Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (649. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
12 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
34.775
Cevap
275
Favori
1.400.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
62 oy
Giriş
  • Lafım herkese değil. Kaç gündür konuyu takip ediyorum alamayanlar kıskançlıktan saçmalıyor ama alanlar da maşallah görgüsüzlükte sınır tanımıyor.

Hadi alamayanların çoğu öğrenci falan bir derece yaptıklarına güler geçersin parasızlık dersin, alanların çoğu 30'lu yaşlarında ve yarı yaşlarındaki gençlerin seviyesine düşüyor.

Bu yaşlara gelip de tüm hayatınızı bir konsola adamışsanız boşa yaşamışsınız demektir. Ben 30'a yaklaştım ama bu moda çok şükür girmedim. Yok tek eğlencem bu, yok ne kadar para olsa veririm, yok ne çıkartırlarsa alırım. Herkesin hayatı kendine tabii ama bana bu yaşlarda fifa 17 pro'da çimler daha net diye bakıp da tatmin olan varsa yazık cidden. İşten yorgunluktan geberirir halde geliyorum, işim gücüm yok da fifa'da kale ağlarının netliğini inceleyeceğim.

Neyse konu çok dağılmasın, alan herkese hayırlı olsun iyi günlerde oynayın. Ben yazın 4k tv aldığımda geçmeyi düşünüyorum. O zamana kadar 1080p'de ciddi fark olursa erken geçerim. Şu an için Teknoseyir'in incelemesini bekliyorum, onlar detaylı karşılaştırma yapacaklar hafta içi yayınlayacakları videoda.

• 2 konsolu da kullanmış biri olarak şöyle söylüyeyim daha önce PS4 kullanmış birisi Pro ya geçince farkı kesinlikle hissedecektir menüler oyun yüklemeleri , grafikler , fps , çözünürlük çok daha iyi fark ediyorsunuz, PRO 1080p için yapılmış resmen cam gibi grafikler veriyor ben şaşırdım ilk açtığımda , 4K da nasıl bişey gözle görmedim , videolarda fotoğraflarda cidden belli olmuyor gözle görmek lazım daha öncede söyledim bunu
    PS4 hala çok iyi bir konsol bana göre örnek verirsek Battlefield 1 de verdiği performans çok iyi yani düşük bütçesi olan PS4 alsın ama ben yüksek fps istiyorum yüksek grafikler istiyorum ayrıntı istiyorum kedinin poposundaki kırmızılığı görecem diyen varsa PRO alsın bunu bütün yetkililer söylüyor zaten oyunlar önce PS4 e göre tasarlanacak sonra PRO ya güncellemeler ile gönderilicek PS4 ile PRO hala aynı konsol aynı platform tartışacak bişey yok , PS4 sahibi ile PS4 pro sahibi hala eşittir PS5 çıkana kadar.

eklenti: PRO aşırı sessiz şekilde çalışıyor sanki açık değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkitolki77 -- 12 Kasım 2016; 21:23:41 >

• Üzüntü ve hayal kırıklığının dışa vurumu hocam. Bakti fark yok hırsla bunu söyleme gereğini hissediyor. Dürüst olan arkadaşlar amenna çıkıyor diyor 1080p tv im var degmezmis diyor. Hatta inceleme yapan sitelerdende böyle açıklamalar geliyor. Benim anlamadığım bu cihaz zaten ufak tefek değişikliklerle takviyelerle 4kya uyarlandı. Ha ben ne derece doğru bilmiyorum ama 4k da dahi öyle beklediğini bulamayanlarda azimsanacak seviyede değil buda var. Ben hep 4k olayını işin dışında tutmuştum ama var yani beklediğim gibi çıkmadı diyor adam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LinkX -- 12 Kasım 2016; 21:09:17 >
  • Fifa 17 demo indirdim oynadım sanki proya göre güncelleme ile indi gibi. Görüntu çok iyi. Ps4 de de iyiydi ama ayrıntılar daha net renkler daha derin saha ışıklandırılması daha farklı vs. Bana mı öyle geldi bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Fifa 17 demo indirdim oynadım sanki proya göre güncelleme ile indi gibi. Görüntu çok iyi. Ps4 de de iyiydi ama ayrıntılar daha net renkler daha derin saha ışıklandırılması daha farklı vs. Bana mı öyle geldi bilmiyorum.

proda doğal 4k 60 fps tabii ki büyük fark var. Tv'niz 4k ise tadından yenmez

Orijinalden alıntı: Waffenschutz

Hiç bir şey tüketmeyin demiyorum konuyu başka yere çekmeyin. Sisyphus nickli arkadaş demek istediğimi çok güzel anlatmış.

