Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 PRO | ANA KONU (1265. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34.822
Cevap
287
Favori
1.311.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
62 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kısa ve net 4k tvniz yoksa ps4 slim alın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ultrasturk U kullanıcısına yanıt
    Ne olup ne biteceği hakkında kesin bir dille konuşmak anlamsız ama ortak kanı sonraki jenerasyonun (PS5) 2019'un Kasım ayında piyasaya sunulacağı yönünde. Yani anlayacağınız PS5'i düşünmek için henüz çok erken.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 20 Eylül 2017; 16:9:50 >
  • Beyler bakın defalarca konuşuldu tartışıldı şunu anlayalım artık Elinizde 4K TV var ise düşünmeden alın bu cihazı 200 300 fark neyse durumunuz müsaitse alın gitsin kafa yormayın bu kadar yahu oyun oynamak başka bir boyuta geçecek emin olun buna uc4 oynuyorum 2.kez HDR İle şahane oldu oyun böyle başka bir oyunmuş gibi gözlerin kamaşıyor parlaklık o netlik dokular uzak çizim Yani bu kadar yörüngede kalmanıza gerek Yok bakın ileride özel oyunlar gelecek bariz fark olacak özellikle Spiderman de adamlar açıkladı yahu pro için özel çalışma yapacağız diye gerisini siz düşünün



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lıfenorm -- 20 Eylül 2017; 17:22:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lıfenorm L kullanıcısına yanıt
    2k18'de pro için özel hazırlandı fakat oyun içinde hala takılmalar mevcut

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    2k18'de pro için özel hazırlandı fakat oyun içinde hala takılmalar mevcut

    Dostum özel oyunlardan bahsediyorum şöyleki yapımcı firmaya bağlı ilk gün güncellemesi yayınlar takılmalar gider boost modunda dene birde bf1'in pro versiyonunu gördüğünü varsayıyorum takılma ve fps düşmesi olayı tamamiyle yapımcı ile alakalı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merlinin kazanı Sercan sülün ile röportaj yapmış 2k oyunları hakkında çalışmalara girişimlere başladık ileride basın bülteni yaparız kesinleşirse gibi bişeyler söyledi ulan varya RDR 2 tr gelse buralar bayram olur 😄

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Bunun konsol ile ne alakası var. Tamamen oyun geliştirici firmaların inisiyatifinde olan bir durum. Mesela Ubisoft oyunların da her defasında teknik problemlerin alası yaşanıyor iken Naughty Dog yapımlarında bu tür problemler ile karşılaşmıyoruz.

    Önemli olan konsolun donanım gücünden yeterince yararlanabilmek, potansiyelini ortaya çıkarabilmektir.

    PS4 ile Pro arasında ki bilhassa GPU farkı gerek performans gerekse de mimari açısından eşekten inip Safkan İngiliz Atına binmek gibi bir şey.:) (RX 480-HD 7850)

    Yeter ki oyun geliştirici firmalar Pro'nun donanım gücünden tam manası ile yararlansınlar . Zaten Sony'nin bünyesi altındaki oyun geliştirici firmaların gelecek oyunlarda Pro'nun potansiyelini ortaya çıkaracaklarına eminim. Zira Horizon Zero Dawn'ı Pro da oynayanlar bilir İnsanın gözü bayram ediyor resmen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 20 Eylül 2017; 19:5:9 >
  • Omer687 kullanıcısına yanıt
    Noughty dog sony nin kendi firması ve ps pro yu yapan mühendisler de oyun kodlama vs işlerinde nd a yardım ediyor arada fark çok diğer firma dünya aleme oyun yapıyor. Bu adamlar sadece ps a çalışıyor sorunsuz oyun çıkarmaları normal.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • snakefatih kullanıcısına yanıt
    Eee ben de aynı şeyleri söylüyorum zaten. Her oyun geliştirici firmayı aynı kefeye koymamak gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 20 Eylül 2017; 19:32:28 >
  • Omer687 kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde öyle ama benim dediğim şu her oyundan nd un yaptığı gibi pro ya özel bir çalışma bekleyemezsin adam hem xbox a hem pc ye hem de ps4 e oyun çıkarıyor yerim prosunu bu kadarlık oynasın onlar da diyebilir. Ama nd diyemez konsolu son noktasına kadar kullanmak için var o firma bir nevi ps ın reklamı gibi firma. Bu işler emek zaman isteyen işler adam oyun çalışıyor mu çalışıyor ona bakar bir de satışına bakar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Kısa ve net 4k tvniz yoksa ps4 slim alın

