Şimdi Ara

PLAYSTATION 4 ÇIKIŞ OYUNLARI 60 DEĞİL 30 FPS !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
0
Favori
2.669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • FRAME RATE TESTİ YAPMIŞ ADAMLAR, OYUNLAR; NFS RIVALS, DESTINY, KILLZONE SHADOW FALL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 19 Haziran 2013; 23:48:53 >

• Ne mutlu sana.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ne mutlu sana.

Yav he he ne alakası var haber paylaşıyoruz gerçekleri görün diye.
  • Kz zaten 30 fps stabil olacaktı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıkış oyunu olduğundan şaşırmadım ama ileride eminim iki konsol da 60 FPS oyunlar göreceğiz
  • NFS Bile 30 FPS Nasıl Next-Gen la bunlar Xbox One'da da aynısı olacak zaten.Çıkış oyunları diyip geçiştireceğiz anlaşılan.
  • Stabil 30 fps olacaksa sorun yok zaten belli oyun türleri hariç 60 fps oyun yapmıyorlar konsolda. Fpsyi 30 a kitleyip grafikleri kastıracaklarsa benim için sorun değil şahsen..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ

NFS Bile 30 FPS Nasıl Next-Gen la bunlar Xbox One'da da aynısı olacak zaten.Çıkış oyunları diyip geçiştireceğiz anlaşılan.

Süper bir pc al 60 fps de oynarsın.

• quote:

NFS Bile 30 FPS Nasıl Next-Gen la bunlar Xbox One'da da aynısı olacak zaten.Çıkış oyunları diyip geçiştireceğiz anlaşılan.

Ilk oyunlar olduğu için

• konusu vardı gereksiz olmuş. Xboyların anlamadığı şey şu. Donanım olarak iki konsol da üç nesildir hemen hemen aynı. Bu 30 fps o yüzden dandik demek de yanlış haliyle. Hatta bana kalırsa bu donanım olayı iki firma arasında danışıklı yapılıyor. Zaten konsolda önemli olan donanım değil o konsola çıkarılan oyunlar oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

konusu vardı gereksiz olmuş. Xboyların anlamadığı şey şu. Donanım olarak iki konsol da üç nesildir hemen hemen aynı. Bu 30 fps o yüzden dandik demek de yanlış haliyle. Hatta bana kalırsa bu donanım olayı iki firma arasında danışıklı yapılıyor. Zaten konsolda önemli olan donanım değil o konsola çıkarılan oyunlar oluyor.

Eminim ps4'te 60 Xbox One'da 30 olsaydı konuşup duracaktınız vıdı vıdı,iş ps4'e gelince 30 fps yeterli,sorun değil oluyor
  • Fifa 14 1080p 60fps olarak açıklandı..
  • 30 fps mps anlamam ben açıkcası gözümü rahatsız etmediği sürece sorun yok ps3 de 30 fps miydi bilmem ama bir gram bile rahatsız olmadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Ne mutlu sana.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CLAIRV0YANT

konusu vardı gereksiz olmuş. Xboyların anlamadığı şey şu. Donanım olarak iki konsol da üç nesildir hemen hemen aynı. Bu 30 fps o yüzden dandik demek de yanlış haliyle. Hatta bana kalırsa bu donanım olayı iki firma arasında danışıklı yapılıyor. Zaten konsolda önemli olan donanım değil o konsola çıkarılan oyunlar oluyor.

Eminim ps4'te 60 Xbox One'da 30 olsaydı konuşup duracaktınız vıdı vıdı,iş ps4'e gelince 30 fps yeterli,sorun değil oluyor

Bu konularda konuşan birisi değilim ama elbet konuşanlar olacaktır dediğin gibi. Yalnız Xbox oyunlarının kaç fps olacağını araştırarak açtığını umuyorum bu konuyu

• Arkadaş konuyu çok yanlış anlamış sanırım insanların neden xboxtan soğuduğunu anlamamış. Sorun 30-60 fps değil en azından büyük çoğunluk için. Problem oyunculuğa vurulan darbe bir dünya kısıtlamalar,microsoftun oyuncuları sürekli kontrol altında tutmak istemesi. Yani bu tarz haberler kötü olarak görülmüyor. Piyasada 60 fps stabil çalışan bir konsol yok hele ki çıkış aşamasında hiç yok. Bence vazgeç dostum cidden boşuna yoruluyorsun, olumsuz tepkiler alıyorsun yıllar önce xbox forumunda takılırken çok kıyak biri olduğunu anlamıştım burada bu tarz işleri yapacak en son adam sensin hiç gerek yok böyle şeylere.
  • 30 fps olmuş 60 olmuş farketmez adamlar gözleriyle fps ölçüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oberyn -- 20 Haziran 2013; 0:11:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Geçmişten Gelen Adam

Arkadaş konuyu çok yanlış anlamış sanırım insanların neden xboxtan soğuduğunu anlamamış. Sorun 30-60 fps değil en azından büyük çoğunluk için. Problem oyunculuğa vurulan darbe bir dünya kısıtlamalar,microsoftun oyuncuları sürekli kontrol altında tutmak istemesi. Yani bu tarz haberler kötü olarak görülmüyor. Piyasada 60 fps stabil çalışan bir konsol yok hele ki çıkış aşamasında hiç yok. Bence vazgeç dostum cidden boşuna yoruluyorsun, olumsuz tepkiler alıyorsun yıllar önce xbox forumunda takılırken çok kıyak biri olduğunu anlamıştım burada bu tarz işleri yapacak en son adam sensin hiç gerek yok böyle şeylere.

Yukarıda adam Xbox'ta da 30 fps olacak büyük ihtimalle, yeni nesil diye bizi yiyorlar tarzından bir mesaj atmış. Konu nasıl Xbox'a geldi şimdi anlamadım.
    Bu arada artık Xbox One'da da sınırlama yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Geçmişten Gelen Adam

Arkadaş konuyu çok yanlış anlamış sanırım insanların neden xboxtan soğuduğunu anlamamış. Sorun 30-60 fps değil en azından büyük çoğunluk için. Problem oyunculuğa vurulan darbe bir dünya kısıtlamalar,microsoftun oyuncuları sürekli kontrol altında tutmak istemesi. Yani bu tarz haberler kötü olarak görülmüyor. Piyasada 60 fps stabil çalışan bir konsol yok hele ki çıkış aşamasında hiç yok. Bence vazgeç dostum cidden boşuna yoruluyorsun, olumsuz tepkiler alıyorsun yıllar önce xbox forumunda takılırken çok kıyak biri olduğunu anlamıştım burada bu tarz işleri yapacak en son adam sensin hiç gerek yok böyle şeylere.

Al sana gelsin bu,Microsoft değiştirdi kararlarını

Kısaca 2. el kısıtlaması yok,internet kontrolü yok,offline oynamak serbest

http://news.xbox.com/2013/06/update

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.