyen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

iPhone 13 Pro Max | PlayStation®5 Digital | Macbook Air 13&amp;quot; MID 2012
    | SONY 55X90J |
  • Sadece bunda bulabıldım yorumlarsanız memnun olurum.

Kafayı yiyeceğim Hem vga hem hdmi olan bi led tv yokmu ya?

Dönüştürücü al dostum benim ekran kartında da yok hdmi çıkışı dvi-to-hdmi ile kullanıyorum.

Hem ps4 hem de evde kullanmak icin samsung 5570 nasil tavsiye edermisiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frostmourne Hungers -- 8 Eylül 2014; 16:37:10 >
    Neden, bay anderson neden? Neden, neden bunu yapıyorsun? Neden ayağa kalkıyorsun, kavga etmeye neden devam ediyorsun? Varlığını devam ettirmekten başka bir şey için mi savaştığına inanıyorsun? Bana bunun ne olduğunu söyleyebilir misin? Biliyor musun? Özgürlük mü, yoksa doğruluk mu, belki de barıştır, ya da sevgi olabilir mi? Yanılsamalar Bay Anderson, algılamada aldanmalar. İnsan aklının, anlamsız ve amaçsız varoluşunu meşrulaştırmak için denediği geçici kuruntular. Ve bunların hepsi de en az Matrix kadar yapay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M`Shinoda
    samsung 5070 32*

Selamlar. Acaba hangi 5070? H modeli mi F modeli mi belirtmemişsiniz. İkisi arasındaki fark nedir acaba üstte biri daha sormuş input lag olayı hangisi daha iyidir F mi H mi?

Hakann. önceki sayfada 40 inç 5070 modeli kullandığınızı yazmışsınız acaba hangi model H mi F mi? Hemen hemen aynı duruyorlar ama neden farklı model olarak çıkmışlar anlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lopexia -- 8 Eylül 2014; 16:43:56 >

Online FPS, spor oyunları oynuyorum sıklıkla ve input lag olayı gayet önemli görünüyor.

TV'nin 3D ve smart özelliklerini çok kullanacağımı sanmıyorum, görüntü kalitesi dışında ince çerçeveli olması yeterli

Şimdi sorum şu: 42'' ve 1500-1600 TL'yi aşmayacak TV önerileri alabilir miyim?

Orijinalden alıntı: Gobelin

Konuyu biraz inceledim benim için en uygun TV'nin Sony W815b olduğuna karar verdim ancak o kadar bütçem yok.

Online FPS, spor oyunları oynuyorum sıklıkla ve input lag olayı gayet önemli görünüyor.

TV'nin 3D ve smart özelliklerini çok kullanacağımı sanmıyorum, görüntü kalitesi dışında ince çerçeveli olması yeterli

MediaMarkt'da geçen haftalarda bi kampanya olmuştu. 42w815b'nin fiyatı 1.699'a düşmüştü yanlışım yoksa, 1.799 da olabilir tam bilmiyorum :) Ben de bu tv'yi almak istiyorum ve MediaMarkt'ın aynı kampanyayı yapmasını bekliyorum. Haziran ayında da bi kampanya olmuş buna benzer, yakın zamanda tekrar olabilir diye düşünüyorum. Beklemedeyim o yüzden.

| SONY 55X90J |

• quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

quote:

Orijinalden alıntı: Gobelin

Konuyu biraz inceledim benim için en uygun TV'nin Sony W815b olduğuna karar verdim ancak o kadar bütçem yok.

MediaMarkt'da geçen haftalarda bi kampanya olmuştu. 42w815b'nin fiyatı 1.699'a düşmüştü yanlışım yoksa, 1.799 da olabilir tam bilmiyorum :) Ben de bu tv'yi almak istiyorum ve MediaMarkt'ın aynı kampanyayı yapmasını bekliyorum. Haziran ayında da bi kampanya olmuş buna benzer, yakın zamanda tekrar olabilir diye düşünüyorum. Beklemedeyim o yüzden.

2015 model tv'ler çıktığında illa ki kampanya olacaktır ama ne zaman çıkar? Öyle bir indirim olursa kaçırmam.

Hiç bir dev şirkete sempati duyamıyorum (kapitalizm falan filan) ama küçüklüğümden mi kalmış nedir Sony TV çok heyecanlandırır beni.
    Sanki evde işi bilen biri varmış ya da çok zenginlermiş sanırdım sony tv'li evlere gittiğimde.

• Gobelin G kullanıcısına yanıt
    Ben de baya araştırdım, özellikle konsol kullanacaksan Sony'i tercih etmelisin. Her ne kadar gerçek panel hızları düşük bile olsa, Sony'nin işlemcisi rakiplerinden çok daha performanslı olduğu için daha iyi bir sonuç ortaya çıkarıyor. Bu arada 42w805b'yi de düşünebilirsin, 815'ten tek farkı 200 HZ ve siyah çerçeve olması. Fiyatı 200 TL daha düşük.

| SONY 55X90J |
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Ona da bakıyorum, umarım iyi bir indirim denk getirebilirim teşekkürler.

Orijinalden alıntı: Berko0606

Arkadaşlar ben pek fazla online oynamam oynarsam Fifa felan oynuyorum Sizce Monitör 24'' bana yeterlimi yoksa tv mi alayım ? önerirsenizde model sevinirim

Yazlıkta kullanmak için kendime Asus'un bu monitörünü aldım;

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-236-vn247h-genis-ekran-led-monitor.html

Boyutu ve performansıyla çok memnunum. Görüntü kalitesi ve tepkime süresiyle PS4'ün hakkını kesinlikle veriyor. Sadece ses kalitesi cılız fakat ben kulaklıkla oynadığım için dahili hoparlörünü kullanmıyorum. İdareten arıyorsanız veya küçük bir odada yakın mesafaden oynayacaksanız bundan daha kullanışlı ve fiyatına göre daha iyi bi monitör bulamazsınız, kesin alın derim. Ben çok araştırdım bu fiyat aralığında en mantıklısı bu.

Fakat dediğim gibi bunu yazlığıma kısa mesafeden oynamak için idareten aldım. Kendi esas odamda Sony'nin 42'' bir modelini alıcam, benim için PS4 büyük tv'de oynanır :) O boyutlarda konsol için kullanışlı bir TV de 1.800 - 2.200 TL arasında, bütçenize ve ihtiyacınıza göre seçim sizin.

| SONY 55X90J |

• Arkadaşlar Ps4 almayı planlıyorum. Bunun için de odama TV koyucam. 1000TL civarı 32" LED 3D TV düşünüyorum. Özellikle oyunlar Online da oynarım bu arada ve film dizi izlemek için TV tavsiyelerini bekliyorum. 1000in az çok üstüne çıkabilir ama çıkmadan daha iyi olur. Şimdiden çok teşekkür ederim

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.