Bu firma bu kitlediyi yakaladıysa, ne versem gidiyor diye düşünmeye başladığı an, artık nokta kadar gelişime dünya kadar para dökmeye, gelişimdeki her minik adıma ayrı ayrı para vermeye mecbur edilecek bir durumda olmalıyız.
    Buna hazır mıyız

PSN: Cool_Football-Tr
  • Benim tavsiyem ps4 pro'yu ps4 sahibi olmayanlar almalı. PS4'ü olan adam ps4 proyu almasın, destek vermesin. Ki aynı durum ps5'te yapılmasın. PS4 ilk duyurulduğunda bile çok güçlü bir cihaz olarak görünmüyordu. PS5'e abansınlar 200-300 lira daha fazla olsun ama güçlü-sağlam makine olsun. PS5 PRO'yu duymayalım sonra.
    | ASUS PRIME Nvidia RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 | AMD Ryzen 7 9800X3D | XPG DDR5 5600 Mhz 32 GB Ram |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Samsung EVO 1 TB m2 nvme SSD | MSI B850 Tomahawk Max Wifi | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faustino

Üzüntü ve hayal kırıklığının dışa vurumu hocam. Bakti fark yok hırsla bunu söyleme gereğini hissediyor. Dürüst olan arkadaşlar amenna çıkıyor diyor 1080p tv im var degmezmis diyor. Hatta inceleme yapan sitelerdende böyle açıklamalar geliyor. Benim anlamadığım bu cihaz zaten ufak tefek değişikliklerle takviyelerle 4kya uyarlandı. Ha ben ne derece doğru bilmiyorum ama 4k da dahi öyle beklediğini bulamayanlarda azimsanacak seviyede değil buda var. Ben hep 4k olayını işin dışında tutmuştum ama var yani beklediğim gibi çıkmadı diyor adam.

peki bende sana hasetinden, kiskancligindan cihazi kotuluyor, alanlari yargiliyorsun desem?

senin yaptiginla ayni sey degilmi?

kaldiki daha neyin ne oldugunu bilmiyorsun ve bunu kendin belirtiyorsun.

aslinda isin ozu saygisizlik..bizim kulturumuzde senin dusunce uymayan bisey oldumu hemen bence ile baslayan cumlelerle karsindaki farkli dusuncedekine saygisizlik yapmaya basliyoruz..bu hepimizde ve her konuda var. (sadece bu sayfada bence kelimesini arat ve ne demek istedigimi daha iyi anlarsin)

kimse kimseye saygi duymuyor..herkes karsisindakinin kisisel dusuncelerini, konumunu, durumunu isin icine katmadan yorum yapiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evs4evs -- 12 Kasım 2016; 21:20:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Battalgazi1905

Merhaba arkadaslar. Ben de ps4 pro ve samsungun ekranı kıvrımlı televizyonlarindan almak istiyorum. Benim sorum playstationdan ziyade televizyonla ilgili. Oyun oynarken degilde televizyon izlerken tam televizyonun merkezinde mi oturmak gerekiyor. Yoksa her açıdan izlenebiliyor mu?

samsung tvler va panel kullanıyor siyah ve kontrastı güzeldir ipse göre...ipste daha doğal mat bir renk gözükür va panelde ise daha canlı ve parlak...oyuncu ekip tercihen va panel kullanır tvlerde mümkünse...ipsde izleme açısına göre fazla görüntü ve renkler bozulmaz ama va panelde 25 derecelerden falan itibaren görüntü bozulur ama oyuncu adam zaten yandan bakmaz ekrana..oyun için samsung ks serisi ilk tercih olarak değerlendirebilirsin normal film vs günlük kullanımda da iyidir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: guguk

Aynen aynen şu dünyaya 1 kez geliyoruz tadını çıkartmak lazım göz açıp kapayana kadar geçiyor zaman yoksa insan kafayı yer

Orijinalden alıntı: webber

Ps4 Prodan once tum konsolcular grafik onemli degil 2.planda onemli olan oyunun hikayesi kalitesi deyip PC cilere grafik takintisi var derlerken simdi hemde kendi aralarinda ps4-pro kavgasina tutusmus olmalari cok ilginc demek ki arkadaslar oyle uzaktan gorundugu gibi degilmis detaydir 6o fps takintisi PC cileri simdi daha iyi anlamissinizdir hoşgeldiniz arkadaşlar bu sulara geçte olsa konsollarda artık bu sularda;)

PC'cilere böyle böyle diyordunuz, şimdi siz böylesiniz gibi bir genelleme yapmak yanlış. Herkes öyle değil çünkü. Mesela benim hala umurumda değil 60 FPS, çözünürlük falan. Gerçek konsol oyuncusunun da umurunda olmaz zaten. Ha çok takarlarsa kafaya bunları bir gün yapımcının biri beceremez optimizasyonu dandik grafik, düşük FPS görünce üzülürler. Çok grafik, FPS meraklısı olan daha Pro çıkmadan gider PC'sini toplardı. Bana ilginç geliyor şu manzara.

