Bir şeyi artık anladım sanırım. Bu fan sesi kronik bir arızdan çok oynanan oyunun optimizasyonu ile doğrudan alakalı olsa gerek. Mafia 3 oyununun her zerresinde bağıran fan, TLOU 2'de neredeyse hiç bağırmadı. Bu iki oyunu a'dan z'ye hiç kıyaslayamayacağım bile, oyuna başlamadan "Mafia 3 böyleyse, TLOU 2 nasıl olacak, fan uçup evden mi çıkacak acaba?" diye düşünürken bu tablo ile karşılaştım. :) |
PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1734. sayfa)
-
-
ilk last of us ta sadece menüde dolaşırken cihaz jet motoru gibi ses çıkartıyordu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: abeslankilk last of us ta sadece menüde dolaşırken cihaz jet motoru gibi ses çıkartıyordu
İlk oyunu bitireli çok oldu ama onda da hiç hatırlamıyorum desem yeridir.
-
Güçlendirme modu aktif edildiğinde cihazda ne gibi farklar oluyor ? Neler değişiyor ?
-
arkadaşalr merhaba geçen hafta ps4 aldım yavaş yavaş kullanımına alışmaya çalışıyorum. elimde şuan da replika joystick var ancak internette bazı oyunlarda(özellikle yarış oyunlarında) orjinal joystick gerekli olduğunu diğer joysticklerin tepkilerde yavaş kaldığını yazıyordu. bu konuda bilgisi olan var mı acaba
-
quote:
Orijinalden alıntı: abeslankilk last of us ta sadece menüde dolaşırken cihaz jet motoru gibi ses çıkartıyordu
Ben bugün bitirdim ilk last of us'i bende öyle bir durum oluşmadi.Arada 30dkda bir ses artip azaldi o kadar.Dıger tlou2 god of war marvel spiderman de denicem daha yeni 2.el aldigimdan dolayi sürekli şikayet edilen jet motoru sesi bende ne kadar olacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 11 Temmuz 2021; 6:45:43 >
https://www.youtube.com/watch?v=MNNR0FnHtmQ&feature=youtu.be
Arkadaslar hic konsollar hakkinda bilgim yok. Yardimci olursaniz sevinirim.
Tanidikdan cd si bozuk bir PlayStation gelecek.
Bu cihazda dijital olarak oyun oynamak icin ne yapmak gerekir. Hangisi mantikli. Steam,ea uyelik yada dijital kod satanlar var. Ben bunlari bilmiyorum. Cocuklarin oynayabilecegi fifa vs . Hangisine uye olmaliyim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
https://store.playstation.com/tr-tr/ şuradan üye olabilirsin ama oyunları tek tek alırsan pahalı gelebilir. İkinci el forumundan güzel oyunlu bir psn hesabı alırsan daha iyi olur. Steam falan hiç bulaşma PSN hesabını kovala kafana yatan bir hesap bulana kadar ea play al kendi hesabına aylık 25 tl olması lazım fifa vs oradan oynar çocuklar.Hem zaman kazandırır güzel bir PSN hesabı bulursun bu süreçte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bonafide -- 11 Temmuz 2021; 19:15:42 > -
Tesekkurlerquote:
Orijinalden alıntı: Bonafidehttps://store.playstation.com/tr-tr/ şuradan üye olabilirsin ama oyunları tek tek alırsan pahalı gelebilir. İkinci el forumundan güzel oyunlu bir psn hesabı alırsan daha iyi olur. Steam falan hiç bulaşma PSN hesabını kovala kafana yatan bir hesap bulana kadar ea play al kendi hesabına aylık 25 tl olması lazım fifa vs oradan oynar çocuklar.Hem zaman kazandırır güzel bir PSN hesabı bulursun bu süreçte.
0 playstation 4 bulabilir miyiz arkadaşlar ? ankara içerisinde.
-
Ps5 'e geçtim elimdeki gözbebeği gibi baktığım ps4 pro' yu satıyorum (2.cihaz). Sürüm son değil, fan temizliği adına içini açmadım. Alan kişi isterse açıp termal macunu yeniler dedim. Pm den yazabilirsiniz.
