Şimdi Ara

Playstation 4 HDD Disk Değişimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Playstation için yeni Harddisk almayı düşünüyorum ama aklıma şöyle bir şey takıldı Harddisk almadan önce ve sonra ne yapmam gerekir ? Yani hesapları deaktif etmem lazımmı ? Zahmet olmaz ise önce ve sonra ne yapmak gerektiğini madde madde yazarmısınız ? (Forumda yeni olduğum için yanlış yere yazmış olabilirim)

• Youtube da türkçe videolar var orada geniş şekilde anlatıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hesaplarla işin yok hocam direk HDD değişip sistemi tekrar usb ile kur okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Hesaplarla işin yok hocam direk HDD değişip sistemi tekrar usb ile kur okadar

Emin misin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

Orijinalden alıntı: canlee89

Hesaplarla işin yok hocam direk HDD değişip sistemi tekrar usb ile kur okadar

Emin misin?

Evet eminim ben değiştirdim çok basit bir işlem yeni taktığım SSD Disk'te sistemi usb ile kurup hesabımı açıp devam ettim okadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teslaa89 -- 12 Ekim 2015; 7:35:18 >
  • Hesaplarda oyun var onları deaktif etmiyecekmiyiz ?
  • Dostum ben 2 TB HDD taktım ps4 e bak simdi.

Öncelikle playstation icin olan son surumu USB ye indir ( tabi orda sana dosya adlarına vericek o sekilde klasör olusturarak acarsin)

Daha sonra ps4 e gir. Kac tane hesabın varsa hepsini tek tek "Ana Hesap Devredısı Birak"'de.

Sonra ps4 kapat. HDD yi cıkart. Yeni Aldıginı Tak. USB yi tak. SONRA bi 7 sn kadar güc dugmesine basılı tut 2.dıt sesinden sonra cek elini o kadar sonra o kurar .

Ondan sonra Hayirlı Olsun Yeni HDD : ).

NOT: Icınde eger oyunların varsa onlar haliyle silinicek ama onlarına Baska hdd ye kopyalayabilirsin varsa elinde yoksa tek tek indirmek zorunda kalırsın. Eger kopyalamk istiyorsanda onlari her Hesabı ayrı ayrı kopyalaman gerekecek bunuda unutma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By..Emre -- 12 Ekim 2015; 19:15:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • By..Emre kullanıcısına yanıt
    2 TB nereden aldın ben bulamadım ? Söylersen sevinirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.