Şimdi Ara

Playstation 4 için Uydu net iyi olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
668
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Süperonline kullanıyorum ama upload hızı yerlerde bu yüzden hiç oyun yayını yapamıyorum
    Şu tarifeyi düşünüyorum: 25 Mbps'e kadar : 2 Mbps 150 GB 69 TL / Ay (Eko sınırsız)

Evdeki sıradan modemim çalışır mı? tavsiye ettiğiniz bir modem var mı?

• PS4'de port sorunu yaşayan bir arkadaş vardı forumda, ancak bağlantı kalitesi açısından Türkiye'de metro ethernet bağlantıdan sonra açık ara en iyi kaliteyi uydunet sunuyor.
  • Hocam ben yeni geçtim Uydunet'e. Ps4'te online Fifa 15 ve Battlefield 4 oynadım, hiçbir sıkıntı yaşamadım. Tek sorun 25mbit hızım olmasına rağmen Ps4'te ancak 8mbit alabilmem. Aynı sorun torrent indirirkende var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

PS4'de port sorunu yaşayan bir arkadaş vardı forumda, ancak bağlantı kalitesi açısından Türkiye'de metro ethernet bağlantıdan sonra açık ara en iyi kaliteyi uydunet sunuyor.

port için airties modemlerde DMZ ayarı var onu kolayca yapabilirsin. diğer modemlerde bilmiyorum.

ethernet kablosuyla bağlayıp dns 8.8.8.8 / 8.8.4.4 ve mtu değerini 1492 yaptım. superonline 16mbit kullanıyorum.

pc'de 13mb indirme 700mb upload hızı alıyorum
    ps4te 11-12mb indirme 500-600mb upload
  • serhat_ps3 kullanıcısına yanıt
    Ben geçen hafta bağlattım 59 TL aynı paket, yanlış kampanyaya bakmayasınız. hatta modem ve teledünya ile 3 er 3er 65 TL toplam anlaşmam. 2 yıl tahahüt.
    25mb-150gb akk

Netmaster modem ile kullanıyorum oradan gelen, gayet iyi, ps4 de ttnette sürekli 30 dk bir bağlantım kopardı, artık sorunsuz.

Güncelleme: Assasins Creed Unity 40gb oyunu 12-14 saatte wifi ile indirdim başka bişey demiyorum. (uyku modunda)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 11 Kasım 2014; 17:00:13 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tv de çok az kanal var
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.