    Hayır. Yanlış. Full HD tvlerde de çok fark oluyor. Özellikle fps olayında. Ayrıca görüntüler daha net. Eğer imkanınız varsa 4K tv niz yoksa bile ve özellikle ilk defa Playstation alacaksanız kesinlikle tercih pro olmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MADENLI

    alacak olanları bilgilendirmek gereklı akıcılık ıcın ps4 satıp ps4 pro almak mantıklımı fıyatı zaten cok ucuz oldugu ıcın fark olmadıgı ortadaydı bırde sony ceo arasında fark yok acıklaması yapınca tartısmanın manası kalmadı teknolojıden anlayan bırısının 400 - 500 tl farkla 4k goruntu alamayacagını bılır zaten

    Tabiki de öyle ama 1 senedir süregelen bi konu bu , konuyu araştıran kişiler cevabı bulacaktır illa ki.zaten bi çok yorum yazıldı bunun hakkında.fark varmı tabiki de var yok diyen kendini kandırıyor sadece.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar cihazda ses problemi yaşayan var mı ? Bu problemi Nba 2k oyunlarında yaşıyorum sadece nedense ama çok fazla ses çıkıyor, oyun duyulmuyor neredeyse

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, ben de iki gün önce ps4 satıp, ps4 pro'ya geçiş yaptım. Konudaki son 60-70 sayfanın hepsini okudum. Şuanda rgb de 4k olarak kullanıyorum 4k tv sahibiyim (lg uh650v)



    Buradaki birçok arkadaş cihazın asıl performansını 1080p'de verdiğini söylüyor. Acaba video çıkış ayarını 1080p ye almam gerekir mi? Bu şekilde görsel efektlerde vs bir artış yaşar mıyım? Yoksa bu durum sadece oyun içinde bu seçimi sunan oyunlarda mı geçerli? Olduğu gibi bırakmam mı en iyisi olur?



    Herkese iyi oyunlar dilerim şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Olduğu gibi bırak
  • Bende merak ediyorum ps4 de çözünürlük ayarı otomatik bende, tv'im full HD, acaba çözünürlüğü 1080e getirmem mi gerekiyor?
  • halikarnas1970 kullanıcısına yanıt
    TV nin çözünürlüğü neyse ondadır zaten. 1080 e kendin getirsende bir değişiklik olmaz.
  • Egeozbaran kullanıcısına yanıt
    Ses çıkması gayet normal. Konsolunuzun bulunduğu konum da etkiliyor. Sesi azaltmak için konsolunuzu havadar bir yerde bulundurmalı veya fan kullanmanız lazım.
  • _botturgec_ kullanıcısına yanıt
    Her zaman panelin doğal çözünürlüğünde kullanmakta yarar var.

    Native çözünürlük dışında daha düşük bir çözünürlükte kullanmak görüntüyü bulanıklaştıracak çamurlaştıracaktır.

    Sonuç itibari ile 1080p de yüksek grafik kalitesinde görüntü almak istiyorsanız eğer doğal 1080p panele sahip bir Tv veya monitörde kullanmanız gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omer687 -- 22 Eylül 2017; 18:1:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps4 pro için cihazın arkasına takılan soğutuculardan kullanan varmı? işe yarıyormu acaba? alıcam ama zararı varmıdır yokmudur anlamadım.Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

    http://www.hepsiburada.com/dobe-playstation-4-ps4-ultra-guclu-standli-sogutucu-fan-siyah-p-HBV000007TYLS?magaza=Dts&wt_gl=cpc.elk.6833.oyun-konsol-pla&gclid=EAIaIQobChMIxeTQhMS51gIV9jLTCh1OXgGAEAQYASABEgL2HPD_BwE




  • 
Sayfa: önceki 12631264126512661267
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.