Gelelim Ps4 Pro ile maceramıza, ps1'den bu yana xboxlarım dahil Ps2 ile aynı seviye en sevdiğim cihaz oldu. Tabii bu oyunlarla alakalı. Cihaza çıkan oyunlar konsolu diri tutan yegane şey. Ps5 'in masadaki Dr. Strange pelerinin yakası gibi duran tipi kesinlikle Ps4 Pro' nun yanına yaklaşamaz. Ps4 pro 4k desteğiyle de kesinlikle şuan 2.elde fiyat performans ürünü olarak kullanılır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
3 tane PS4 Pro değiştim 3ündede Fan ses sorunu vardı. Meğersem bu sorun CUH72 ile cozulmuş diyecegim oki
boşu boşuna temizlikti macundu ugrasmayın alacagınız ps4 pro CUH7218Bden düşük versiyonsa uzak durun.
7216b olsa bile temkinli yaklasın. Minimum krtieriniz 7218B olmalı. aşagısı kurtarmaz.
Yemin ederim ilk versiyon ile son versiyon arasında Siyah ile beyaz kadar DEVASA fark var..
Sadece donanım iyileştirmeleri deil. İlk versiyonlar resmen bozuktu.Grafik Glitchleri bile mevcut. oyunu update etmek ile düzelmiyor
Gögeler dokular cozunurluk ilk versiyonlarda daha pixel. Daha kötü gorunuyor.
Kesinlikle uzak durun ilk versiyonlardan. 1000 Tlye cuh70 71ps4 pro satıoz deseler. Vallahada gidip almam.
Gidin cuh7218b ye 4BİN TL verin ama 1000 tl düşük versiyona vermeyin
aradaki 3bin tl farka bile değer.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 21 Ekim 2021; 17:49:3 > -
Ben de 2 tane pro kullandim 2.sini hala kullanmaktayim. Ilki 7116 idi, onda coil whine sesi yoktu. Simdi ki ise 7216b hala gurultulu ve coil whine sesi var. macun ve pad degistirilmesine ragmen.
Ayrica a ve b benim bildigim bolge farki. Onemli olan ana seri numarasi.. Ama suan ki piyasa da 2013 cikisli sadece saat hizi ve cikislari yinelenmis bir cihazi 3bin tl ye ikinci el almak yerine uzerine 2 bin daha eklenip xbox series s almak daha mantikli.
Ps4 pro olu bir yatirim olur.7216 Da dahil tum pro lar kronik sorunludur. Bununla ilgili forumlarda gayet insanlar konu acip sikayetlerini dile getirdiler.
sony 2019 un sonunda uretimi durdurdu. Ve oyle bozuk pro lar piyasa da silinmeye birakildi. Bir kac oyun haric (en fazla 5 tir) diger tum oyunlarda bile slim ile ayni calisiyor.
3 tane usb 3.1 olusu , ses cikisi olmasi ve baglantilari (5.ghz wifi ) guncel olup 4k (hdm2.1 output ) ekranlarda siritmamasi tek cazibesi ama Ps4 pro satmayip elinizde tuttunuz diyelim. Ileride ps5 almis biri icin kim ben " 30 fps de ghost of tsushima " oynayayim diye uzun bir sureden sonra ps4 pro yu acayim der.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu konsola 2.el 3 bin tl verilir mi?
-
Vermeyip naapican hocam. Dolar almış başını gidiyor. Yeni neslini alayım desen fiyatlar ortada.
Almışken yeni nesilde series s alıyım dedim ama orda da doğru düzgün oyun yok.Peki ps4'lere daha ne kadar destek gelir?Horizon forbidden ile ragnarok gelicekti galiba en son,ondan sonra exculasive desteği kesilir mi ki
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJ Ten -- 22 Ekim 2021; 21:42:50 > -
Valla dediğiniz oyunlarla pek alakam yok hocam :) futbol oyunları benim işim :)
Neyse ya ben series s'e yönelsem daha gibi.Spor oyunlarına zaten destek kesilmez de ex'ler gittikten sonra bir anlamı kalmıyor konsolun.Rgnarok ile forbiden west ps4'e çıkacak son ex olacak gibi.Bundan sonra hep ps5'e çalışırlar artık.3-4 oyun içinde ps4 pro almaya değmez sanırım.Şimdi alsam,ilerde satmaya kalksam elimde kalma ihtimalide var ama series s her türlü gider
-
Ornek olarak vermek gerekirse, Suan bir ps3 super slim almak isterseniz (2011 de cikti 2014 e kadar tekno marketlerde vardi) 2011-2014 arasi bir kisinin aldigi konsolu (suan 2021 yilindayiz ) muhtemelen 3. Yada 4.el olarak almis olacaginiz gibi, bir de ekonomiden dolayi fazladan 400-500 tl vermis olacaksiniz.
