Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1302. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34.775
Cevap
275
Favori
1.400.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
62 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: SultanApex

Tekrar Merhaba;

PS4 Pro da CE-34878-0 hatası alan Sony mağduruyum :) Hikayenin öncesi önceki mesajlarımda var.

Sony Türkiye'ye laf anlatırken bir bakayım İngiltere Sony'de durum nasıl dedim... Şu anladım ki Sony Türkiye'de sorun var.

İngiltere için şöyle bir sayfa var.

https://hardware.support.eu.playstation.com/en_GB#/

Sonrasında sırası ile seçim yapıyorsunuz;

Hangi ürün? Playstation 4

Hangi model? PS4 pro

Ürünün seri numarası? XXXXXXXXXXXXXXXXXX

İlk kez mi kullandınız? Hayır

Ürününüz bir darbe aldı mı? Düşme vs? Hayır

Sorununuz nedir? CE-34878-0
    Ekran şöyle;

Bir oyunda mı? Yoksa tüm oyunlarda mı? Tüm

Orjinal HDD'mi kullanılıyor? Evet

Veritabını yenileme öneriyor... Çözüm oldu mu? Hayır

Sisteme safe mode üzerinden sıfırlama öneriyor... Çözüm oldu mu? Hayır

Sonra bilgilendirme çıkıyor. "Üzgünüz, görünen o ki ürününüz tamir edilmeli veya değiştirilmeli. Ama endişe etmeyin biz size yardım olacağız. Aşağıdaki düğmeye basarak ürünü bize gönderiniz." Basıyoruz

En son ekranda size ürünü hangi süreç ile göndereceğini anlatıyor. Detayları giriyorsunuz, gelen yönergeye göre gönderiyorsunuz, size süreç ile ilgili bilgilendiriyorlar ve en son tamir olmuş veya değişmiş ürünü gönderiyorlar.
    Ekran şöyle;

Bakın Sony İngiltere'de ki akış aynen bu, bizde akış ise yetkili servise konsolu götürüyorsunuz. Onlar oyun oynuyor, siz hata olduğunu onları ikna etmeye çalışıyorsunuz.

Bu akışı görünce sorunun Sony'de değil Sony Türkiye'de olduğunu anladım. İngiltere sürecinin hiç bir yerinde biz hatayı göreceğiz ona göre işlem yapacağız denen bir durum yok. Müşteri sorun var diyor ise sizden direk ürünü alıyor.

Kendi durumum için, en son bir mail yazdım bekliyorum. Güncelleme olursa yazarım.

EKLEME

Siteden devam ederseniz ülke değiştirmeye izin vermiyor :D United Kingdom haricinde şu ülkeler var; ancak Türkiye yok.

Dun bnde bu hatayi aldim codda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• turkopol kullanıcısına yanıt
    Bende bugün wwe 2k18'de aldım yav birşey olmasın?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: boye585858

Bende bugün wwe 2k18'de aldım yav birşey olmasın?

Umarım tekrarlamaz.

Okuduğum kadarı ile bu PS4 ün mavi ekran hatası. Arada bir alıyorsanız çokta takılmayın. Oyun kaynaklı olabilir, tekrar eder ise sorun önemli olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SultanApex -- 6 Kasım 2017; 17:40:26 >

• XBox PS'den daha güzel bi cihaz hem kullanım açısından daha zevkli hem de daha sempatik.Ama o cihazı aldıracak oyunu yok ben PS kullancısı olarak Detroit, TLOU2 , God of War , Days Gone gibi oyunları beklerken XBox kullancısı bunlardan mahrum kalıyor bu cihazın en büyük eksisi bu zaten.Bugün almaya niyetlendim alsam ne oynayacam diye düşündüm vazgeçtim.
  • Xbox One X i şu sebepten aldım: 3000-3500 TL civarında GTX 1060'lı sistem toplayacaktım.Sonra baktım ki evde 4K HDR TV var.Xbox One X de GTX 1070 gücünde bir pc ye eşdeğer.(ARK'ın yapımcısının belirttiğine göre) 1080p için pc toplayacağıma 4K da oynarım diye aldım.Zaten hali hazırda PS4 Pro sahibiyim. Sadece God of War ve Spiderman bile yeter de artar bunu biliyorum.Dediğim gibi multiplatform için aldım Xbox One X'i.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Biz ps4 ile evde uçak kaldırıyoz mübarek 🤣

Valla hocam hiç sorma özellikle Uncharted 4

• 6 yıl ps3 kullandım bu kadar gürültü olmuyordu.Şunu söyliyim oyunların geneli ps3 çıkarmaya devam etselerdi ps4 geçmezdim beni ps3'den sonra hiç büyülemedi ps4 (joyistick dışında)