• bilgennyk kullanıcısına yanıt
    Duramaz koşa koşa gidip alırlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pro için 4k monitör tavsiyeleriniz varmı beyler? Yakın bir zaman da almayı planlıyorum. Monitör dedim konsolun oldugu yer itibariile fazla geniş ekran a karşıyım :) hemde alıştım 22" civarı ebatlar da ekranda oynamaya. Yani illa 22" olcak diye bir kaide yok biraz daha büyüğü de olabilir. Tavsiye(ler) için şimdiden teşekkürler

| ASUS PRIME Nvidia RTX 5070 Ti 16GB GDDR7 | AMD Ryzen 7 9800X3D | XPG DDR5 5600 Mhz 32 GB Ram |Cooler Master Mwe Gold-V2 850 W PSU | Samsung EVO 1 TB m2 nvme SSD | MSI B850 Tomahawk Max Wifi | PHANTEKS P400A RGB KASA | Playstation4/steam id: Bilgennyk |
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sisyphus

Lafım herkese değil. Kaç gündür konuyu takip ediyorum alamayanlar kıskançlıktan saçmalıyor ama alanlar da maşallah görgüsüzlükte sınır tanımıyor.

Hadi alamayanların çoğu öğrenci falan bir derece yaptıklarına güler geçersin parasızlık dersin, alanların çoğu 30'lu yaşlarında ve yarı yaşlarındaki gençlerin seviyesine düşüyor.

Bu yaşlara gelip de tüm hayatınızı bir konsola adamışsanız boşa yaşamışsınız demektir. Ben 30'a yaklaştım ama bu moda çok şükür girmedim. Yok tek eğlencem bu, yok ne kadar para olsa veririm, yok ne çıkartırlarsa alırım. Herkesin hayatı kendine tabii ama bana bu yaşlarda fifa 17 pro'da çimler daha net diye bakıp da tatmin olan varsa yazık cidden. İşten yorgunluktan geberirir halde geliyorum, işim gücüm yok da fifa'da kale ağlarının netliğini inceleyeceğim.

Neyse konu çok dağılmasın, alan herkese hayırlı olsun iyi günlerde oynayın. Ben yazın 4k tv aldığımda geçmeyi düşünüyorum. O zamana kadar 1080p'de ciddi fark olursa erken geçerim. Şu an için Teknoseyir'in incelemesini bekliyorum, onlar detaylı karşılaştırma yapacaklar hafta içi yayınlayacakları videoda.

cihaz sahiplerine almayanlar/alamayanlar tarafindan ciddi bir satasma var, bu cok acik..yukarida yazdigim gibi sayfalarda bence kelimesini aratin ne demek istedigimi cok daha iyi anlarsiniz...

bu forumun spefisik konularindan birinde yazisiyoruz, yani playstation konusunda, yani bu cihaza ilgimiz var, yani seviyoruz...kimsenin hayatini adadigi yada hayatindaki tek eglencesi oldugu filan yok..ben 35 yasindayim, babayim..buradaki cogu kiside olgun, isinde gucunde insanlar.

isim gucum yok fifada kale aglarinimi inceleyecegim yazdigin cihazin bir site tarafindan incelenmesini bekliyorsun ki ona gore karar verip alacaksin herhalde..birde ustune 5-6 ay sonra 4k tv alacaksin.hayir yani cihazi hic almayacagim desen tamam derimde ben neyi savunup neyi yerdigini bir turlu anlamadim...

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Fifa 17 demo indirdim oynadım sanki proya göre güncelleme ile indi gibi. Görüntu çok iyi. Ps4 de de iyiydi ama ayrıntılar daha net renkler daha derin saha ışıklandırılması daha farklı vs. Bana mı öyle geldi bilmiyorum.

Fifa 17 demoda pro update' i yok.Zaten demoyu denedim ben de proda, Ps4'ten farkını göremedim. Pc'de oynadığım fifa gibi net değildi.

mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.