Aynisi ise ps4 pro da gecerli. En guncel cihaz 2019 kasim civari satiliyordu. 2019 dan bu yana 2.el bir cihaz alsaniz bunu 3 sene sonra satmak isteseniz diyelim
- ps4 slim/pro uvey evlat muamelesi gordu Bu yuzden dediginiz gibi ileride satma olayi ps5 yuzunden sorun cikartabilir.
- ps4 pro sorunlu kronik bir cihaz, isinmadan dolayi surekli overheating olma olasiligi cok yuksek. Havadar acik bir yerde tutsaniz bile cok gurultulu rahatsiz edici sesleri alacaksiniz.
En az sene de 1 defa pad degisimi, macun ve heatsink temizligi yapmaniz lazim. Cihazi her acmanizda bir risk demek.Tanidiginiz yok yada kendiniz yapmadiniz diyelim, Bunlari yaptirirken de TR de degisik cakallik yapan insanlara denk gelmeniz cok yuksek ( konsolun ic aksanini baska eski faydali kompenentlerle degistirenler gibi mesela daha cok kullanilmis Blu-rayle degistirmeleri, bir de ustune en az 500- 1k ucret isterler ki , yedek parcasi da uretilmiyor artik cinden minden kimbilir kac paraya gelir)
3.Birakin 2.eli sifir pro alsaniz bile sorun cikarma olasiligi cok yuksek. Zamaninda sifir pro alanlar devamli garantilerden degisitirip durdular.
4.Series S de oyun yok ki derken , eger japon rpg leri Persona5 royal , dragon quest, final fanstasy 7 remake gibi oyunlar icin kullandiysaniz hakli olabilirsiniz ama bu oyunlar da bir kac seneye PC ye gelecek ki Sony bile getiriyor. PS in tek olayi Japon rpg oyunlarinin ilk kalesi oluyor genelde sonradan PC ve xbox a geliyor.
5.Ps4 pro vadesi gecmis bir konsol. series S gibi fiyati iyi yeni bir nesil konsolu kullanmak mantikli bir olay degil.
6 . suan ps4 pro alsaniz oynamayamacaginiz oyun yok ama mantikli bir fiyat cercevesinde. ekonomi mantikli olmadigi icin gunu gecmis, hayatinin 2 senesi gecmis urune o denli para vermek de mantikli degil.
7.Gecen hafta mesela HDD bozuldu arada daha bugun AC liberation oynarken sistem goctu. Bu sistem gocme olayi Star wars fallen order i yuklemem ile basladi ki Anthem, starwars ve mass effect andromeda nin HDD bozma " bricked " haberleri forumlarda cok aciliyor suan elimde ki pro bozulsa yaptiracagimi sanmiyorum. Maliyete bile degmez.Tek uzuecegim nokta Save dosyalarim icin olur. Onlari da Extra HDD iye kopyalama yapiyorum. Oyle cakal sony ye ps plus icin para kaptirma derdi de yok. Kumandalar haric ölu fiyatina satarim cunku konsol hic onemli degil, onemli olan oyunlar. Bugun bazi ps4 oyunlarini kutulu bulamiyorsunuz, dijital olan oyunu ise ekonomi den dolayi her gecen gun pahali ya aliyorsunuz . Mesela 2018 de 64 tl ye aldigim batman arkham collection (icinde 3 oyun var ) su anki indirimli fiyati 180 tl mi ne . Ps5 te de DS4 kullanarak ps4 oyunlari gayet calisiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cityzens -- 23 Ekim 2021; 5:19:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X