• Amazon.co.uk den aldığımız ps4 pro garantili olur mu?Black friday falan bekleyemeyeceğim artık 350 pounda buldum ps4pro+fifa18

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: radagasty

Amazon.co.uk den aldığımız ps4 pro garantili olur mu?Black friday falan bekleyemeyeceğim artık 350 pounda buldum ps4pro+fifa18

1 yıl garantisi var.
    Sony firması hakkında şikayetlere bakarsanız tv den ps4 e kadar müşteri hizmeti bakımından Türkiye’de beş para etmez. Sony merkezine hepimiz imzalı form yollamalıyız Türkiye’de gerekli ciddiyet yok diye bir haftada adam ederler. Yabancılarda neden sorun olduğunda bire bir değişim oluyor bizde yok onu sorgulamamız lazım. Bendede var ps4 pro ve çok şükür sorun yok ama bende imza verebilirim destek amaçlı. Toplum birlik olursa ciddiyetsiz sony tr de adam olur inşallah.

Hz.Mevlana

http://500px.com/hud_ada
  • radko kullanıcısına yanıt
    Bende slim var maşallah ses nadir çıkıyor. Biraz hava akışı sağlanması gerekiyor oda yerden hafif yukarda olmasi gerek

Orijinalden alıntı: radko

Türkiyede en çok satan oyun konsolu fakat 4 dünya ülkesi muamelesi yapılıyor resmen😡

Ben bunu her zaman söylüyorum, iki üç oyunu Türkçe çıkarmakla önem verildiği zannediliyor malasef.bunuda ticari amaçla yapıyorlar zaten.önem vermek çok ayrı bişey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E99FC1645 -- 7 Kasım 2017; 8:22:33 >
    Sony ana merkezi tr de satılan konsollara oyunlara tr psn den yapılan alışverişe bakar işler tıkırındaysa burayı fazla ellemezler ki zaten mustafa nın açıklamasına göre her alanda tahminlerinin üzerinde bir satış grafiği varmış. Düşün sen patronsun merkezin istanbul da. Erzuruma şube açtın bana 1 senede 1000tane şu üründen satacaksınız dedin şubenin müdürü 6 ayda 1000tane sattı değiştirir misin?

Yalnız buradaki başarı mustafa nın başarısı müthiş ticari zekası değil tr deki gençlerin oyuna olan iştahı. Düşünsene insanlar oyun almak istiyor psn den alamıyor bir de alsalar ne kadar satacak. Sony nin bundan haberi yok bence. Yani bir şikayet olacaksa tr psn den oyun alamıyoruz kart hatası veriyor gibi bir şikayet daha mantıklı olur. Bir de çıkan her ex oyun istisnasız tr altyazılı çıksın gibi bir istek söylenebilir. Değişim iade olayında haklısın o konu da çözümlenmeli. Ms o konuda mükemmel. Sorgusuz sualsiz değiştiriyor

• Arkadaşlar illaki konuşulmuştur ama 1300 sayfada aramak istemedim. 1080P FULL HD de görüntü farkı oluyormu pro ve normal ps4 arasında ?

Orijinalden alıntı: snakefatih

Sony ana merkezi tr de satılan konsollara oyunlara tr psn den yapılan alışverişe bakar işler tıkırındaysa burayı fazla ellemezler ki zaten mustafa nın açıklamasına göre her alanda tahminlerinin üzerinde bir satış grafiği varmış. Düşün sen patronsun merkezin istanbul da. Erzuruma şube açtın bana 1 senede 1000tane şu üründen satacaksınız dedin şubenin müdürü 6 ayda 1000tane sattı değiştirir misin?

Yalnız buradaki başarı mustafa nın başarısı müthiş ticari zekası değil tr deki gençlerin oyuna olan iştahı. Düşünsene insanlar oyun almak istiyor psn den alamıyor bir de alsalar ne kadar satacak. Sony nin bundan haberi yok bence. Yani bir şikayet olacaksa tr psn den oyun alamıyoruz kart hatası veriyor gibi bir şikayet daha mantıklı olur. Bir de çıkan her ex oyun istisnasız tr altyazılı çıksın gibi bir istek söylenebilir. Değişim iade olayında haklısın o konu da çözümlenmeli. Ms o konuda mükemmel. Sorgusuz sualsiz değiştiriyor

Ben GTA5'i XBOX One S'de oynamıştım MS Store'dan alıp , daha sonra forumda kutulusunu daha ucuza buldum ve iade fikri geldi aklıma.Sebep göstermemi bile istemeden iade alıp 14 gün içinde para iadesi yaptılar aldığım karta.Gerçekten MS o konuda çok başarılı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E99FC1645 -- 7 Kasım 2017; 9:20:8 >

• NOWITZKI kullanıcısına yanıt
    Oyuna göre olur, supersampling bile önemli bir gelişmedir.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.